De beste exclusieve series op Amazon Prime

Naast Netflix, Videoland en Disney+ bestaat er tegenwoordig nog een streamingdienst in Nederland, namelijk Amazon Prime! Deze streamingdienst heeft net zoals Netflix ook zijn eigen films en series, zoals Good Omens. Daarnaast heeft Amazon Prime veel content die nergens anders te vinden is! Ook staan er veel films en series op die vroeger op Netflix stonden, maar die nu exclusief op Amazon Prime te zien zijn. Kortom, reden genoeg om eens een kijkje op deze streamingdienst te nemen. Wij hebben de beste exclusieve series op Amazon Prime onder elkaar gezet.

Amazon Prime heeft een gratis proefperiode van 30 dagen, waarbij je kunt kijken of de streamingdienst iets voor jou is. Daarna kost Amazon Prime €2,99 per maand. Maar wat kun je er allemaal op zien? Bekijk hieronder ons overzicht per genre! Klik op de titel van de serie om meer informatie over de serie te lezen. 

Fantasy

Voor alle fantasy liefhebbers onder ons heeft Amazon Prime veel leuke series in petto. Wat dacht je van de serie Carnival Row waar Orlando Bloom en Cara Delevingne de hoofdrollen in vertolken? Of de populaire serie Supernatural? Hieronder zie je een lijst met de fantasy series die op de streamingdienst te zien zijn.

Carnival Row

American Gods

Good Omens

The Magicians

Supernatural

Doom Patrol

Heroes

Bron: Warner Bros. Television

Sci-Fi

Naast fantasy series staan er ook genoeg Sci-Fi series op Amazon Prime. Zo is op de streamingdienst exclusief de nieuwe Star Trek serie Picard te zien, maar ook kun je genieten van de klassieke serie Battlestar Galactica!

Star Trek: Picard

Battlestar Galactica

Upload

The expanse

Bron: CBS Television Studios

Misdaad/Thriller

De misdaadliefhebbers kunnen hun hart ophalen met Amazon Prime. Van NCIS tot Hawaii Five-O, Amazon Prime heeft het allemaal! Dat worden heel wat bingeavonden om al deze misdaad en thrillerseries te kijken.

Criminal Minds

Hawaii Five-O

Monk

The good wife

NCIS

The Mentalist

Law & Order

Homecoming

Mr. Robot

The Widow

Scandal

Tom Clancy's Jack Ryan

Bron: CBS Paramount Network Television

Comedy

Hou je niet zo van misdaadseries, maar wel van komedies? Ook dan heeft Amazon Prime een leuk aanbod. Zo zijn onder andere The Nanny en The Office op de streamingdienst te zien.

Two and a half men

Parks and recreation

The office

The Nanny

The Marvelous Mrs. Maisel

Cougar Town

Psych

Bron: NBC Universal Television

Drama

Hou je meer van serieuze dramaseries? Ook dan heeft Amazon Prime een groot aanbod. Zo staat bijvoorbeeld de prachtige serie Downton Abbey op de streamingdienst, maar je kan bijvoorbeeld ook genieten van de ziekenhuisserie Grey's Anatomy.

This is us

The good Fight

Chicago Fire

Grey's Anatomy

House M.D.

Private Practice

Downton Abbey

Nashville

Dawson's Creek

Bron: Carnival Film & Television

Reality

Tot slot heeft Amazon Prime ook nog een aantal reality series op de streamingdienst staan. Zo zijn de mannen van Top Gear bijvoorbeeld te zien in het programma The Grand Tour waarin ze over de hele wereld de mooiste, nieuwste auto's bekijken en uitproberen.

The Grand Tour

Making the cut

 

Lees ook: Geheime codes Netflix

Nieuwste artikelen

  • 10 Nederlandse Chicklit auteurs die je wilt volgen

  • Het boek van de galg - Thomas Enger

  • Seizoen 20 van Grey's Anatomy bevestigd ondanks vertrek Ellen Pompeo

  • Deze films en series verschijnen in april op Netflix

  • Een onverstandig huwelijk - Julia Quinn

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Pikante films op Netflix

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

Zoek in artikelen