De leukste bovennatuurlijke series op Netflix

Zombies, weerwolven en vampieren zijn ontzettend populaire bovennatuurlijke monsters. En vooral in series zijn dit ontzettend leuke onderwerpen om naar te kijken. Daarom hebben wij voor jou uitgezocht wat de leukste bovennatuurlijke series zijn met zombies, weerwolven en vampieren erin. BIj deze bovennatuurlijke series word je even meegenomen naar een andere werkelijkheid. En vaak zijn de series ook ontzettend spannend. Wij hebben voor jullie de leukste bovennatuurlijke series op Netflix op een rijtje gezet. Dus plan maar alvast een avondje om te bingewatchen.

1. Santa Clarita Diet

Misschien weet je het al, misschien nog niet. Maar de bovennatuurlijke serie Santa Clarita Diet gaat over zombies. Het zijn geen agressieve zombies, zoals bijvoorbeeld in The Walking Dead. Santa Clarita Diet gaat over het gezinnetje dat bestaat uit Joel, Sheila en hun dochter Abby. Plots gaat Sheila dood en verandert in, jawel, een zombie. Hun hele leven staat op zijn kop en ze zullen ermee om moeten gaan dat Sheila nu een zombie is en andere behoeften heeft. Dit is zeker één van leukste de bovennatuurlijke series op Netflix die je moet zien.

leukste Bovennatuurlijke series op NetflixBron: Garfield Grove Productions

2. iZombie

De naam verklapt het eigen al. iZombie, één van de leukste bovennatuurlijke series op Netflix, gaat over zombies. De knappe Olivia "Liv" Moore verandert in een zombie. Door haar onfortuinelijke lot heeft ze een onophoudelijke honger naar hersenen. Daardoor besluit ze om een baantje te nemen in een lijkhuis. En dan gaat ze samen met haar jonge baas, die rechercheur is, de strijd voor rechtvaardigheid aan. 

leukste bovennatuurlijke series op NetflixBron: Warner Bros. Television

3. Grimm

In deze geweldige serie komen de sprookjes van de gebroeders Grimm tot leven! Voor degenen die van duister houden is dit zeker een aanrader. Nick Burkhardt blijkt een afstammeling van de Grimms bloedlijn. Zij zijn de behoeders van de balans tussen de mensen en de mythische wezens die ons belagen. Hij kan als enige het kwaad zien dat tussen ons leeft. 

Bron: Universal Television

4. The Vampire Diaries

Dit is één van de bovennatuurlijke series op Netflix die over vampieren gaat. Maar dat niet alleen er komen ook weerwolven, heksen en hybriden in voor. Deze serie heeft dus alle elemente om echt bovennatuurlijk te zijn! The Vampire Diaries neemt je mee naar Mystic Falls waar de Salvatore broers, Stefan en Damon, om de knappe Elena strijden. 150 jaar eerder werden ze al verliefd op Katharina, en Elena is haar dubbelganger! Voor wie zij uiteindelijk kiezen: Stefan of Damon?

leukste bovennatuurlijke series op NetflixBron: Warner Bros. Television

5. Bitten

Bitten is een serie die gaat over weerwolven. In deze serie volgen we de avonturen van de 28-jarige Elena Michaels, 's werelds enige vrouwelijke weerwolf. Elena is  een wees en dacht eindelijk haar ware liefde gevonden te hebben in Clayton, totdat haar leven voorgoed veranderde. Met een kleine beet, werd het normale leven waar ze zo naar hunkerde van haar afgenomen en moet ze overleven met de roedel.

leukste bovennatuurlijke series op NetflixBron: Syfy

6. Shadowhunters

In Shadowhunters gaat het niet alleen over weerwolven, vampieren en heksen. Het gaat ook over feeën, engelen en demonen! Bovennatuurlijker dan dit wordt het natuurlijk niet. In Shadowhunters ontdekt Clary dat ze een Shadowhunter blijkt te zijn. Zij is voorbestemd om demonen te verslaan. Ze ontmoet Jace die haar helpt alles te leren over de Shadowhunters wereld. Samen met Izzy, Alec, Simon en Magnus gaan ze de strijd tegen het kwaad aan. En het kwaad blijkt veel dichterbij Clary te staan dan ze had gedacht.

leukste bovennatuurlijke series op netflixBron: Freeform

7. Hemlock Grove

In een klein stadje in Pennsylvania doen zich vreemde voorvallen voor die worden onderzocht. De serie richt zich voornamelijk op de onwaarschijnlijke vriendschap tussen Roman Godfrey, de jonge erfgenaam van de familie die het stadje heeft opgericht, en Peter Rumancek, een nieuwe zigeuner en buitenstaander. Beiden hebben een monsterlijk geheim dat wordt onthuld. Hemlock Grove behoort zeker tot de leukste bovennatuurlijke series op Netflix.

leukste bovennatuurlijke series op NetflixBron: Bron: Netflix

8. The Originals

Als The Vampire Diaries in ons rijtje staat met de leukste bovennatuurlijke series op Netflix dan hoort de spin-off van die serie er ook in. In The Originals volgen we het verhaal van de allereerste vampiers. Zij keren na een lange tijd weer terug naar New Orleans, maar daar is Marcel de baas en die geeft zijn leiderschap niet zo heel snel op.

leukste bovennatuurlijke series op NetflixBron: Warner Bros. Television

9. Teen Wolf

Ook in de serie Teen Wolf gaat het over weerwolven. Scott McCall wordt door een weerwolf gebeten en niet veel later veranderd hij hierin. Samen met zijn beste vriend Stiles gaat hij op zoek naar antwoorden. Maar of hij die gaat krijgen is nog maar de vraag. Overal liggen vijanden op de loer en hij zal uit moeten zoeken wij hij nog kan vertrouwen. Een serie die met recht in ons rijtje met de leukste bovennatuurlijke series op Netflix staat.

leukste bovennatuurlijke series op NetflixBron: MTV

10. Van Helsing

Van Helsing is een Netflix Original serie en gaat over vampierjagers! Vanessa Helsing is een ver familielid van de bekende vampierenjager Abraham Van Helsing. Zij herrijst en komt tot de wonderbaarlijke conclusie dat vampiers de wereld hebben overgenomen. Zij is de laatste hoop voor de mensheid om terug te nemen wat hen toe behoort.

leukste bovennatuurlijke series op NetflixBron: Netflix

11. ZNation

De Verenigde Staten is drie jaar geleden verwoest door een zombievirus. De enige bekende overlevende van New York moet verhuizen naar Californië waar het laatste functionerende virale lab wacht op zijn bloed. Zijn antilichamen zijn 's werelds laatste hoop op een vaccin. Maar ze weten nog niet dat hij een donker en duister geheim met zich meedraagt dat hen allemaal bedreigd.

leukste bovennatuurlijke series op NetflixBron: Syfy

12. Ash vs. Evil Dead

Ash vs. Evil Dead is een vervolg serie op de film Evil Dead. Ash Williams is de enige die de mensheid kan redden. Hij probeert een einde te maken aan de problemen die in 1981 in het hutje in het bos zijn begonnen.

leukste bovennatuurlijke series op netflixBron: Starz!

Welke serie mis jij nog in ons rijtje met de leukste bovennatuurlijke series op Netflix?

Lees ook: Fantasie series

Nieuwste artikelen

  • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

  • 7 redenen waarom Disney films niet alleen leuk zijn voor kinderen

  • Alle Beauty and the Beast films door de jaren heen

  • Deze personages werden uit de serie geschreven na het slechte gedrag van de acteur

  • De leukste vampier boeken

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De beste Young Adult sprookjes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • V-Wars: de nieuwe Netflix-vampierenserie met Ian Somerhalder

Zoek in artikelen