Zoveel kost het om het huis uit je favoriete Netflix Original serie te huren

Ben jij fan van Stranger Things, Unbreakable Kimmy Schmidt, Luke Cage, House of Cards, Arrested Development of BoJack Horseman? En heb jij er altijd al van gedroomd om in één van deze huizen te verblijven? Nou misschien wil je daar nog even over nadenken. De vraagprijzen zijn namelijk niet mis! Wij hebben ze voor jullie op een rijtje gezet, van goedkoop naar duur!

Stranger Things: $767 (ongeveer €652)

De serie speelt zich af in 1983. Toen zou het Indiana house maar $247 per maand aan huur gekost hebben, maar nu is dat toch al $767. Het huis is voor één familie en heeft drie slaapkamers en als een extraatje is het huis gebouwd op een plaats die bovennatuurlijk geladen is!

Bron: Netflix

Unbreakable Kimmy Schmidt: $1,300 (ongeveer €1,105)

In de serie kost het appartement slechts $475 per maand, maar in de huidige markt zal de huur rond de $1,300 liggen of $650 voor elk kamergenootje. Kimmy’s appartement in Greenpoint, Brooklyn, heeft twee splaapkamers (als je de kast meetelt). Daarnaast zit de douche in de keuken, maar dat schijnt heel normaal te zijn in New York.

Bron: Netflix

Luke Cage: $2,100 (ongeveer €1,785)

In Harlem ligt de gemiddelde huur rond de $2,100. “Maar als je een Marvel superheld bent die de verhuurder van het huis kan beschermen dan betaal je misschien wel helemaal niks, “ aldus ForRent.com

Bron: Netflix

House Of Cards: $2,300-$5,800 (ongeveer €1,955 - €4,931)

De huur voor een huis met drie slaapkamers ligt in het historische gedeelte van Washington D.C. op dit moment tussen de $2,300-$5,800. Je betaalt in principe zo veel geld voor dit huis om dicht bij het centrum van de macht te wonen. Het huis van Frank en Claire is gelegen op het fictieve 1609 Far St. NW, hoewel de buitenkant van het huis gefilmd is op 1609 Park Ave. In Baltimore, MD.

Bron: Netflix

Arrested Development: $2,470 (ongeveer €2,100)

In California’s Rancho Santa Margarita, Orange County, ligt de gemiddelde huur rond de $2,470. Maar je krijgt waarschijnlijk korting, omdat er niet veel wegen in de buurt zijn, er geen internet is en de woonkamer aan het zinken is. Hierdoor wordt de prijs verlaagt naar $1,900. Het fictieve huis ligt in Sudden Valley, telt drie slaapkamers, drie badkamers en heeft natuurlijk “een verborgen kamer voor alle familiegeheimen en een zolder om voortvluchtigen te verbergen.” En als kers op de taart heeft het huis hetzelfde design als de paleizen van Saddam Hussein.

Bron: Netflix

BoJack Horseman: $27,500 (ongeveer €23,382)

Vanuit BoJack’s huis kun je het Hollywood teken heel goed zien. Hierdoor is het huis eigenlijk onbetaalbaar. Het zou namelijk  $27,500 kosten om het huis per maand te huren! Dit moderne huis is gebouwd op een berg en beschikt over een zwembad! Daarnaast heb je een overvloed aan natuurlijk licht en een geweldige keuken! Dat is wel echt een droomhuis te noemen!

Bron: Netflix

Welk huis zou jij wel eens willen huren voor een maand?

Bron: ForRent.com

Lees ook: Deze series zijn wereldwijd het populairst op Netflix

 

Nieuwste artikelen

  • Throne of Glass fancast favorieten

  • 7x de leukste bookish items met kaarten uit fantasy boeken

  • Onze aanraders voor Netflix in maart

  • Agent en Boef: Boevenstreken - Tjibbe Veldkamp

  • Brandende meisjes - C.J. Tudor

Gerelateerde artikelen

  • TiS Lifestyle

  • KEK Amsterdam

  • Fleurs picture perfect

  • Designerjurkje vs spijkerbroek

  • Zo maak je je huis knus voor je leessessies in de herfst! 

Zoek in artikelen