Aankomende Halloween films en series op Netflix

Nog eventjes en dan is het eindelijk weer Halloween! De dag waarop we lekker kunnen griezelen en enge films kunnen kijken. In de aanloop naar Halloween toe plaatst Netflix heel veel leuke films en series op hun streamingdienst, die passen bij Halloween. Wij hebben de aankomende Halloween films en series op Netflix voor jullie onder elkaar gezet. Zo kun jij alvast een filmdag inplannen om deze films en series te bingen!

Films

#Alive - 8 september 

Wanneer Oh Jun-U wakker wordt, ontdekt hij dat zijn familie zonder hem op vakantie is gegaan. Tot overmaat van ramp breekt er die dag ook een pandemie uit die kannibalisme veroorzaakt. Mensen lijken in een soort zombies te zijn veranderd. Wanneer zijn wifi-connectie het begeeft, kan Oh Jun-U enkel nog een boodschap van zijn vader beluisteren waarin die hem oproept om al het mogelijke te doen om in leven te blijven. Terwijl de hele wereld gek wordt en zombies de Aarde vernielen, blijft Jun-U alleen achter in zijn appartement. Tot hij na 15 dagen merkt dat overbuurvrouw Kim Yu-Bin ook nog in leven is. Ze communiceren met behulp van handsignalen, vastbesloten om te ontsnappen uit het appartementencomplex dat volledig is overgenomen door zombies.

Bron: Zip Cinema

The Babysitter: Killer Queen - 10 september

Twee jaar geleden overleefde Cole een satanische bloedsekte onder leiding van zijn oppas Bee. Cole wordt nog steeds achtervolgd door de gruwelijke gebeurtenissen die er 2 jaar geleden hebben plaatsgevonden. Aangezien Bree en haar vrienden zijn verdwenen is er niemand die Cole gelooft, behalve zijn buurmeisje Melanie waar Cole verliefd op is. Zij overtuigt hem om mee te gaan naar een feestje aan een nabijgelegen meer. Wanneer er die nacht onverwachts oude vijanden opduiken moet Cole er wederom alles aan doen om te overleven.

Bron: Netflix, Wonderland Sound and Vision

The Paramedic - 16 september

Door een tragisch ongeluk belandt Angel in een rolstoel en komt hij in een depressie terecht. Hij kan zijn nieuwe leven in een rolstoel niet aan en hij ontwikkelt een dodelijke obsessie voor de vrouw die hem verliet. Hij bedenkt een sinister wraakplan...

Bron: Netflix

Hubie Halloween - 7 oktober

Hubie Dobois zorgt er elk jaar voor dat zijn stad op een veilige manier Halloween kan vieren. Dit jaar is er echter een crimineel ontsnapt én krijgt de buurt te maken met een nieuwe buurtbewoner. Hierdoor is Hubie extra op zijn hoede. Zodra er mensen beginnen te verdwijnen doet Hubie er alles aan om de politie en buurtbewoners ervan te overtuigen dat er gevaar op de loer ligt en hij de enige is die dit kan tegenhouden. 

Bron: Netflix

A Babysitter's Guide to Monster Hunting - 14 oktober

Kelly Ferguson stemt met tegenzin in om te babysitten op Jacob Zellman tijdens Halloween. Maar dan wordt ze ineens gerekruteerd door een internationale, geheime genootschap van babysitters. Hun missie: kinderen met speciale krachten beschermen tegen monsters. Om Jacob te beschermen moet Kelly samenwerken met Vice President Liz Lerue, techgenie Berna Vincent, creatief expert Cassie Zhen en toverdrankjes meester Curtis Critter. Samen moeten ze de Boogeyman, beter bekend als "The Grand Guignol", de glamoureuze heks "Peggy Drood" en hun leger aan mysterieuze monsters verslaan. 

Bron: Netflix

Rebecca - 21 oktober

Een naïeve pasgetrouwde jonge vrouw heeft een romance met de weduwnaar Maxim de Winter in Monte Carlo. Nadat ze vertrekt uit Monte Carlo en aankomt in Maderley, het imposante familielandgoed van haar nieuwe echtgenoot, settelt ze voorzichtig in haar nieuwe leven. Al snel staat ze in de schaduw van Maxim's eerste vrouw Rebecca, wiens erfenis in leven wordt gehouden door Manderley's sinistere huishoudster Mrs. Danvers. 

Bron: Netflix

Cadaver - 22 oktober

Leonora, Jacob en hun dochter Alice proberen om in de nasleep van een kernramp te overleven. Wanneer een hotel een liefdadigheidsactie organiseert, waarbij ze overlevenden van de ramp uitnodigen voor een theatervoorstelling inclusief maaltijd, besluit het gezin daarheen te gaan. De regisseur, Mathias, gebruikt echter het hele hotel als zijn toneel en hij geeft de bezoekers maskers zodat ze te onderscheiden zijn van de acteurs. Maar wanneer er ineens toeschouwers verdwijnen neemt het toneelstuk een bizarre wending. De grens tussen realiteit en theater vervaagt snel wanneer ook Alice voor de ogen van Leo en Jacob verdwijnt. Er is geen twijfel meer mogelijk: er gebeuren verschrikkelijke dingen in het hotel van Mathias.   

Bron: Motion Blur Films, Netflix

Nobody Sleeps in the Woods Tonight - 28 oktober 

Een groep tieners, verslaafd aan technologie, vertrekt naar een rehabilitatiekamp in het bos waar een sinistere kracht hen voor eeuwig offline wil houden. Tijdens het dodelijke gevaar dat op de loer ligt in het bos, zullen de tieners ontdekken wat echte vriendschap, liefde en opoffering is.

Bron: Akson Studio, Netflix

His House - 30 oktober

Een jong echtpaar ontsnapt uit het door oorlog verscheurde Zuid-Soedan. Ze vluchten naar Engeland, maar hebben moeite om zich aan te passen aan hun nieuwe leven in een klein Engels stadje waar het kwaad op de loer ligt...Bron: BBC Films, Netflix

Series

Ratched - 18 september 

Deze serie draait om het karakter Nurse Ratched uit One Flew Over The Cuckoo's Nest. Mildred Ratched is een verpleegster die werkt in de toonaangevende psychiatrische inrichting in North Carolina. Mildred gedraagt zich als een voorbeeldige verpleegster, maar naarmate de tijd vordert verandert dit volledig. Wanneer ze betrokken raakt bij verontrustende experimenten die op mensen worden uitgevoerd in de inrichting, verliest ze haar onschuld en zien we haar veranderen van een zorgzame vrouw in een monster.

Bron: Touchstone Television

Oktoberfest: Beer & Blood - 1 oktober 

Een rijke nieuwkomer met een duister verleden arriveert in 1900 in München om het lokale Oktoberfest te verpletteren met zijn eigen brouwerij. Wanneer zijn dochter verliefd wordt op de erfgenaam van een rivaliserende brouwerij, ontstaat er een gewelddadige reeks gebeurtenissen van bedrog, verraad en zelfs moord, die de toekomst van beide gezinnen in gevaar brengt.

Bron: Violet Pictures UG, Netflix

The Haunting of Bly Manor - 9 oktober 

Na de tragische dood van een au pair huurt Henry Wingrave een jonge Amerikaanse nanny in om voor zijn nichtje en neefje te zorgen. Zij wonen op het Bly Manor landgoed samen met chef-kok Owen, tuinman Jamie en de huishoudster mevrouw Grose. Maar niets is wat het lijkt op het landgoed. Duistere geheimen vol liefde en verlies wachten om ontdekt te worden. Op Bly Manor betekent doodgaan niet dat je er niet meer bent.

Bron: Intrepid Pictures, Netflix

Documentaire

Unsolved Mysteries: Volume 2 - 19 oktober 

Unsolved Mysteries schetst in zes nieuwe afleveringen meer onverklaarde verdwijningen, tragische incidenten en bizarre gebeurtenissen. Eén kijker heeft mogelijk de sleutel in handen waarmee deze zaken eindelijk opgelost kunnen raken. Detectives, journalisten en familieleden bieden intrigerende theorieën.
Bron: 21 Laps Entertainment, Netflix

 

Bron: Netflix

Lees ook: Young Adult Halloween films

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Pikante films op Netflix

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen