Onze aanraders voor Netflix in oktober

In oktober komen er weer heel veel leuke films en series op Netflix te staan. Elke maand maken we een overzicht van alle films en series die Netflix aan het aanbod toevoegt. Zo hoeven we ons in de maand oktober zeker niet te vervelen! Er wordt zelfs zoveel op Netflix toegevoegd dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij hebben daarom onze aanraders voor Netflix van oktober onder elkaar gezet! In dit artikel kun je lezen welke nieuwe films en series je écht niet mag missen. Plan dat filmavondje maar alvast in...

The Exorcist

Oktober is natuurlijk dé maand om enge films te kijken, want Halloween is weer in aantocht! Heb je zin om weer eens goed te griezelen bij een film? Kies dan in de maand oktober voor de film The Exorcist.

Bron: Warner Bros.

Ghostbusters 2

Hou je niet van griezelen, maar wil je wel een leuke film kijken én meteen in de Halloween stemming komen? dan raden wij de film Ghostbusters 2 aan. Met deze klassieker zit je altijd goed.

Bron: Columbia Pictures

Hubie Halloween

Heb je zin om écht helemaal in de Halloween stemming te komen? Dan mag een echte Halloween film natuurlijk niet ontbreken. Dan raden wij de film Hubie Halloween aan!

Bron: Happy Madison Productions, Netflix

Emily in Paris

Heb je zin om je even in Parijs te wanen, naar mooie kleding te kijken én even helemaal lekker weg te zwijmelen? Kijk in oktober dan naar de serie Emily in Paris. Deze serie is dé nieuwe romcom die je gezien moet hebben van de makers van Sex and the City.

Bron: Netflix

Fifty Shades Darker

Wil je in de koude maand oktober de temperatuur wat omhoog gooien? Of ben je in een sexy mood? Kijk dan Fifty Shades Darker. Wedden dat jij het binnen no time weer warm hebt?

Bron: Universal Pictures

Blackpink: Light up the Sky

Hou je van K-pop muziek en ben je helemaal fan van de meidengroep Blackpink? Kijk dan in oktober de documentaire Blackpink: Light up the Sky.

Bron: RadicalMedia, Netflix

Over the Moon

Ook de fans van animatiefilms hebben iets om naar uit te kijken in oktober. Over the Moon verschijnt namelijk op 23 oktober op Netflix!

Bron: Netflix

Aquaman

Voor de fans van superhelden films (oké en knappe mannen om bij weg te zwijmelen) heeft Netflix ook iets leuks in petto. In oktober verschijnt namelijk Aquaman op Netflix!

Bron: Warner Bros., DC Comics

Little Women

Tot slot raden wij de film Little Women aan. Hou je van kostuumdrama's? Dan is dit dé film voor jou om te kijken in oktober!

Bron: Columbia Pictures

Lees ook: Top 12 scifi series op Netflix

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

Zoek in artikelen