De leukste bovennatuurlijke series op Netflix

Zombies, weerwolven en vampieren zijn ontzettend populaire bovennatuurlijke monsters. En vooral in series zijn dit ontzettend leuke onderwerpen om naar te kijken. Daarom hebben wij voor jou uitgezocht wat de leukste bovennatuurlijke series zijn. Bij deze bovennatuurlijke series word je even meegenomen naar een andere werkelijkheid. En vaak zijn de series ook ontzettend spannend. Wij hebben voor jullie de leukste bovennatuurlijke series op Netflix op een rijtje gezet. Dus plan maar alvast een avondje om te bingewatchen.

The Witcher 

Dit lijstje kan natuurlijk niet anders beginnen dan met The Witcher. Gebaseerd op de gelijknamige fantasy boeken gaat deze serie over familie en het lot. Geralt of Rivia, een eenzame monsterjager, probeert in een wereld waar de meeste mensen slechter zijn dan beesten, zijn plek te vinden. Het noodlot brengt hem bij een machtige magiër en een jonge prinses die een gevaarlijk geheim met zich meedraagt. De drie zijn aan elkaar overgeleverd om hun weg door het onheilspellende ‘Continent’ te vinden.

Shadow and Bone 

In de Shadow and Bone serie is de wereld in tweeën gesplitst door een enorme barrière van eeuwige duisternis. Hier smullen onnatuurlijke wezens van menselijk vlees. Op een dag ontdekt de jonge soldaat Alina dat ze over een bijzondere kracht beschikt. Deze kracht zou haar land uiteindelijk van de ondergang kunnen redden. Terwijl ze haar krachten onder controle probeert te krijgen, zijn er duistere machten bezig met een complot tegen haar. Misdadigers, dieven, moordenaars en heiligen zijn nu in oorlog en er is meer nodig dan magie om te overleven.

Sabrina

Nu haar 16de verjaardag nadert, moet Sabrina kiezen tussen de heksenwereld van haar familie en de mensewereld van haar vrienden. Welk pad zal ze kiezen? En wat moet ze ervoor opofferen? 

Lucifer 

Lucifer verveelt zich stierlijk als de heerser van de hel en daarom verhuist hij naar Los Angeles, de ‘City of Angels’. Wanneer recht voor zijn neus een bloedmooie popster wordt vermoord, helpt Lucifer LAPD-detective Chloe Decker bij het oplossen van de misdaad. Is Lucifer op het rechte pad beland? Beleef alle 13 sexy, duistere en oneerbiedige afleveringen van deze opgewekte, vurige, en duivelsgoede nieuwe serie.

The 100

Zevenennegentig jaar na een nucleair Armageddon worden honderd jeugdige gevangenen teruggestuurd naar de Aarde om de leefomstandigheden te testen. Onder hen zijn Clarke, waaghals Finn en de zussen Bellamy en Octavia, die moeten leren omgaan met onvoorspelbare omstandigheden, onbekende roofdieren en elkaar... anders zal het menselijk ras onherroepelijk ten onder gaan!

Santa Clarita Diet

Misschien weet je het al, misschien nog niet. Maar de bovennatuurlijke serie Santa Clarita Diet gaat over zombies. Het zijn geen agressieve zombies, zoals bijvoorbeeld in The Walking Dead. Santa Clarita Diet gaat over het gezinnetje dat bestaat uit Joel, Sheila en hun dochter Abby. Plots gaat Sheila dood en verandert in, jawel, een zombie. Hun hele leven staat op zijn kop en ze zullen ermee om moeten gaan dat Sheila nu een zombie is en andere behoeften heeft. Dit is zeker één van leukste de bovennatuurlijke series op Netflix die je moet zien.

leukste Bovennatuurlijke series op NetflixBron: Garfield Grove Productions

iZombie

De naam verklapt het eigen al. iZombie, één van de leukste bovennatuurlijke series op Netflix, gaat over zombies. De knappe Olivia "Liv" Moore verandert in een zombie. Door haar onfortuinelijke lot heeft ze een onophoudelijke honger naar hersenen. Daardoor besluit ze om een baantje te nemen in een lijkhuis. En dan gaat ze samen met haar jonge baas, die rechercheur is, de strijd voor rechtvaardigheid aan. 

leukste bovennatuurlijke series op NetflixBron: Warner Bros. Television

Stranger Things 

In Stranger Things krijgt het stadje Hawkins te maken met een vreemde verdwijning van een jongen genaamd Will Byers. Zijn moeder Joyce Byers en zijn vrienden Mike, Lucas en Dustin geloven geen moment dat hij van huis is weggelopen en doen er alles aan om hem terug te vinden. Dan ontmoeten Mike, Lucas en Dustin een meisje genaamd Eleven. Ze blijkt bovennatuurlijke krachten te hebben en samen gaan ze op zoek om de waarheid met wat er met Will gebeurd is te achterhalen.

Bitten

Bitten is een serie die gaat over weerwolven. In deze serie volgen we de avonturen van de 28-jarige Elena Michaels, 's werelds enige vrouwelijke weerwolf. Elena is  een wees en dacht eindelijk haar ware liefde gevonden te hebben in Clayton, totdat haar leven voorgoed veranderde. Met een kleine beet, werd het normale leven waar ze zo naar hunkerde van haar afgenomen en moet ze overleven met de roedel.

leukste bovennatuurlijke series op NetflixBron: Syfy

Merlin

Wanneer Merlin, een jongeman met magische krachten, in het koninkrijk aankomt maakt hij meteen heel wat vijanden. Dankzij zijn mentor Gaius, de wijze lijfarts van Uther, ontdekt Merlin zijn talenten om de mystieke geheimen van Camelot te ontsluieren en daarmee te overleven. Zo ontdekt hij dat zijn lotsbestemming en die van Arthur, de volgende vorst van het koninkrijk, onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn…

The Umbrella Academy

De serie draait om de broers en zussen Hargreeves. Zij zijn uit elkaar gegroeid en ieder hun eigen weg gegaan naarmate ze ouder werden. Door het overlijden van hun adoptievader Sir Reginald Hargreeves komen ze echter weer bij elkaar. Zijn begrafenis zal het startpunt van The Umbrella Academy vormen. Sir Hargeeves voedde de kinderen op alsof het zijn kinderen waren, omdat hij ervan overtuigd was dat zij de wereld konden redden. Daarom trainde hij ze tot superhelden en tijdens het eerste seizoen zullen we hoogstwaarschijnlijk zien wat de broers en zussen met hun krachten doen.

Shadowhunters

In Shadowhunters gaat het niet alleen over weerwolven, vampieren en heksen. Het gaat ook over feeën, engelen en demonen! Bovennatuurlijker dan dit wordt het natuurlijk niet. In Shadowhunters ontdekt Clary dat ze een Shadowhunter blijkt te zijn. Zij is voorbestemd om demonen te verslaan. Ze ontmoet Jace die haar helpt alles te leren over de Shadowhunters wereld. Samen met Izzy, Alec, Simon en Magnus gaan ze de strijd tegen het kwaad aan. En het kwaad blijkt veel dichterbij Clary te staan dan ze had gedacht.

leukste bovennatuurlijke series op netflixBron: Freeform

Hemlock Grove

In een klein stadje in Pennsylvania doen zich vreemde voorvallen voor die worden onderzocht. De serie richt zich voornamelijk op de onwaarschijnlijke vriendschap tussen Roman Godfrey, de jonge erfgenaam van de familie die het stadje heeft opgericht, en Peter Rumancek, een nieuwe zigeuner en buitenstaander. Beiden hebben een monsterlijk geheim dat wordt onthuld. Hemlock Grove behoort zeker tot de leukste bovennatuurlijke series op Netflix.

leukste bovennatuurlijke series op NetflixBron: Bron: Netflix

Teen Wolf

Ook in de serie Teen Wolf gaat het over weerwolven. Scott McCall wordt door een weerwolf gebeten en niet veel later veranderd hij hierin. Samen met zijn beste vriend Stiles gaat hij op zoek naar antwoorden. Maar of hij die gaat krijgen is nog maar de vraag. Overal liggen vijanden op de loer en hij zal uit moeten zoeken wij hij nog kan vertrouwen. Een serie die met recht in ons rijtje met de leukste bovennatuurlijke series op Netflix staat.

leukste bovennatuurlijke series op NetflixBron: MTV

Van Helsing

Van Helsing is een Netflix Original serie en gaat over vampierjagers! Vanessa Helsing is een ver familielid van de bekende vampierenjager Abraham Van Helsing. Zij herrijst en komt tot de wonderbaarlijke conclusie dat vampiers de wereld hebben overgenomen. Zij is de laatste hoop voor de mensheid om terug te nemen wat hen toe behoort.

leukste bovennatuurlijke series op NetflixBron: Netflix

ZNation

De Verenigde Staten is drie jaar geleden verwoest door een zombievirus. De enige bekende overlevende van New York moet verhuizen naar Californië waar het laatste functionerende virale lab wacht op zijn bloed. Zijn antilichamen zijn 's werelds laatste hoop op een vaccin. Maar ze weten nog niet dat hij een donker en duister geheim met zich meedraagt dat hen allemaal bedreigd.

leukste bovennatuurlijke series op NetflixBron: Syfy

Ash vs. Evil Dead

Ash vs. Evil Dead is een vervolg serie op de film Evil Dead. Ash Williams is de enige die de mensheid kan redden. Hij probeert een einde te maken aan de problemen die in 1981 in het hutje in het bos zijn begonnen.

leukste bovennatuurlijke series op netflixBron: Starz!

Welke serie mis jij nog in ons rijtje met de leukste bovennatuurlijke series op Netflix?

Lees ook: Fantasie series

Nieuwste artikelen

  • Over mijn lijk - Jeffrey Archer

  • De beterweter – Marc-Uwe Kling

  • Op zoek naar Beer - Hannah Gold

  • Het onwaarschijnlijke verhaal van Baskerville Hall - Ali Standish

  • Stink tegen Danny - Jenny Mclachlan

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De beste Young Adult sprookjes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

Zoek in artikelen