Netflix series om te kijken met je man

Een avondje Netflixen is bijna niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Veelal bingen wij de series die we kijken in ons eentje, maar hoe leuk is het als je samen met je geliefde een serie kan kijken die jullie allebei geweldig vinden? Dan kan je én genieten van een heerlijk avondje op de bank, maar ondertussen kan je ook quality time met je vriend doorbrengen. Wij hebben voor jullie dan ook 5 Netflix series op een rij gezet om te kijken met je man.

How I Met Your Mother

De serie How I Met Your Mother gaat over de architect Ted Mosby die op zoek is naar de liefde van zijn leven. We volgen in deze serie niet alleen zijn leven, maar ook die van zijn beste vrienden. Dit heeft hilarische situaties tot gevolg.

Voor hem: Natuurlijk de legen-- wait for it-- dary! Barney Stinson. De bro code, de high fives, de playbook, noem het maar op! Barney Stinson is gewoon geweldig en daarnaast brengt hij ook nog eens veel mannenhumor met zich mee.

Voor haar: Maar er zit net zoveel vrouwenhumor in! Daarnaast zijn de vrouwelijk personages van Robin en Lily fantastisch.

We hopen niet dat we nu voor jullie een intervention in het leven moeten roepen omdat jullie deze serie te lang zullen bingwatchen!

Netflix series Bron: CBS

Suits

De serie Suits is misschien nu vooral bekend doordat een van de hoofdpersonen, Meghan Markle, getrouwd is met Prins Harry van Engeland. Maar wist je dat Suits eigenlijk heel geschikt is om samen met je partner te kijken?

Voor hem: Het speelt zich af op een advocatenkantoor en daarnaast worden er zoveel complotten gesmeed dat Game of Thrones er bij in het niet valt! Je man kan heerlijk achteroverleunen en genieten van al deze complotten.

Voor haar: Harvey Specter... *zucht*. Maar ook de vele sterke powervrouwen in deze serie maken Suits een plezier om naar te kijken.

Netflix series om te kijken met je manBron: USA Network

Top Gear

Je zal misschien denken huh? Top Gear? Dat is toch echt een mannenserie? Dat is zeker waar, maar toch is het leuk om deze serie samen met je partner te kijken, want voor jullie beide is er wel iets om van te genieten.

Voor hem: Er komen vele mooie auto's voorbij in het programma waar hij bij kan kwijlen.

Voor haar: De serie bevat veel leuke humor, ook als je niet zo veel met auto's hebt. En daarnaast zijn de speciale reisaflevering erg leuk om naar te kijken. In deze afleveringen zie je prachtige beelden voorbijkomen van het land waarin ze reizen.

Kortom, een aanrader om samen te kijken!

Netflix series om te kijken met je manBron: BBC

Property Brothers

In Property brothers helpen Drew en Jonathan koppels om een huis te vinden, te kopen en deze vervolgens om te bouwen tot het droomhuis dat het koppel voor ogen heeft. Ook deze serie is perfect om te bingen samen met je man.

Voor hem: het programma zit vol met grootse verbouwingen, er wordt veel geklust en het eindresultaat is altijd geweldig (en wie weet doet hij ook nog ideeën op voor jullie eigen huis).

Voor haar: elke vrouw die houdt van design en interieur kan bij dit programma haar hart ophalen. Nadat het huis is verbouwd, moet deze nog helemaal worden ingericht en dat is voor de vrouw het leukste gedeelte om te zien.Netflix series om te kijken met je manBron: Cineflix Productions

Orphan Black

De serie Orphan Black volgt het verhaal van Sarah die op straat leeft. Wanneer ze getuige is van de zelfmoord van een vrouw ziet Sarah een kans om van haar problemen te ontsnappen. Dit gaat voor even goed, maar dan komt ze erachter dat zij en de overleden vrouw klonen zijn. Wie kan ze nog vertrouwen? En zijn er meer zoals zij? Deze spannende serie is perfect om te kijken met je man.

Voor hem: een actieserie die vol zit met spanning, waardoor hij op het puntje van zijn stoel zal zitten.

Voor haar: een geniale vrouwelijke hoofdrol die haar mannetje weet te staan.

Netflix series om te kijken met je manBron: BBC

Welke serie ga jij samen met je man kijken?

Bron: IMDB

Lees ook: De leukste vrouwen series op Netflix

Nieuwste artikelen

  • De jacht op de groene diamant - Barbara Laban

  • De bloemist – C.L. Pattison

  • De mooiste tijd van je leven - Esther Verhoef

  • A Touch of Ruin - Scarlett St. Clair

  • De vrouw in het blauw - Elly Griffiths

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • 21 romantische series die je wil zien

  • 10 x series om samen met je vriend te kijken

  • Superkrachten uit series die wij ook willen 

Zoek in artikelen