Hoogst gewaardeerde series op Netflix

Iedere maand verschijnen er nieuwe series op Netflix. Het zijn er inmiddels zoveel dat je door de bomen misschien het bos niet meer ziet. Welke series zijn het echt waard om te bingewatchen en welke eigenlijk niet? Wij hebben speciaal voor jullie de hoogst gewaarde series op Netflix op een rijtje gezet!

Breaking Bad

Een terminaal zieke scheikundeleraar probeert samen met een oudleerling de toekomst van zijn gezien veilig te stellen door de productie en verkoop van Christal Meth.

Hoogst gewaardeerde series op NetflixBron: Sony Pictures Television

Sherlock

In deze bewerkte versie van Arthur Conan Doyle's geliefde mysteryverhalen struint de excentrieke speurneus de straten van Londen af op zoek naar aanwijzingen.

Hoogst gewaardeerde series op NetflixBron: BBC

Fargo

Het verhaal speelt zich af rond het plaatsje Bemidji in Minnesota in 2006 waar passant Lorne Malvo, een misdaadsyndicaat en verzekeringsagent Lester Nygaard  het met elkaar en met de politie aan de stok krijgen. Er vallen meerdere doden en hulpsheriff Molly Solverson en Gus Grimly, een agent uit Duluth, proberen de zaak op te lossen maar worden tegengewerkt door vrijwel iedereen, waaronder de politie zelf.

Hoogst gewaardeerde series op NetflixBron: FX Productions

Stranger Things

Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje met de naam Eleven.

Hoogst gewaardeerde series op NetflixBron: Netflix

House of Cards

Francis Underwood is een man die er niet van houdt om tegengewerkt te worden. Als blijkt dat de door President Walker beloofde job als minister van Buitenlandse Zaken van de Verenigde Staten toch naar iemand anders gaat komt de duivel in Underwood naar boven.

Hoogst gewaardeerde series op NetflixBron: Netflix

Friends

Deze populaire sitcom gaat over zes bevriende twintigers en hun komische avonturen op het werk , thuis en in de liefde in het Manhattan van de jaren 90.

Hoogst gewaardeerde series op NetflixBron: NBC 

Black Mirror

Elke aflevering van Black Mirror heeft een andere cast en een losstaande verhaallijn, waarmee het een zogeheten anthologieserie is. Overkoepelend thema vormen de snelle technologische ontwikkelingen in de 21e eeuw, mogelijke verdere ontwikkelingen en hoe deze de werkelijkheid beïnvloeden. Brooker omschrijft de serie als een zoektocht naar de bijwerkingen van de "drug" die technologie zou zijn.

Hoogst gewaardeerde series op NetflixBron: Netflix

Narcos

Een Chileense drugsproducent, de chemicus Cockroach, brengt zijn product naar de Columbiaanse smokkelaar Pablo Escobar. DEA-agent Steve Murphy bestrijdt drugs in Bogota.

Hoogst gewaardeerde series op NetflixBron: Netflix

Arrested Development

Arrested Development gaat over de rijke familie Bluth, die daarnaast ook excentriek en disfunctioneel is. Michael Bluth tracht samen met zijn zoon, broers en zus het familiebedrijf van de ondergang te redden, nadat zijn vader wegens fraude in de gevangenis komt.

Hoogst gewaardeerde series op NetflixBron: Fox

Peaky Blinders

Het is 1919 in Birmingham, Engeland. Een beruchte bende wordt geleid door Tommy Shelby, een misdaadbaas die de maatschappelijke ladder wil beklimmen.

hoogst gewaardeerde series op NetflixBron: BBC

La Casa de Papel

Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl een crimineel meesterbrein de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren.

hoogst gewaardeerde series op NetflixBron: Netflix

DARK

Er verdwijnen op onverklaarbare wijze kinderen uit een Duits dorpje. De serie draait primair om 4 gezinnen die over 3 generaties met elkaar vervlochten zijn. Vanaf de opening van de kerncentralein 1953 blijkt er in het grottenstelsel van Winden een gangenstelsel verborgen te liggen, dat in contact staat met 33 en 66 jaar geleden. Middels deze gangen kunnen personen in de tijd reizen en het heden beïnvloeden.

hoogst gewaardeerde series op NetflixBron: Netflix

The Punisher

Een voormalig marinier wil de criminelen straffen die verantwoordelijk zijn voor de moord op zijn gezin, maar raakt verstrikt in een militaire samenzwering.

hoogst gewaardeerde series op NetflixBron: Netflix

The Crown

Dit drama onthult de politieke rivaliteit en romantiek tijdens het bewind van Elizabeth II en de gebeurtenissen die de tweede helft van de 20ste eeuw vorm hebben gegeven.

hoogst gewaardeerde series op NetflixBron: Netflix

Gomorra

Maffia-activiteit in Napels staat centraal in deze serie, die zich richt op de interne strijd nadat het hoofd vaan een familie gevangen is genomen.

Hoogst gewaardeerde series op NetflixBron: ABC

Doctor Who

In deze spannende scifi-serie gaat de nieuwe belichaming van de populaire, door de tijd reizende Doctor de strijd aan met slechte aliens en andere vijanden.

Hoogst gewaardeerde series op NetflixBron: BBC

Daredevil

Matt Murock, die als kind blind werd, strijdt overdag als advocaat en 's nachts als de superheld Daredevil tegen de onrechtvaardigheid in Hell's Kitchen, New York.

Hoogst gewaardeerde series op NetflixBron: Marvel

Rake

Cleaver Greene is een briljante en gedreven advocaat, maar ook een ex-drugsverslaafde die nog steeds gokverslaafd is. Hij wordt gehaat door vele van zijn collega's.

Hoogst gewaardeerde series op NetflixBron: Sony Pictures Television

Suits

Als Harvey's promotie hem dwingt om een afgestudeerde van Harvard Law School aan te nemen, kiest hij Mike Ross, maar die is niet echt afgestudeerd...

Bron: USA Network

The Haunting of Hill House

In flashbacks worden de leden van een gebroken gezin geconfronteerd met enge herinneringen aan hun oude huis en de vreselijke gebeurtenissen die hen hebben verdreven.

hoogst gewaardeerde series op netflixBron: Netflix

Rick and Morty

De briljante Rick sleurt zijn kleinzoon Morty mee voor wilde escapades in andere werelden en dimensies.

hoogst gewaardeerde series op netflixBron: Harmonius Claptrap,

The Good Place

Door een vergissing belandt de egoïstsche Eleanor Shellstrop na haar dood op de Goede Plaats. Ze wil er absoluut blijven en besluit daarom een beter mens te worden.

hoogst gewaardeerde Netflix seriesBron: NBC

Wat vind jij de beste serie van Netflix?

Lees ook: Netflix series om te kijken met je man

Nieuwste artikelen

  • Onze aanraders voor Netflix in februari

  • Dit zijn de mooiste Harry Potter covers

  • 10 emotionele fases die je doorloopt bij de release van een nieuwe boek

  • De knapste mannen in Netflix Orginal series

  • Redenen dat de winter een fantastisch seizoen is voor boekenwurmen

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • Netflix codes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Pikante films op Netflix

Zoek in artikelen