Netflix newsflash!

Bereid je voor op een heleboel Netflix nieuwtjes! Netflix heeft namelijk een heleboel informatie naar buiten gebracht over de Netflix Originals. Er komen weer nieuwe series aan, en van een aantal bestaande series zijn nieuwe releasedatums aangekondigd. Zet je schrap voor een Netflix newsflash!

Releasedatum nieuwe seizoen Orange is the New Black

Jaja, de releasedatum van het nieuwe seizoen Orange is the New Black is bekend! Op 9 juni 2017 verschijnt seizoen vijf en kunnen we weer genieten van alle toestanden in Litchfield Penitentiary! Netflix maakte speciaal voor de release van het vijfde seizoen deze teaser:

 

Bron: Netflix

We can’t wait!

Tweede seizoen voor The OA

Het eerste seizoen van The OA was een enorme hit op Netflix, dus een tweede seizoen kon eigenlijk niet uitblijven. Inmiddels is duidelijk geworden dat er inderdaad een tweede seizoen gaat komen, maar de precieze verschijningsdatum houdt Netflix nog even geheim. Het eerste seizoen van The OA verscheen op 16 december 2016.

Nieuwe seizoen van Chef’s Table

Eigenlijk is dit een beetje een oud nieuwtje, want het derde seizoen van Chef’s Table is inmiddels al te zien. In dit seizoen kunnen we meekijken met chefkoks Tim Raue (Duitsland), Vladimir Mukhin (Rusland), Jeong Kwan (Zuid-Korea), Ivan Orkin (New York), Virgilio Martinez (Peru) en Nancy Silverton (Californië). Het is weer een seizoen waar hobbykoks en foodies van zullen smullen.

 

Bron: Netflix

Bill Nye krijgt een nieuwe wetenschappelijke talkshow   

Bill Nye komt met een talkshow getiteld Bill Nye Saves the World. Het wordt een serie waarin Nye aandacht zal besteden aan wetenschappelijke en maatschappelijk relevante onderwerpen. De serie bestaat uit zes afleveringen en staat vanaf 21 april online. 

LOVE krijgt een derde seizoen

De makers van de serie LOVE hebben bekend gemaakt dat we ons ook mogen verheugen op een derde seizoen van de serie. Wanneer seizoen drie van de serie zal worden uitgezonden is nog niet bekend. Het gaat alleen nog wel even duren, aangezien seizoen twee pas vanaf 10 maart online te zien zal zijn. 

 

Bron: Netflix

Nieuw seizoen van Grace and Frankie

Op 24 maart kunnen we weer genieten van alweer het derde seizoen van de komische dramaserie Grace and Frankie. De serie gaat over twee vrouwen die bevriend raken wanneer ze er achter komen dat hun mannen verliefd op elkaar zijn. De teaser die Netflix publiceerde om het nieuws aan te kondigen is alleen wel een beetje apart.

 

Bron: Netflix

Trailer Girlboss

Girlboss is een nieuwe serie die vanaf 21 april te zien zal zijn op Netflix. De serie is gebaseerd op het boek van Sophia Amoruso, het grote brein achter het modemerk Nasty Gal. Het eerste seizoen van Girlboss bestaat uit dertien afleveringen en de eerste trailer staat inmiddels online. 

Trailer en releasedatum Anne

Netflix heeft in samenwerking met de Amerikaanse televisiezender NBC een serie gemaakt genaamd Anne. De serie is gebaseerd op het boek Anne van het Groene Huis door Lycy Maud Montgomery. De serie is vanaf 12 mei te zien op Netflix.  

 

Bron: Netflix

The Magic School Bus komt terug

The Magic Schoolbus was in de jaren '90 een populaire kinderserie. Elke aflevering ging juf Frizzle samen met haar klas op schoolreis met de Magic School Bus en maakten ze allemaal avonturen mee. Netflix heeft nu de serie The Magic School Bus Rides Again gemaakt, een moderne variant op de serie uit de jaren '90.  

Op welke serie verheug jij je het meest?

Lees ook: Deze films en series zijn vanaf februari te zien op Netflix

Nieuwste artikelen

  • De 12 populairste reality series van het moment.

  • Top 10 Dreamworks films die nog steeds geweldig zijn

  • Deze Fan Art laat ons het verdere leven van bekende personages zien

  • The Bodyguard remake in de maak, Lizzo pitcht zichzelf en Chris Evans

  • Einde in zicht voor Grey's Anatomy

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Netflix codes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Pikante films op Netflix

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

Zoek in artikelen