De leukste vrouwen series op Netflix

Soms wil je, als vrouw zijnde, even een dag voor jezelf of vriendinnen hebben. Af en toe moet je gewoon heerlijk relaxen met de leukste vrouwen series. Ga lekker op de bank liggen, doe een maskertje op, pak een kopje thee en geniet van jouw favoriete personages op de buis. Heerlijk even wegdromen voor de tv met échte vrouwenseries. Maar welke serie is het waard om te bingewatchen op zo'n vrouwendag? Wij hebben voor jou, en je vriendinnen, de leukste vrouwen series op een rijtje gezet.

Gilmore Girls

Gilmore Girls gaat niet alleen over een moeder die haar dochter in haar eentje opvoedt, maar ook over het zijn van een dochter van een alleenstaande moeder, je eerste zoen en het vinden van de ware liefde. Daarnaast gaat het ook over het uitvinden wie je bent als persoon. Zwijmel ondertussen weg bij de knappe mannen en geniet van een grappig en goed verhaal bij Gilmore Girls!vrouwen series op NetflixBron:  WB Television Network

Friends

In Friends volg je de avonturen van zes vrienden in Manhattan. De serie bestaat ondertussen al een aantal jaren en het is ontzettend leuk om een nostalgisch gevoel hierdoor te krijgen. Je ziet de personages namelijk door de jaren heen veranderen. De serie is erg herkenbaar voor jongeren tot 35 jaar. Het gaat over volwassen worden en de controle nemen over je eigen leven. Door de humor, die erin verwerkt is, blijven deze kenmerkende situaties tijdloos. Elk personage heeft zijn eigen trekjes en jij als kijker kan jezelf hiermee misschien wel identificeren! Geniet van de leuke, grappige, gênante en opmerkelijke momenten in de serie Friendsvrouwen series op NetflixBron: NBC

Riverdale

Riverdale is een Amerikaanse serie gebaseerd op de personages uit de Archie stripreeks. In deze gloednieuwe serie volg je een groep jongeren die het nodige meemaken op het gebied van liefde, school en familie. Op het eerste gezicht is het dorpje Riverdale, waar zij wonen, een saaie plek vol brave burgers waar nooit iets spannends gebeurt. Maar wanneer Archie en zijn vrienden betrokken raken bij een moordzaak ontdekken ze het ware gezicht van Riverdale. Riverdale is een razend spannende serie die je op het puntje van je stoel laat zitten. Daarnaast is het ook nog eens herkenbaar voor jou, als kijker. Dit komt omdat iedereen zich wel kan inbeelden hoe het is om verliefd te worden, ruzie te hebben met familieleden of problemen op school te hebben. 

vrouwen series op NetflixBron: Netflix 

New Girl

Nadat de onhandige, maar schattige Jess gedumpt is door haar vriend, zoekt ze een nieuwe kamer. Ze komt terecht bij vier vrijgezelle mannen: barman Nick, Fitnesstrainer Coach, kattenliefhebber Winston en vrouwenversierder Schmidt. Jess heeft de kamer in het appartement weten te bemachtigen met een kleine leugen. Ze vertelde dat ze bevriend was met meerdere modellen. Een grote leugen, want het is er maar eentje, haar beste vriendin, Cece. In New Girl maak je de meeste grappige, ongemakkelijke en onwerkelijke dingen mee! 

vrouwen series op NetflixBron: 20th Century Fox Television

The Vampire Diaries

In The Vampire Diaries volgen we de tiener Elena. Zij woont met haar vrienden en broer in een kleine stad genaamd Mystic Falls. Ze raakt verstrikt in een relatie met een vampier genaamd Stefan. Hierdoor ontdekt ze, na de dood van haar ouders, de verborgen wereld van vampiers. Stefan's broer Damon maakt sommige situaties wel erg lastig voor Elena en haar vrienden. The Vampire Diaries is een verslavende serie over liefde, vriendschap en het bovennatuurlijke. 

vrouwen series op NetflixBron: The CW Network

Reign

In dit historische drama volgen wij het verhaal van de Schotse koninging Mary. Een jonge koningin die het lot van allerlei landen naar haar eigen hand heeft weten te zetten. In deze serie over politieke en seksuele intriges, speelt liefde een grote rol. Zwijmel dus heerlijk weg bij deze liefdesmomenten. Stap terug in de tijd en beleef de gebeurtenissen van de jaren 1542-1587 vanuit de ogen van de koningin. Geniet bij Reign van de passie, de macht en prachtige kleding. 

vrouwen series op NetflixBron: The CW Network

Teen Wolf

Het leven van Scott McCall verandert voorgoed wanneer hij op een avond gebeten wordt door een weerwolf en hierdoor zelf ook een weerwolf wordt. Na een tijdje ziet hij de voordelen hiervan in en ziet hij dit niet meer als een vloek. Hij is sterker en sneller geworden. Helaas zijn er ook nadelen. Er zijn veel mensen die op weerwolven jagen. Scott en zijn beste vriend Stiles maken ontzettend veel avonturen mee. Hoe ga je om met zo'n plotselinge verandering? Teen Wolf zit ontzettend veel sarcastische humor en kalverliefde. Kijk vol verwondering naar deze spannende serie. 

vrouwen series op NetflixBron: Music Television (MTV)

Outlander

Claire is een Engelse verpleegster in de tweede wereldoorlog, die de meeste heftige wonden hecht. Samen met haar man gaat zem wanneer de oorlog gestopt is, op reis. Ze gaan naar het Schotse Iverness om de familiegeschiedenis van haar man te leren kennen. Hier gebeurt wel iets heel geks. Ze komt opeens terecht in het jaar 1743. Hier wordt Claire gedwongen om te trouwen met Jamie, een strijder. De schotten kunnen Claire haar helende kunsten goed gebruiken en zijn dan ook niet bereid om haar weer te laten gaan. Claire zit vast tussen twee werelden en moet kiezen tussen de twee mannen in haar leven. Vanaf het moment dat je Outlander kijkt raak je verliefd op de personages en zul je zeker willen blijven kijken. 

vrouwen series op NetflixBron: Starz!

Orphan Black

Orphan Black gaat over Sarah Manning. Ze groeide op als wees en is niet de makkelijkste. Op een dag is Sarah getuige van een zelfmoord bij het treinstation. De vrouw die ervoor sprong zag er precies hetzelfde uit als Sarah. Ze ziet de unieke kans om de identiteit van de vrouw, Elizabeth, over te nemen. Zo kan ze haar puinhoop verleden achterlaten en een nieuw leven beginnen. Helaas komt ze al snel in de problemen. Ze komt erachter dat ze zoveel op elkaar lijken omdat ze klonen zijn. En ze zijn niet de enige. Orphan black is een super spannende, grappige serie die gaat over familie en wetenschap. Naast het feit dat het leuk is, blijkt het ook nog eens ontzettend leerzaam te zijn!

vrouwen series op NetflixBron: BBC Worldwide

Weeds

Als Nancy haar man plotseling overlijdt raakt ze in de problemen op financieel gebied. Ze besluit het allemaal anders te doen. Dit doet ze in de hoop dat ze haar gezin kan redden. Ze wordt dealer en gaat in haar eigen buurt wiet verkopen om zo geld bij elkaar te verdienen. Als snel komen er allemaal problemen bij kijken. Weeds bevat veel zwarte, donkere humor dus daar moet je van houden. Deze serie is ontzettend grappig en bevat ook best wat herkenbare momenten. 

vrouwen series op NetflixBron: Netflix

Suits

Bij Suits stap je in de wereld die geheel in het teken staat van advocaten. Je volgt Mike, een advocaat die niet de benodigde diploma's hiervoor heeft. Hij is dus een fraudeur. De succesvolle Harvey neemt hem aan. Mike heeft zo'n grote kennisschat en een buitengewoon goed geheugen, dat hij hem wel moét aannemen. Na een tijdje komt Harvey erachter dat hij helemaal geen diploma heeft. Samen houden zij het gebrek aan scholing geheim. Mike leert veel mensen kennen en krijgt speciale banden met deze personen. Dit zorgt voor veel spannende en interessante scènes. Suits bevat veel humor, powervrouwen en hele knappe mannen!

vrouwen series op NetflixBron: USA Network

Jane the Virigin

Jane, een jonge meid, kreeg van haar oma te horen dat ze maagd moest blijven tot het huwelijk. Ze luistert hier netjes naar en heeft ook geen seks met haar vriend. Tijdens een controle-afspraak bij de gynaecoloog gaat er iets fout. Ze wordt per ongeluk geïnsemineerd met het zaad van een stel dat zwanger wilde worden. Nu is Jane zwanger en de vader is een jongen met wie ze een aantal jaren geleden ooit mee gezoend heeft, die hierdoor weer in haar leven komt. Jane the Virgin is een onwijs leuke, grappige en herkenbare serie voor elke vrouw! 

vrouwen series op NetflixBron: The CW Network

Dynasty

De reboot van Dynasty volgt twee van de rijkste gezinnen van Amerika, de Carringtons en de Colbys, zoals zij voor controle over hun fortuin en hun kinderen vechten. De serie richt zich op Fallon, de dochter van miljardair Blake Carrington. Ze denkt dat haar nieuwe stiefmoeder een golddigger is en vertrouwt haar voor geen meter! Ze is dus erg ontevreden wanneer blijkt dat ze verloofd zijn. Als wraak sluit ze zich aan bij Jeff Colby, de aardsvijand van haar vader. Deze serie zit boordevol drama en spanning. 

vrouwen series op NetflixBron: Netflix

The Crown

The Crown is gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen en begint ongeveer op het moment dat Elizabeth op jonge leeftijd koningin wordt. Groot-Brittanië verkeert op dat moment in een lastige periode, de Tweede Wereldoorlog is sinds een paar jaar afgelopen. Ze is pas 25 jaar als ze gekroond wordt tot koningin. Ze is erg jong maar dit komt omdat haar vader is overleden. Met beperkte ervaring moet konigin Elizabeth II nu plotseling het land sturen. The Crown zit vol drama, maar vooral prachtige beelden. 

vrouwen series op NetflixBron: Netflix

Heb jij al een keuze kunnen maken?

Bron: Giphy.com

Lees ook: Deze films en series verschijnen in maart op Netflix

 

Nieuwste artikelen

  • De terugkeer van de tovenares - Chris Colfer

  • Een zee van tijd - Eva Nagelkerke

  • Recensie: Jurassic World: Dominion

  • Maxton Hall College - Mona Kasten

  • Kruiden kweken koken - Kruiden Claus en Michiel van Colenberghe

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Netflix codes

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • Pikante films op Netflix

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

Zoek in artikelen