8x Netflix vakantie films

Ga jij dit jaar ook niet naar het buitenland op vakantie? Gelukkig heeft Nederland ook veel mooie dingen te bieden. Wat dacht je van een stedentrip in eigen land of eens een wandeling maken door de natuur? Wil je toch het gevoel hebben dat je even op vakantie bent? Met deze films krijg je een korte glimp van het vakantieleven.

Just Go With It

Hou je van zon, zee en strand? Dan is een reis naar Hawaii jouw ideale vakantiebestemming. Blijf je dit jaar thuis? Met Just Go With It waan je je voor even op Hawaii. In de film volgen we Danny. Hij is een plastische chirurg en een womanizer. Hij versiert vrouwen door hen te vertellen dat hij ongelukkig getrouwd is. Wanneer hij een veel jongere schooljuf ontmoet die een trouwring in zijn zak vindt, moet hij haar dezelfde leugen vertellen. Hij schakelt zijn assistente Katherine en zelfs haar kinderen in, om zijn nieuwe geliefde van zijn leugen te overtuigen. Nadien trekken ze met zijn allen naar Hawaii en dit weekend zal het leven van iedereen veranderen.

Bron: Columbia Pictures

Hotel Transylvenia 

Heb je altijd al eens in een hotel met bovennatuurlijk wezens willen verblijven? In het echte leven is dit helaas niet mogelijk, maar in films kan natuurlijk alles! Met de vermakelijke film Hotel Transylvenia waan je je even in een bovennatuurlijk hotel. In Hotel Transylvania kunnen monsters en hun families even ontsnappen van een wereld met mensen. Het hotel wordt gerund door Dracula. Maar hij heeft zijn handen niet alleen vol aan het hotel, maar ook aan zijn tienerdochter Mavis. Hij probeert haar avontuurlijker te maken, maar dat lukt niet altijd even goed. Voor haar 118e verjaardag nodigt hij veel monsters uit. Maar dan komt er per ongeluk een mens binnen in het hotel!

Bron: Columbia Pictures

Blended

Ben jij avontuurlijk ingesteld? Dan is een Afrikaanse safari vast de ideale vakantie voor jou! Dan moet je deze vakantie zeker Blended een keer gezien hebben. Deze humoristische film speelt zich grotendeels op de Afrikaanse savanne af. De hoofdpersonages Lauren en Jim willen elkaar na een vreselijke blinde date nooit meer zien. Maar wanneer zowel Lauren als Jim afzonderlijk van elkaar een familievakantie boeken komen ze samen terecht op een luxe Afrikaans safari resort.

Bron: David Bloomer, Warner Bros. Entertainment

The Holiday

Ondanks dat deze film een kerstsfeer ademt, is hij eigenlijk gewoon geweldig om het hele jaar door te kijken! En wie droomt er stiekem niet van om net als de hoofdpersonen voor even van leven te veranderen? Wie weet ontmoet jij dan ook wel je prins op het witte paard... In deze film hebben Iris en Amanda allebei pech in de liefde. Ze besluiten impulsief om van huis te ruilen en even weg te zijn uit hun dagelijks leven. Beiden vinden ze wat ze nooit hadden verwacht ooit nog te vinden: een nieuwe liefde. Ze komen erachter dat een verandering van adres daadwerkelijk je leven kan veranderen.

Bron: Columbia Pictures

Forgetting Sarah Marshall

Hawaii is een populaire vakantiebestemming in films, want ook Forgetting Sarah Marshall speelt zich op dit eiland af! Peter besluit om een vakantie naar Hawaii te boeken, om over de breuk met zijn vriendin Sarah Marshall heen te komen. Hij weet echter niet dat hij terechtkomt in hetzelfde resort als Sarah en dat Sarah daar met haar nieuwe vriend verblijft...

Bron: Universal Pictures

Verliefd op Ibiza

Deze heerlijke Nederlandse film speelt zich af op het zonnige Ibiza. Ook deze film is dus perfect voor de zonaanbidders onder ons! (En met de knappe Jan Kooijman in de hoofdrol krijg je het vanzelf wel warm...) Ibiza is het ultieme partyeiland. Het heeft de witste stranden, grootste clubs, beroemdste DJ's en mooiste mensen. Wat is nou een betere plek om een glamourverjaardag te organiseren dan daar? In de film maken we kennis, met dertien mensen en vier verhalen. Iedereen is met een eigen plan naar Ibiza gekomen, maar uiteindelijk staan ze allemaal voor dezelfde uitdaging.

Bron: Farmhouse Film & TV

Like Father

Heb je altijd al eens op een cruiseschip willen gaan? Dan moet je deze vakantie Like Father kijken. In deze film wordt een reclamemanager die verslaafd is aan haar werk in de steek gelaten bij het altaar. Ze besluit toch op huwelijksreis te gaan, alleen niet met haar aanstaande man maar met haar vader die ze jaren niet gezien heeft.

Bron: Lylas Pictures

Walking on Sunshine

We sluiten deze lijst af met de zonnige film Walking on Sunshine die zich afspeelt aan de Italiaanse kust! Taylor vliegt op uitnodiging van haar zus naar de Italiaanse kust waar ze ooit een heerlijke vakantie had. Op het strand ontmoet ze haar vrienden van toen, waaronder Elena die nog altijd gelukkig is met haar vakantievriendje. Zou Taylor haar eigen vakantieliefde Raf nog terugzien? Lang hoeft ze niet naar hem te zoeken, want zuslief Maddie stelt Raf aan haar voor als haar verloofde! In blinde paniek doet Taylor net of ze hem niet kent. Maar als de hele vriendenclub een week lang de bruiloft moet voorbereiden, komen alle romantische kriebels onherroepelijk terug.

Bron: Vertigo Films

Lees ook: Chicklits met zon, zee en strand

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

  • Toespijs - Judith Cyrus

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

Zoek in artikelen