10 komedies op Netflix voor vrouwen

Ben jij een filmavondje met vriendinnen aan het plannen? Of ben je gewoon nog op zoek naar een aantal leuke films om te kijken? Dan heb jij vast op dit artikel zitten wachten! Wij hebben namelijk 10 ontzettend leuke, grappige en hilarische komedies op Netflix voor vrouwen op een rijtje gezet. Deze films moet je, als vrouw, zeker een keertje gezien hebben. Dus kom maar op met dat filmavondje, met deze films ben je er helemaal klaar voor!

1. Only You
In Only You heeft Faith als tiener te horen gekregen dat een man genaamd Damon Bradley haar lot is. Jaren later staat Faith op het punt om met een andere man te trouwen en wenst een Damon Bradley hun alle geluk toe. Faith besluit om de bruiloft af te blazen en ze volgt Damon naar Italië.

Bron: Sony Pictures

2. Resort to Love
In de nasleep van een gebroken hart en een mislukte carrière gaat een zangeres aan de slag bij een chic eilandresort, waar haar ex-verloofde toevallig gaat trouwen.

Bron: Netflix

 3. Failure to Launch
Matthew McConaughey is de 35-jarige Tripp, die nog steeds bij zijn ouders woont, maar kun je hem dat kwalijk nemen? Hij woont er gratis, hij heeft een mooie kamer en zijn moeder (Kathy Bates) doet de was voor hem. Om hem toch het huis uit te krijgen, hebben zijn ouders een knappe vrouw ingehuurd, Paula (Sarah Jessica Parker), om hem net dat extra zetje te geven. Ze hadden alleen niet verwacht dat Tripp zou tegenwerken! Zooey Deschanel (500 Days of Summer) en Bradley Cooper (The Hangover), hebben een gastrol in deze romantische komedie. Ook nu blijkt: Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens.

Bron: Paramount

4. Clueless 
Clueless is echt een heerlijke meidenfilm waarbij je heel wat kan aflachen. Het zit vol met clichés, maar dat is juist zo leuk aan deze film! Cher is een rijkeluisdochter en om haar cijfers te verbeteren brengt ze twee leraren bij elkaar. Als dit lukt besluiten zij en haar vriendin Dionne zich te storten op een nieuw meisje, Tai, die nog geen flauw benul heeft van de normen en waarden van de huidige tieners. Ze zullen haar net zo populair maken als zij zelf zijn. Cher zoekt tegelijkertijd ook nog eens naar haar droomvriendje.

Komedies op Netflix voor vrouwenBron: Paramount Pictures

5. Pitch Perfect
Over leuke komedies gesproken! Pitch Perfect geeft de juiste dosis humor, muziek en drama. De film heeft inmiddels al twee populaire vervolgdelen. In het eerste deel wordt de rebelse Beca gevraagd voor de a capella zanggroep van haar nieuwe universiteit. De zanggroep bestaat uit een stel meiden dat elkaar af en toe in de haren vliegt, maar wanneer ze samen zingen klinkt het perfect. De zanggroep is gewend alleen traditionele a capella nummers te zingen, maar Beca krijgt het voor elkaar om totaal nieuwe mash-ups te verzinnen. Dit is een groot succes en de meiden maken ineens weer kans om hoog te eindigen in de nationale competitie.

Bron: Universal Pictures

6. White Chicks
De broers Marcus en Kevin Copeland (Shawn en Marlon Wayans) zijn undercover agenten bij de FBI. Wanneer zij een belangrijke politie-inval verpesten, moeten ze voor straf een 'oppasopdracht' uitvoeren. De broers moeten twee verwende erfgenamen van een groot hotel-imperium, de Wilson-zusjes, beschermen tegen kidnappers. Ze bedenken een plan om zichzelf als lokaas te gebruiken. Maar de agenten zullen zich dan wel moeten vermommen als blanke high society meisjes. Een rol die ze niet echt op het lijf geschreven is... 

Bron: Sony Pictures

7. To All the boys I've Loved before
Lara Jean Covey schrijft brieven aan al haar voormalige geliefden. De brieven zijn alleen bedoeld voor haar en nooit bedoeld om gelezen te worden door iemand anders. Tot op een dag dat al haar liefdesbrieven verstuurd worden naar haar oude geliefden. Haar leven verandert al snel in een chaos als ze gedwongen is om te gaan met de sociale tegenslag en buiten dat ook de confrontatie moet aangaan met elk van hen. Lees HIER onze recensie van To All The Boys I've Loved Before. 

Bron: Netflix

8. Last Holiday
De verlegen verkoopster van kookartikelen Georgia Byrd uit New Orleans beschouwt het als een teken als zij hoort dat ze nog maar minder dan een maand te leven heeft. Het is de hoogste tijd om haar leven een hele nieuwe wending te geven, dus vertrekt Georgia op vakantie om de bloemetjes voor de laatste keer flink buiten te zetten! 

Bron: Paramount

9. Oei, ik groei!
Verschillende jonge moeders helpen elkaar in een "Mama club" met hoe ze het beste door het leven kunnen gaan als moeder en met hun leven als partner voor hun geliefden. 

Bron: Netflix

10. Think Like a Man 
Het machtsevenwicht in het leven van vier koppels raakt ernstig verstoord als de dames de adviezen uit een populair boek gaan opvolgen om zo meer van hun mannen gedaan te krijgen. Als de mannen ontdekken dat hun vrouwen precies weten wat hun relatietactieken zijn, besluiten ze dat de aanval de beste verdediging is. De strijd der seksen barst los in deze luchtige komedie.

Welke komedie op Netflix ga jij kijken?

Lees ook: 21 romantische series die je wil zien

Nieuwste artikelen

  • Wie schrijft die blijft - Tamara Haagmans

  • Het smalle pad van verlangen - Patrick Rothfuss

  • De prinses - Wendy Holden

  • De vrouwen van het wijndomein - Linda Winterberg

  • Liefs van mij – Jessica Saunders

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • Pikante films op Netflix

Zoek in artikelen