Romantische series Netflix

Romantiek, liefde, lust, verlangen; dit zijn de ideale ingrediënten voor een goede romantische serie. Urenlang kunnen wij ons ermee vermaken en bingewatchen met vriendinnen doen wij het allerliefste. Ook op Netflix zijn er een aantal romantische series te vinden en wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Dus plan maar alvast een weekendje vrij, zodat je deze series achter elkaar kan kijken!

Outlander

We beginnen dit artikel met romantische series op Netflix natuurlijk met Outlander. In deze serie volgen we het leven van Claire Randall. Zij is een getrouwde verpleegster. In 1945 wordt zij op mysterieuze wijze wakker in het Schotland van 1743. Ze komt terecht in een wereld die ze niet kent en levensbedreigend is. Op een dag wordt ze uitgehuwelijkt aan aan Jamie Fraser. Hij is een moedige en charmante jonge Schotse strijder en er ontstaat al snel een gepassioneerde affaire die haar doet wankelen. Want hoe kiest ze de man van haar leven als ze zich letterlijk in twee compleet verschillende werelden bevinden?

Romantische series NetflixBron: Sony Pictures

The Vampire Diaries

In The Vampire Diaries draait het allemaal om Elena Gilbert. Zij is erg populair en wil altijd overal in uitblinken. Al snel ontmoet ze de mysterieuze Stefan Salvatore. Terwijl hun liefde opbloeit, wordt het dorp waarin ze wonen, Mystic Falls, opgeschrikt door brute moorden. Ondertussen komt Elena erachter dat Stefan een vampier is, die ten tijde van de Italiaanse Renaissance is geboren, en verdenkt zij hem van het plegen van de gewelddadige moorden. Op dat moment verschijnt zijn broer Damon Salvatore uit het niets. De beide broers nemen het tegen elkaar op met als inzet, de ziel van Elena. 

romantische series NetflixBron: The CW

How I Met Your Mother

How I Met Your Mother is een komedie over Ted en hoe hij verliefd werd. Wanneer Teds beste vrienden Marshall en Lily in het huwelijksbootje stappen, wil hij meer dan ooit op zoek naar zijn eigen ware liefde. Hij wordt in zijn zoektocht geholpen door zijn 'partner in crime' Barney, een gelukkige vrijgezel die van het ene café naar het andere holt en ontelbare wilde plannen bedenkt om vrouwen aan de haak te slaan. Ted heeft zijn zinnen gezet op de charmante en zelfstandige Robin, maar het lot zou daar weleens anders over kunnen beslissen.

Romantische series NetflixBron: 20th Century Fox

Jane the Virgin

Toen Jane nog een klein meisje was zweerde ze dat ze maagd zou blijven tot aan haar trouwdag. Nu is Jane 23. Haar verloofde Michael steunt haar plannen, en ze hebben hun levens op de rit. Maar tijdens een medische routinecheck wordt er een fout gemaakt en dit zorgt voor een aantal tegenvallers. Nu is Jane zwanger. De vader van de baby is haar vorige liefde en huidige baas Rafael. En Jane’s eigen vader, die ze nog nooit ontmoet heeft, blijkt de ster te zijn in haar favoriete televisieserie. Het is alsof haar leven een soapserie is geworden waarin Jane zelf de ster is.

Romantische series NetflixBron: Warner Home Video

Crazy Ex-Girlfriend

In Crazy Ex-Girlfriend is Rebecca Bunch een succesvolle, gedreven jonge vrouw. En hoogstwaarschijnlijk is ze een beetje gek. Ze wil echt alles opgeven voor haar zoektocht naar de liefde. Onder andere haar partnerschap bij een advocatenkantoor en haar prachtige appartement in Manhattan moeten eraan geloven. Haar zoektocht leidt haar uiteindelijk naar de plek voor romantiek en avontuur: West Covina in Californie.

romantische series NetflixBron: The CW

Chesapeake Shores

Abby O'Brien Winters is geboren in Chesapeake Shores, Maryland. Nadat zij een paniek telefoontje van haar jongere zus Jess (die de herberg in Eagle Point heeft gerenoveerd) ontvangt, keert ze terug naar haar geboortestad. Abby's veeleisende carrière, echtscheiding en jonge dochters, hebben haar zo bezig gehouden dat ze nog niet eens heeft gedacht aan de stad die haar vader heeft gebouwd. Het redden van de herberg van haar zus betekent dat ze moet omgaan met haar gebroken gezin en met Trace Riley, de man die ze tien jaar geleden verliet. Hij lijkt een obstakel, maar wordt een onverwachte bondgenoot en een tweede kans op het vinden van liefde.

romantische series NetflixBron: Hallmark Channel

New Girl

Tussen de romantische series op Netflix mar New Girl natuurlijk niet ontbreken. Na een ellendige liefdesbreuk, trekt de optimistische en ruimdenkende Jess in bij drie vrijgezelle mannen die zelf genoeg problemen hebben. Winston is een voormalig atleet, Nick is een besluiteloze barman die gestopt is met zijn studie rechten en Schmidt is een excentrieke vrouwenversierder die vooral verliefd is op zichzelf. Samen met haar prachtig mooie beste vriendin Cece, ontdekt Jess dat het leven met deze jongens een uitdagend en hilarisch avontuur kan zijn.

romantische series netflixBron: 20th Century Fox

Love

We sluiten het rijtje met romantische series op Netflix af met Love. In deze serie wordt een koppel gevolgd door een programma. Het koppel moet navigeren door de vernederingen van  intimiteit en andere dingen die zij hadden gehoopt te vermijden.

romantische series NetflixBron: Netflix

Wat zijn jouw favoriete romantische series op Netflix?

Lees ook: Beste romantische komedies Netflix 2019

Nieuwste artikelen

  • 10x populaire jongen versus verlegen meisje films

  • Even krabben - Rebecca Watson

  • Recensie: Ghostbusters: Afterlife

  • Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings krijgt een vervolg

  • Het spoor van de doden - Sarah Bailey

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • Netflix codes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

Zoek in artikelen