Onze aanraders voor Netflix in december

Netflix speelt in december de rol van de Kerstman, want de aankomende maand worden we weer bedolven onder de nieuwe films en series die worden uitgebracht! Wil je nou ook zo graag weten welke films en series je écht niet mag missen? Wij helpen een handje door onze aanraders voor Netflix in december voor jullie onder elkaar te zetten. Geloof ons, deze films en series wil je zeker niet missen!

Lost in Space - seizoen 3 - 1 december

Het laatste seizoen van Lost in Space komt op 1 december naar Netflix. We zijn benieuwd hoe het deze familie op een buitenaardse planeet vergaat!

Bron: Netflix

La Casa de Papel - Part 5 Vol. 2 - 3 december

Het verhaal van de grootste bankroof aller tijden loopt ten einde! De allerlaatste afleveringen van La Casa de Papel worden op 3 december op Netflix gezet. Eindelijk kunnen fans zien hoe het verhaal afloopt voor de overvallers.

Bron: Netflix

The Witcher - seizoen 2 - 17 december

Geralt van Rivia is terug om monsters te doden en de mensheid te beschermen. Hij moet zijn Child of Surprise naar Kaer Morhen brengen, de plek waar hij zelf opgeleid is tot Witcher. Hopelijk kan Ciri haar krachten daar onder controle krijgen...

Bron: Netflix

Emily in Paris - seizoen 2 - 22 december

Emily is inmiddels beter gewend in Parijs, maar nadat ze met de vriend van haar beste vriendin in Frankrijk heeft geslapen, weet ze zich geen raad meer. Ze stort zich op haar werk, maar ook daar is niet alles even gemakkelijk. Hoe krijgt Emily alles weer op de rit?

Bron: Netflix

Queer Eye - seizoen 6 - 31 december

Queer Eye is een reality serie waarin 5 getalenteerde homoseksuele mannen de uitdaging aangaan om anderen een make over te geven. Het zesde seizoen verschijnt eind van het jaar op Netflix.

Bron: Netflix

Single All the Way - 2 december

Peter haalt zijn beste vriend Nick over om met kerst mee te gaan naar zijn ouders en te doen alsof hij zijn vriendje is, omdat hij het zat is dat zijn familie zeurt wanneer hij nu eens een relatie krijgt. Peter weet alleen niet dat zijn moeder een blind date voor hem heeft geregeld met een héél knappe en fitte man!

Bron: Netflix

Spider-Man: Far from home - 1 december

Peter Parker reist met school naar Londen, waar hij wil genieten van zijn reisje, maar helaas gaat het niet helemaal zoals hij wil... Hij moet zijn rol als Spider-Man vervullen om de stad te beschermen.

Bron: Sony Pictures Home Entertainment

A Cinderella Story - 1 december

Sam ontmoet online anoniem de jongen van haar dromen. Wanneer ze er achter komt dat hij de populairste jongen van de school is, wil ze niet dat hij achter haar identiteit komt. Dan zal hij namelijk zeker niets met haar willen...

Bron: Warner Bros. Pictures

The Notebook - 1 december

Dit prachtige verhaal laat de liefde tussen Noah en Allie zien. Ook al lijkt het niet te werken tussen de twee, die uit totaal verschillende werelden komen, kunnen ze elkaar niet vergeten. Zelfs niet wanneer een van hen begint te dementeren!

Bron: 20th Century Fox Home Entertainment

Elf - 1 december

Een baby komt per toeval op de Noordpool terecht en wordt daar door Elven opgevoed. Buddy is echter veel groter dan de anderen en voelt zich niet thuis. Dus reist hij naar New York om zijn echte vader te vinden...

Bron: A-Film

The Flash - seizoen 8 - wekelijks vanaf 3 december

Barry Allen is The Flash, een super snelle superheld die de politie helpt criminelen op te sporen. The Flash is een spin off van de populaire serie Arrow. Het achtste seizoen van de serie komt vanaf 3 december op Netflix, een aflevering per week.

Bron: Warner Home Video

Lees ook: 12 x de beste romantische tiener films

Nieuwste artikelen

  • 5 x Sinterklaas films voor volwassenen

  • Film & Serie top 6: december 2023

  • Young adult top 6: december 2023

  • Fictie top 6: december 2023

  • Koffers vol liefde - Marli Elisa

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Netflix codes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • Pikante films op Netflix

Zoek in artikelen