Kerstfilms op Netflix met mooie mannen

Stiekem houden wij bijna allemaal wel van een foute kerstfilm op zijn tijd. Zo'n lekker afgezaagd liefdesverhaal met een mooi einde en heel erg veel kerstliefde. Maar sommige kerstfilms steken er toch net een beetje boven uit, omdat er wel een erg lekkere man de hoofdrol in speelt. Daar kunnen we natuurlijk wel uren naar blijven kijken! Hieronder vind je een aantal kerstfilms op Netflix met mooie mannen die je niet mag missen.

Christmas at Castleburry Hall
Een knappe man in pak die ook nog eens kan dansen? Kom maar door, hoor... Christmas at Castleburry Hall is ook uitgebracht onder de titel A Princess For Christmas. Knappe acteur Sam Heughan kun je ook kennen als Jamie Fraser in Outlander

Bron: Netflix

Christmas Prince
Als we dan nog even blijven bij knappe prinsen die kunnen dansen: deze prins heeft even tijd nodig om op te warmen, maar dan heb je ook wat! A Christmas Prince heeft ondertussen een aantal vervolgen,  A Christmas Prince: The Royal Wedding en A Christmas Prince: The Royal Baby.

Bron: Netflix

Single all the way
Mooie mannen genoeg in Single all the way. In deze LGBTQ+ romcom is Peter het zat om door zijn familie te worden beoordeeld vanwege zijn eeuwige status als alleenstaande man en wil wanhopig zijn relatiestatus veranderen. Als noodmaatregel overtuigt Peter zijn vriend Nick om met hem mee te gaan op vakantie en in het bijzijn van Peters familie te doen alsof ze een relatie hebben. Spoiler: dit loopt niet zo goed! 

Holidate
Australische (accent!) acteur Luke Bracey kun je ook kennen van de film Best of Me. In Holidate laat hij zien dat hij humor heeft en hij kan ook nog eens de dans in Dirty Dancing nadoen!

Christmas With a View 
Soms hebben we gewoon niet zo heel veel woorden nodig om iets uit te leggen. De onderstaande foto zegt het namelijk allemaal..

Kerstfilms op Netflix met mooie mannenBron: Netflix

The Knight before Christmas 
Kijk, we zeggen niet dat de mannen per se hun shirt uit moeten doen om een plekje in deze lijst te verdienen. Maar het kan zeker geen kwaad.. Toch?

Kerstfilms op Netflix met mooie mannenBron: Netflix

The Holiday Calendar 
Zie je wel.. Ook met kleren aan kunnen lekkere mannen in deze lijst staan! Oké, we geven het toe.. Josh ziet er wel erg schattig uit in zijn kerstpakje. Wij zouden zo met hem mee gaan naar de Noordpool.

Kerstfilms op Netflix met mooie mannenBron: Netflix

A Cinderella story: Christmas Wish 
Een lach zegt meer dan duizend woorden en dat is zeker waar bij Dominic.. Kijk die lach dan! Hoe schattig is hij wel niet!

Kerstfilms op Netflix met mooie mannen

The Princess Switch 
In The Princess Switch worden niet getrakteerd op maar één ontzettend mooie man, maar op twee mooie mannen! Wij smelten bij het zien van deze lachen..

Kerstfilms op Netflix met mooie mannenBron: Netflix

Lees ook: Series met de mooiste mannen

Nieuwste artikelen

  • 5 x Sinterklaas films voor volwassenen

  • Film & Serie top 6: december 2023

  • Young adult top 6: december 2023

  • Fictie top 6: december 2023

  • Koffers vol liefde - Marli Elisa

Gerelateerde artikelen

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

  • Dit zijn de aankomende Hallmark kerstfilms

  • 25 feiten over populaire kerstfilms die je nog niet wist

  • Alle nieuwe kerstfilms van 2020

  • Shoptip: 10x funny kerstballen

Zoek in artikelen