Nieuwe TLC serie met Bobbi Eden

Op TLC kunnen we genieten van heerlijke programma's als Say Yes to the Dress en Louisa en Rowan. Maar we kunnen nu gaan genieten van een nieuw programma met niemand minder dan Bobbi Eden! Ze heeft het programma Bevallen met Bobbi gemaakt en de eerste aflevering is nu al te zien op Dplay!

 

Bevallen met Bobbi

Bobbi Eden heeft in 2019 meegedaan met het programma Bevallen met...Toen deden onder andere ook Monica Geuze, Fatima Moreira de Melo en Marly van der Velden mee. Voor Bobbi is dit programma zo goed bevallen dat ze nu een heel eigen reeks heeft gemaakt. Volgens Bobbi is ze altijd al gek geweest op kinderen en heeft ze altijd al een eigen programma willen maken. Met Bevallen met Bobbi komt deze droom nu uit. 

In Bevallen met Bobbi loopt Bobbi Eden mee met een verloskundige en is ze getuige van één van de meest intieme momenten in het leven: de geboorte van een baby. We krijgen te zien wat er voorafgaat aan een bevalling maar ook wat er allemaal bij komt kijken. Het leven van een verloskundige is vaak onvoorspelbaar, je weet nooit hoe de dag verloopt. Bevallen met Bobbi zal bestaan uit 4 afleveringen en de eerste aflevering is nu al exclusief te zien op de streamingdienst Dplay. Vanaf 31 maart is het programma ook op TLC te zien.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bobbi Eden (@bobbieden) op

 

Wat is DPlay?

DPlay is een online streamingdienst waar de programma's van Discovery, TLC, Investigation Discovery, Animal Planet, Food Network, HGTV en MotorTrend op te zien zijn. Zo kun je ook het vorige seizoen van Bevallen met... terugkijken waarin Bobbi Eden ook al te zien was. Op Dplay.nl kun je je gratis registreren en heb je toegang tot een beperkt aantal programma's. Ook biedt Dplay een Premium abonnement aan. Dit kost €3,99 per maand en heeft een gratis proefperiode van twee weken. Met dit abonnement heb je toegang tot het gehele aanbod op Dplay. Dplay geeft momenteel 50% korting op een jaarabonnement, dus dit is het moment om het te proberen!

Bron: Dplay, Discovery Benelux, TLC.

Bron Thumb: TLC

Lees ook: Gedachtes die je hebt tijdens het kijken van Say Yes to the Dress

Nieuwste artikelen

  • De beste volwassen tekenfilms

  • De 12 populairste reality series van het moment.

  • Als Disney prinsessen in therapie zouden gaan

  • Recensie: Venom: Let there be Carnage

  • Recensie: Pretty Smart - seizoen 1

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw op TLC: Cougar Love

  • Let's Talk About Seks met Nicolette Kluijver!

  • Keeping Up With The Kardashians voor het eerst op TLC

  • Chicklit.nl meets Miss Lipgloss

  • Recensie: Het openhartige verhaal van Nederlands meest succesvolle pornoster

Zoek in artikelen