Pikante films op Netflix

Heb je stiekem ook zo genoten van de film Fifty Shades of Grey? Deze film is een echte guilty pleasure die wij zeker wel kunnen waarderen. Ben je nu op zoek naar meer films binnen dit genre? Dan is er goed nieuws, want op Netflix staan heel wat pikante films die stiekem ontzettend leuk zijn om te kijken!

365 DNI

365 DNI is de Poolse Fifty Shades of Grey. Een soft porno ontvoerings/ maffia verhaal waar je gegarandeerd rode oortjes van krijgt! In de film maken we kennis met een vurige directrice die in een passieloze relatie zit. Maar dan wordt ze het slachtoffer van een dominante maffiabaas. Hij houdt haar gevangen en geeft haar één jaar om verliefd op hem te worden. We moeten er wel bij zeggen dat de film redelijk wat kritiek krijgt vanwege het heftige verhaal.

Bron: Next Film

Oh Ramona!

De onhandige tiener Andrei is verliefd op zijn verleidelijke, maar koele klasgenote Ramona, totdat hij op vakantie de beeldschone hotelreceptioniste Anemona leert kennen.

Bron: Zazu Film, Netflix

Amar

De jonge Laura en Carlos zijn smoorverliefd op elkaar. Ze beleven elke dag alsof het hun laatste is. En misschien is het die intensiteit wel die hun een jaar later uit elkaar rukt. Het jonge stel leert hoe kwetsbaar een eerste liefde kan zijn.

Bron: Netflix 

Below her Mouth

De verloofde moderedactrice Jasmine begint met de vrouwelijke dakwerker Dallas een turbulente affaire. Deze affaire dreigt hun hele leven overhoop te halen...

Bron: Serendipity Point Films

Newness

Martin en Gabi proberen een relatie op te bouwen nadat ze elkaar hebben ontmoet via een datingapp, maar wanneer de verveling toeslaat, zoeken ze een ongewone oplossing. Ze gaan voor een 'open relatie'.

Bron: Scott Free Productions

Burlesque

Ali is een zangeres en woont in een klein stadje. Om beroemd te worden, verhuist ze naar de grote stad en komt terecht in Burlesque, een betoverende nachtclub met dansers, opzwepende muziek en een eigenaresse die op zoek is naar een ster. Al snel wordt Ali de ster van de show.

Bron: Screen Gems , Sony Pictures

Duck Butter

Twee vrouwen hebben genoeg van oneerlijkheid in relaties en gaan voor 24 uur een intiem experiment aan. Hun romance kent zo zijn problemen naarmate de tijd verstrijkt.

Bron: Duplass Brothers Productions

Cam

Het account van een webcammeisje met een groeiende fangroep is overgenomen door een lookalike. Ze moet de mysterieuze dader vinden om haar identiteit terug te krijgen.

Bron: Blumhouse Productions, Netflix

Fifty Shades of Grey

De jonge, onbevangen literatuurstudente Anastasia Steele komt onverwachts in aanraking met de charismatische, mysterieuze miljardair Christian Grey. Ze is direct betoverd door hem, maar hij lijkt te hoog gegrepen voor haar. Totdat Grey op een dag ineens in de winkel staat waar ze parttime werkt. Vanaf dat moment zal Christian Grey Anastasia geen moment meer met rust laten.

Bron: Focus Features

 

Lees ook: Om deze redenen zien seks scènes in films er altijd perfect uit

Nieuwste artikelen

  • Liefs van mij – Jessica Saunders

  • Tijden van amandelbloesem – Carmen Bellmonte

  • Ugly Girls - Lisa Bjärbo, Johanna Lindbäck & Sara Ohlsson

  • Salto - Arndís Thórarinsdóttir

  • De regel van drie - Sam Ripley

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

Zoek in artikelen