Bevestigde vervolgseizoenen die uitkomen in 2021 op Netflix

In 2021 kunnen we naar veel films uitkijken. Veel films die eigenlijk in 2020 zouden verschijnen, verschijnen nu in 2021. Maar dat is nog lang niet alles, ook voor de serieliefhebbers is er goed nieuws. In 2021 komen er veel vervolgseizoenen uit. Wat dacht je bijvoorbeeld van het tweede seizoen van The Witcher? Of de tweede helft van seizoen 5 van Lucifer? Om je een overzicht te geven hebben we hieronder de bevestigde vervolgseizoenen die in 2021 uitkomen op Netflix onder elkaar gezet.

Pas op! Dit artikel kan spoilers bevatten.

Tegenwoordig kun je Netflix op veel verschillende apparaten kijken, waaronder je telefoon. Dit is natuurlijk ideaal want waar je ook heen gaat, je kunt altijd je favoriete serie kijken! Hiervoor is het wel handig om een goedkoop telefoon abonnement te hebben, zodat je niet onnodig dure kosten maakt om je favoriete serie te kijken.

Riverdale seizoen 5

Op 21 januari begint eindelijk seizoen 5 van Riverdale op Netflix! Aan het eind van seizoen 4 zagen we hoe Mr. Honey werd gedood, maar dit bleek later allemaal een fantasie te zijn van Jughead. Hij schreef namelijk over de door van Mr. Honey in zijn essay. Uiteindelijk heeft Jughead het einde herschreven zodat ze allemaal bleven leven. Maar dan vinden Betty en Jughead een tape waarop de moord die Jughead in het essay beschreef te zien is. Is degene die achter alle intimidatie zit iemand die ze heel goed kennen? Is het een van hun vrienden? Aan het begin van seizoen 5 zullen we het schoolbal en het afstuderen van de groep zien. Daarna zal er een tijdssprong plaatsvinden van 7 jaar. 

Bron: Berlanti Productions

Snowpiercer seizoen 2

In 2020 werd het eerste seizoen van de serie Snowpiercer uitgebracht. Deze serie gaat over de 'Snowpiercer', een alsmaar rijdende trein over de wereld waar de laatste overlevenden ter aarde in zitten. De aarde is namelijk bevroren. Aan boord van de trein geldt een strikte orde, maar langzamerhand ontstaan er barsten in het regime en de bestaande hiërarchie. Layton, bewoner van de 'Staart' en leider van de opstand, wordt gevraagd om te helpen bij een onderzoek naar een gepleegde moord. Deze spannende serie krijgt een vervolg en daar kunnen we binnenkort van genieten. Op 25 januari zal er wekelijks een nieuwe aflevering op Netflix verschijnen!

Bron: CJ Entertainment, Netflix

The Witcher seizoen 2

In het eerste seizoen van The Witcher hebben we kennis gemaakt met Geralt of Rivia, een Witcher annex monsterjager, de tovenares Yennefer of Vengerberg en prinses Ciri. Het leven van deze drie kunnen op het eerste gezicht niet verder uit elkaar liggen. Toch worden ze door wrede omstandigheden verweven in een noodlot dat koninkrijken te boven gaat en families uit elkaar scheurt. Een officieel plot is helaas nog niet vrijgegeven voor The Witcher seizoen 2, maar in een interview heeft de maker van de serie wel laten weten dat het eerste seizoen de bouwstenen heeft gelegd voor seizoen 2. In het tweede seizoen zullen we zien hoe de verschillende karakters elkaar zullen ontmoeten. Het verhaal wordt wat meer intens en zal iets meer gefocused zijn op de reizen die de karakters afleggen. The Witcher seizoen 2 heeft helaas nog geen specifieke releasedatum gekregen. Wel is het bekend dat het seizoen ergens in 2021 op Netflix zal verschijnen.

Bron: Netflix

YOU seizoen 3

In de serie YOU maken we kennis met Joe Goldberg. Hij raakt geobsedeerd door de knappe Beck die de boekwinkel waar hij werkt binnenloopt. Hij gebruikt social media om de meest intieme details over Beck te weten te komen. Op die manier kan hij dichterbij haar komen. Ieder obstakel dat hem in de weg staat moet er helaas aan geloven. En uiteindelijk overleeft zelfs Beck het niet… In het tweede seizoen is Joe gevlucht naar Los Angeles en heeft hij zijn naam verandert om een nieuw leven te beginnen. Maar hier ontmoet hij Love en al snel is hij ook geobsedeerd door haar! Echter blijkt ook zij wat moorden op haar geweten te hebben en vertelt ze Joe in de laatste aflevering dat ze zwanger is! De laatste aflevering liet dus veel vragen open. Gelukkig komt in 2021 het derde seizoen van YOU uit. Een specifieke releasedatum heeft Netflix nog niet vrijgegeven.

Bron: Berlanti Productions, Netflix

Élite seizoen 4

Er is nog geen plot vrijgegeven voor Élite seizoen 4, maar er gaan wel veel dingen veranderen. Een groot deel van de originele cast verlaat de serie en daarvoor in de plaats komen nieuwe acteurs. Aan het eind van seizoen 3 zagen we dat Guzman, Samuel en Rebeca weer zijn toegelaten op Las Encinas. Ze waren in eerste instantie van school gestuurd, maar mogen hun laatste jaar opnieuw doen. Er is nog geen officiële releasedatum voor Élite seizoen 4 vrijgegeven. Wel heeft Netflix bekend gemaakt dat de opnames voor het vierde seizoen op 22 december 2020 zijn afgerond. Het zou dus zomaar kunnen dat Élite seizoen 4 in de eerste helft van 2021 op Netflix zal verschijnen.

Bron: Netflix

Stranger Things seizoen 4

In 2021 kunnen we ook eindelijk van het nieuwe seizoen van Stranger Things gaan genieten! In het derde seizoen van deze populaire serie is er veel gebeurd. Aan het eind van dit seizoen zien we hoe Joyce het portaal naar de Upside Down probeert te sluiten. Hierdoor wordt de Mind Flayer verslagen, maar door de explosie komt Hopper om het leven. Joyce besluit om haar huis in Hawkins te verkopen en aan het eind van het seizoen zien we hoe Joyce, Jonathan, Will en Eleven op weg zijn naar hun nieuwe huis. Maar dan komt het belangrijkste... Hopper is niet dood! We zien een after credit scene waarin hij vastzit in Rusland. Dit belooft wat voor het nieuwe seizoen. Naar alle waarschijnlijkheid zal Stranger Things seizoen 4 in 2021 verschijnen, ondanks de vertraging die de opnames hebben opgelopen dankzij het Coronavirus. De eerste twee seizoenen werden in oktober uitgebracht, terwijl het derde seizoen in 2019 in juli werd uitgebracht. Het is dus nog lastig te zeggen wanneer het vierde seizoen precies in 2021 te zien zal zijn.

Bron: Netflix

La Casa de papel seizoen 5

In 2017 verscheen het eerste seizoen van de populaire serie La Casa de Papel. In deze serie sluiten acht dieven zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl een crimineel meesterbrein de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren. Het vierde seizoen van deze serie verscheen op 3 april 2020 op Netflix en sindsdien wachten de fans op het nieuwe seizoen dat helaas ook het laatste zal worden. Ook van deze serie is de releasedatum nog onbekend. Vanwege het Coronavirus hebben de opnames even stilgelegen, maar deze zijn later weer hervat. We kunnen de serie op zijn vroegst aan het eind van 2021 verwachten.

Bron: Vancouver Media, Netflix

Sex Education seizoen 3

Helaas heeft Netflix nog geen plot van Sex Education seizoen 3 vrijgegeven, maar het eind van seizoen 2 heeft nog genoeg open gelaten voor het derde seizoen. Zo is Jean zwanger van Jakob en het is nog maar de vraag of ze het kind gaat houden of kiest voor een abortus. Otis en Jakob weten nog niks van de zwangerschap dus in het derde seizoen zou het zomaar kunnen dat Jean dat aan hun gaat vertellen. Ook zagen we in seizoen 2 dat Eric zijn relatie met Rahim publiekelijk beëindigde vanwege Adam. Adam maakte namelijk via een groot gebaar zijn liefde voor Eric en zijn biseksualiteit bekend. Daarnaast eindigde het tweede seizoen met een cliffhanger. Otis liet via een voicemail een bericht achter voor Maevis, waarin hij zijn liefde voor haar verklaarde. Echter verwijderde Isaac dat bericht, waardoor Maeve het niet heeft kunnen beluisteren... De eerste twee seizoenen van deze serie zijn beide in januari verschenen, maar de productie van seizoen 3 heeft wat vertraging opgelopen waardoor dit seizoen niet in januari van 2021 wordt uitgebracht. We moeten dus nog wat langer wachten totdat we van seizoen 3 kunnen genieten.

Bron: Netflix

Lucifer seizoen 5 part B

In 2020 was onze favoriete duivel te zien in de eerste helft van het vijfde seizoen! Sindsdien wachten we met smart totdat we de tweede helft van dit seizoen kunnen gaan zien. Seizoen 5 eindigde namelijk met een vechtende Lucifer, Michael, Amanadiël en Maze. Midden in het gevecht, als alle drie de engels hun vleugels hebben gespreid, horen we ineens een galmende stem en blijkt er niemand minder dan God zelf naar de Aarde te zijn afgereisd! Dit belooft wat voor de tweede helft van het seizoen. De tweede helft van seizoen 5 zal uit 8 afleveringen bestaan. In maart 2020 waren de opnames van de finaleaflevering tijdelijk stopgezet vanwege het Coronavirus. Hierdoor heeft de tweede helft van het vijfde seizoen wat vertraging opgelopen. Het is vrijwel zeker dat we de tweede helft van seizoen 5 in 2021 kunnen gaan zien op Netflix, maar wanneer we ervan kunnen gaan genieten is nog niet bekend.

Bron: Warner Bros. Television

Virgin River seizoen 3

Virgin River seizoen 2 eindigde met een cliffhanger. Jack en Mel hebben in de laatste aflevering eindelijk hun liefde aan elkaar verklaard. Aan het eind van de aflevering zien we hoe Mel naar de bar gaat om Jack te zien. Als ze naar binnen loopt vindt ze Jack bloedend op de grond achter de bar. Hij blijkt te zijn neergeschoten. Eerder zagen we dat Jack in de keuken stond en iemand hoorde binnenkomen. Hij dacht dat het Mel was en hij riep haar, maar het bleek dus heel iemand anders te zijn! De grote vraag is nu: wie heeft Jack neergeschoten? Hopelijk gaat het derde seizoen ons daar antwoord op geven. Seizoen 3 verschijnt hoogstwaarschijnlijk aan het eind van 2021. Seizoen 1 verscheen namelijk in december van 2019 en seizoen 2 in november van 2020. Het is dus waarschijnlijk dat seizoen 3 in november of december van 2021 zal verschijnen.

Bron: Reel World Management, Netflix

Locke & Key seizoen 2

In Locke & Key verhuizen drie kinderen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten – en geheimen – leiden. Aan het eind van het seizoen wordt er onthuld dat Dodge toch nog leefde en dat ze hun zoektocht naar de sleutels voortzetten. Op 7 februari 2020 ging het eerste seizoen van Locke & Key in première. In september 2020 zijn de opnames voor Locke and Key seizoen 2 gestart. Er is nog geen vaste releasedatum voor seizoen 2 vrijgegeven maar het is goed mogelijk dat deze ergens aan het eind van de eerste helft van 2021 op Netflix verschijnt.

Bron: IDW Entertainment, Netflix

The Umbrella Academy seizoen 3

The Umbrella Academy  draait om de broers en zussen Hargreeves. Zij zijn uit elkaar gegroeid en ieder hun eigen weg gegaan naarmate ze ouder werden. Door het overlijden van hun adoptievader Sir Reginald Hargreeves komen ze echter weer bij elkaar. Zijn begrafenis vormt het startpunt van The Umbrella Academy. Sir Hargeeves voedde de kinderen op alsof het zijn kinderen waren, omdat hij ervan overtuigd was dat zij de wereld konden redden. Daarom trainde hij ze tot superhelden. Over de releasedatum van het derde seizoen is nog niet veel bekend. Aangezien seizoen 2 van The Umbrella Academy op 31 juli 2020 is uitgebracht, kunnen we seizoen 3 waarschijnlijk op zijn vroegst aan het eind van 2021 verwachten.

Bron: Dark Horse Entertainment, Netflix

Outer Banks seizoen 2

De vader van John B is negen maanden geleden zoekgeraakt op zee. Iedereen is ervan overtuigd dat hij dood is, maar John B weet zeker dat hij nog leeft. Nadat hij met zijn vrienden per ongeluk op een gezonken boot met een geheim stuit, besluiten ze de informatie die ze hebben voor zich te houden. Hij gaat met zijn vrienden op zoek naar een manier om te achterhalen waar zijn vader is. Maar dit blijkt heel wat gevaarlijker dan ze hadden gedacht! Aan het eind van seizoen 1 gaf Ward  John B. de schuld van de dood van Sheriff Peterkin. Seizoen 1 eindigde met John B en Sarah die wegzeilden uit hun geboorteplaats en werennen van de politie waarvan ze nog steeds denken dat ze achter hen aan zitten. Ondertussen denken hun vrienden en familie thuis dat ze dood zijn. Dankzij de belofte van John B om wraak te nemen op Ward via de radio, weet de politie nu wie er echt verantwoordelijk is voor de twee moorden. De opnames voor het tweede seizoen zijn in september 2020 begonnen en naar verwachting verschijnt het tweede seizoen ergens in 2021 op Netlix. Een officiële releasedatum is nog niet onthuld.

Bron: Netflix

Never Have I Ever seizoen 2

In Never Have I Ever maken we kennis met Devi. Ze is een puber met de nodige problemen. De gewone problemen, zoals seksualiteit en populariteit, maar daarnaast spelen er nog andere dingen. Haar vader is een jaar geleden overleden, en ze heeft moeite met afscheid nemen. Wanneer ze onbedoeld een leugen verspreid, dat ze seks heeft gehad met de knapste en populairste jongen van de school, stapelen de leugens - en problemen -  zich voor haar op. Aan het eind van het seizoen zien we hoe Devi en Ben met elkaar zoenen. Maar Ben is momenteel in een relatie en Devi probeerde eigenlijk Paxton te veroveren en Paxton is dankzij zijn zus nu echt geïnteresseerd in Devi. We kunnen dus waarschijnlijk heel wat liefdesperikelen verwachten in seizoen 2! Het eerste seizoen verscheen op 21 april 2020 op Netflix. Het is dus goed mogelijk dat het tweede seizoen rond diezelfde periode in 2021 op Netflix komt te staan.

Bron: Netflix

Sweet Magnolias seizoen 2

In het lieflijke stadje Serenity wonen goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue. Als drie powervrouwen zijnde worden ze ook wel de sweet magnolias genoemd, maar ook deze vrouwen krijgen te maken met vele uitdagingen op het gebied van relaties, familie en carrière. Zo gaat Maddie scheiden van haar man Bill, nadat hij is vreemd gegaan met zijn doktersassistente Noreen. Aan het eind van seizoen 1 vindt er een grote cliffhanger plaats. Maddie komt er namelijk achter dat haar zoon Kyle een auto-ongeluk heeft gehad. Gelukkig heeft haar zoon dit overleefd, maar naast hem zat nog een persoon in de auto. Wie was deze persoon en heeft hij of zij het ongeluk ook overleefd? Laten we hopen dat het tweede seizoen deze vragen beantwoord! De productie van het tweede seizoen van Sweet Magnolias zal aan het begin van 2021 van start gaan en als alles goed gaat dan kunnen we het tweede seizoen aan het eind van 2021 verwachten.

Bron: Netflix

 

Nieuwste artikelen

  • Schaduw in het vuur - Jennifer L. Armentrout

  • Deze gecancelde series zijn het volgens Netflix gewoon niet waard

  • Help! Een verrassing! is uitgeroepen tot Prentenboek van het Jaar 2024

  • Jeanne - Katherine J. Chen

  • De vissershut - Stein Torleif Bjella

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De beste Young Adult sprookjes

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • Netflix codes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

Zoek in artikelen