De 10 populairste series op Netflix dit jaar

Netflix heeft zo'n uitgebreid aanbod aan films en series dat je soms bijna niet weet wat je moet kijken! Maar toch valt het op dat kijkers een aantal series massaal aan het kijken zijn. Ben je benieuwd wat nu de meest populaire series op Netflix zijn van 2020? Wij hebben het voor je uitgezocht en in dit artikel de meest populaire series op Netflix in willekeurige volgorde onder elkaar gezet! Deze series mag je absoluut niet missen. 

Friends

Het is geen wonder dat Friends in deze lijst terecht is gekomen, want dit is misschien wel één van de leukste sitcoms ooit gemaakt! Niet alleen krijg je van deze serie buikpijn van het lachen, het verhaal zit ook goed in elkaar! In de serie volgen we het leven van zes vrienden, namelijk Rachel, Ross, Phoebe, Monica, Joey en Chandler. De serie speelt zich vooral af in de appartementen van de vrienden, maar ze brengen ook veel tijd door in het koffiehuis Central Perk. Gedurende de serie krijgen we het lief en leed van deze vrienden te zien!

populairste series op NetflixBron: Warner Bros. Television

Ozark

Op 27 maart is het derde seizoen van deze spannende serie verschenen en dat is te merken want ook Ozark heeft een plekje bemachtigd in de lijst met de 10 populairste series op Netflix dit jaar. In Ozark maken we kennis met de familie Byrdes uit Chicago. Samen met hun kinderen Charlotte en Jonah leven Marty en Wendy een standaard leven. Marty is een financieel adviseur en staat aan het hoofd van de witwas-afdeling van een van de grootste Mexicaanse drugskartels. Als er iets fout gaat is de familie noodgedwongen Chicago te verlaten en duiken ze onder in de regio Missouri Ozarks.

populairste series op NetflixBron: Zero Gravity Management, Netflix

La Casa de Papel (Money Heist)

Van deze spannende misdaadserie is op 3 april het nieuwe seizoen uitgekomen dat net als de vorige seizoenen ontzettend goed is. Niet gek dat ook deze serie in de top 10 populairste series op Netflix staat! In La Casa de Papel (of Money Heist, zoals de serie ook wel wordt genoemd), maken we kennis met acht dieven die zichzelf en hun gijzelaars opsluiten in de Koninklijke Munt van Spanje. Ondertussen probeert een crimineel meesterbrein de politie te manipuleren om zijn plan uit te voeren.

populairste series op NetflixBron: Vancouver Media, Netflix.

Tiger King

Tiger King is een bizarre documentaire die je eigenlijk een keer gezien moet hebben! Een dierentuineigenaar draait door in dit waargebeurde verhaal vol excentrieke personages over een huurmoord in de schimmige wereld van het fokken van grote katachtigen.

populairste series op NetflixBron: Netflix

Chilling Adventures of Sabrina

Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van de heks Sabrina. Netflix maakte in 2018 een nieuwe serie rondom dit personage en in januari 2020 is het derde seizoen op de streamingdienst verschenen! Deze serie is een stuk spannender dan Sabrina the Teenage Witch, de eerdere serie die over dit karakter gemaakt is. Waarschijnlijk is deze serie daarom wel zo populair! Sabrina is half heks, half mens waardoor ze voor de lastige keuze staat om wel of niet gedoopt te worden tijdens de duistere doping op haar 16e verjaardag. Uiteindelijk heeft ze een compromis gesloten dat ze met haar sterfelijke vrienden om mag blijven gaan en gaat ze naar de school van de zwarte Kunsten. Kan ze beide levens naast elkaar blijven leiden? 

populairste series op NetflixBron: Warner Bros. Television

Suits

Suits is een serie die al sinds 2011 te zien is. Op netflix kan je de eerste zeven seizoenen bingen en de abonees doen dat dan ook gretig! Suits heeft namelijk een plekje weten te veroveren in de 10 populairste series op Netflix. In Suits maken we kennis met de succesvolle bedrijfsjurist Harvey Specter. Hij neemt een groot risico door de geniale maar ongemotiveerde Mike Ross aan te nemen als z’n nieuwe compagnon. Het enige probleem is dat Mike geen rechtendiploma heeft. Hij heeft echter wel een enorm grote kennisschat en een buitengewoon goed geheugen, waardoor hij een briljant advocaat blijkt te zijn. Mike en Harvey houden Mike’s gebrek aan juridische scholing geheim en worden een onverslaanbaar duo. 

populairste series op NetflixBron: Universal Cable Productions

Love is Blind

Hou je van realityseries? Je bent niet de enige! Tot nu toe is de serie Love is Blind ontzettend populair op Netflix. In de serie Love is Blind zijn single mannen en vrouwen op zoek naar de liefde. De mannen en vrouwen wonen apart in het gebouw en komen alleen samen in zogeheten conversatie 'pods'. Ze worden gescheiden door een glazen wand. Na tien dagen worden ze voor de keuze gezet: zich verloven, of uit elkaar gaan.

populairste series op NetflixBron: Netflix, Kinetic Content

I'm Not Okay With This

De makers van Stranger Things en The End of the F***ing World kwamen aan het begin van 2020 met een nieuwe serie: I'm Not Okay With This. Deze serie lijkt een mix te zijn tussen de twee andere series, dus het is geen wonder dat I Am Not Okay With This het zo goed doet op Netflix! Sydney is een meisje met typische tienerproblemen, maar daarnaast heeft ze ook te maken met andere problemen. Ze heeft last van agressie en het lijkt erop dat ze dingen kan laten gebeuren met haar gedachten, maar hoe is haar niet helemaal duidelijk. Samen met haar beste vriendin en haar buurjongen Stanley brengt ze haar dagen door, en doet ze haar best om erachter te komen wat er met haar aan de hand is.

populairste series op NetflixBron: Netflix

Toy Boy

De sexy misdaadserie Toy Boy staat ook in de lijst met de 10 populairste series op Netflix. In deze serie volgen we de stripper Hugo. Na zeven jaar wordt hij vrijgelaten uit de gevangenis in afwachting van een nieuw proces. Hij wordt er namelijk van verdacht de man van een minnares vermoord te hebben. Maar Hugo wil bewijzen dat hij de moord helemaal niet gepleegd heeft, maar dat hij er is ingeluisd door zijn minnares.

populairste series op NetflixBron: Plano a Plano, Netflix

How I met your mother

Naast Friends staat er nog een sitcom in deze lijst, namelijk How I Met Your Mother! In deze sitcom vertelt Ted in het jaar 2030, zijn kinderen het verhaal over hoe hij hun moeder ontmoette. Hij begint zijn verhaal 25 jaar eerder in 2005 waar hij met zijn vrienden Marshall en Lily verhuist naar New York. In een bar genaamd MacLaren's, die zich onder zijn appartement bevindt, ontmoet hij Barney Stinson en Robin Scherbatsky. Samen met zijn vrienden begint Ted in New York zijn zoektocht naar "de ware". 

populairste series op NetflixBron: 20th Century Fox Television

Bron: Netflix.

Lees ook: De beste crime films en series op Netflix

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • De gebroeders Maxilari - David Pefko

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

Zoek in artikelen