Onze aanraders voor Netflix in januari

Het nieuwe jaar breekt bijna aan! Netflix pakt groots uit en brengt in januari meteen het tweede seizoen van Bridgerton uit! Maar Netflix voegt nog veel meer films en series toe in het nieuwe jaar! Ben je benieuwd welke films en series je zeker niet mag missen? Lees dan snel verder om te ontdekken welke films en series wij aanraden. 

After Life: Seizoen 3 - 14 januari

Ricky Gervais is de bedenker van de serie en tevens de hoofdrolspeler Tony. Hij ziet het leven niet meer zitten sinds zijn vrouw is overleden aan borstkanker. Tony stond zelfs op het punt zelfmoord te plegen, maar hij bedacht zich. Nu ziet hij het als een soort superkracht: aangezien het leven hem toch niet interesseert, kan hij zeggen en doen en laten wat hij wil. 

Het lijkt er op dat Tony in het derde seizoen weer een beetje tot zichzelf komt, maar dan overlijdt zijn vader. Ook doet hij zijn best de lokale krant draaiende te houden, maar dat gaat misschien niet lukken. Hoe gaat Tony met de nieuwe tegenslagen om? Seizoen 3 bekijk je vanaf 14 januari op Netflix.

Bron: Netflix

Too Hot to Handle: Seizoen 3 - 19 januari

De realityshow Too Hot to Handle is bijna terug met het derde seizoen. De deelnemers kunnen een prijs val 100.000 dollar winnen. Het enige wat ze hiervoor hoeven te doen? Seks opgeven. Natuurlijk is dat niet makkelijk als iedereen single èn aantrekkelijk is. Nog maar even geduld, want vanaf 19 januari staat seizoen 3 op Netflix.

Bron: Netflix

Ozark: Seizoen 4 Part 1 - 21 januari

Marty is met zijn gezin naar de Ozarks om daar een gigantisch geldbedrag wit te wassen. Inmiddels hebben Marty, Wendy, Charlotte en Jonah al heel veel meegemaakt. Na het spannende einde van seizoen 3 komt Ozark terug voor een laatste seizoen. De eerste helft ervan zal vanaf 21 januari te zien zijn op Netflix. De tweede helft (die net als de eerste 7 afleveringen telt) zal later in 2022 verschijnen op de streamingdienst.

Bron: Netflix

The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window - 28 januari

Anna (Kristen Bell) weet het zeker: haar buurman is een moordenaar. Aangezien Anna veel te veel wijn drinkt en aardig wat pijnstillers slikt, is zij echter niet super betrouwbaar als het gaat om informatie over een misdrijf.

Deze achtdelige serie is gebaseerd op het boek The Woman in the Window van A.J. Finn. Eerder konden we de verfilming zien, met Amy Adams in de hoofdrol. De nieuwe serie neemt het verhaal een beetje anders dan voorheen, maar ziet er toch interessant uit. The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window is een duistere comedyserie. Wij zijn benieuwd en gaan het zien vanaf 28 januari!

Bron: Netflix

Snowpiercer: Seizoen 3 - vanaf 25 januari

De wereld is bevroren. De enige overlevenden zitten in een trein, waarin ze ingedeeld zitten per klasse. De trein rijdt de hele wereld over. Seizoen 3 van Snowpiercer gaat verder waar seizoen 2 eindigde, met Layton als bevelhebber in de piratentrein. Hier is hij op zoek naar Melanie en ook een plaats waar ze kunnen gaan wonen. Snowpiercer was de bestbekeken nieuwe serie van 2020 in de VS.

Wekelijks zullen we kunnen genieten van nieuwe afleveringen van Snowpiercer, te beginnen op 25 januari.

Bronnen: TNT, Netflix

Mother/Android - 7 januari

Georgia en haar vriendje Sam vluchten hun land uit wanneer er een oorlog met betrekking tot artificial intelligence uitbreekt. Georgia, gespeeld door Chloë Grace Moretz, staat op het punt te bevallen. Daarom is het belangrijk dat ze zo snel mogelijk een veilige plek vinden om te schuilen. Sam en Georgia vinden een plek bij de rebellerende androïden.

Deze film ziet er veel belovend uit en is op 7 januari te zien op Netflix.

Bron: Hulu

Home Team - 28 januari

American football coach Sean Payton wordt geschorst wegens een schandaal. Hij keert terug naar huis om daar het team van zijn 12-jarige zoontje te coachen. Dit brengt vader en zoon dichter bij elkaar.

In Home Team zien we Kevin James, maar ook Taylor Lautner speelt een rol in de komediefilm. Vanaf 28 januari bekijk je hem op Netflix.

Bron: Netflix

Manifest: Seizoen 1 - 1 januari (alleen in Nederland)

Na een turbulente vlucht zijn de passagiers en bemanning van vlucht 828 opgelucht om veilig te landen. Eenmaal aangekomen op het vliegveld blijkt er iets heel bijzonders aan de hand te zijn: in de tijd dat zij in de lucht zaten, zijn wel 5 jaar verstreken! Niemand weet wat er gebeurd is. Ook lijkt het er op dat een aantal van de passagiers plotseling een vooruitziende blik gekregen hebben.

Het eerste seizoen van Manifest kwam uit in 2019. Op 1 januari verschijnen de tien afleveringen op Netflix.

Bron: Warner Bros Home Entertainment

Manifest: Seizoen 2 - 1 januari (alleen in Nederland)

In het tweede seizoen van Manifest volgen we de overlevenden van de vlucht en de band die tussen hen is ontstaan. Het doel van de gebeurtenissen wordt bekend en het mysterie ontrafeld.

Ook Manifest: seizoen 2 kijk je op 1 januari op Netflix.

Bron: Warner Bros Home Entertainment

Star Trek - Beyond - 31 januari

Een nieuwe vijand stelt de Federatie op de proef. De bemanning van de Enterprise krijgt met de mysterieuze vijand te maken. Captain Kirk, Spock en de anderen doen hun best om de vijand tegen te gaan.

De Star Trek film staat vanaf 31 januari op Netflix.

Bron: Universal Pictures

 

Bronnen: Netflix, Universal, Warner Bros Home Entertainment, Hulu, TNT

Lees ook: De top 13 beste scifi series ooit

Nieuwste artikelen

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • Pikante films op Netflix

Zoek in artikelen