De leukste Netflix original kinderfilms

Zijn alle kinderfilms en -series bij jou thuis al honderd keer voorbij gekomen? En kun jij als ouder alle liedjes van Frozen meezingen? Dan wordt het tijd om op zoek te gaan naar leuke, nieuwe kinderfilms! Want uiteraard is er nog zoveel meer dan de gehypte films en series. Wij hebben de leukste Netflix Originals op een rijtje gezet waar je als ouder (voorlopig) niet gek van wordt! 

Terug naar de Outback

Deze familiefilm, met de stemmen van onder andere Isla Fisher, Guy Pearce en Keith Urban, gaat over een groep dieren die in een reptielenhuis in de Australa Zoo wonen. Maar tot groot verdriet van de dieren worden ze als monsters gezien, in plaats van de sentationele dieren die ze zijn. Ze zien er misschien gevaarlijk uit, maar ze hebben een hart van goud. Ze besluiten daarom uit de dierentuin te ontsnappen en terug te keren naar de outback, wanneer ze zien dat een zoutwaterkrokodil wordt afgevoerd omdat deze onbedoeld een grote groep mensen bang maakte. Het hoofd van de dierentuin gaat samen met zijn zoon achter ze aan om de groep te laten weten dat de mensen het niet zo bedoelen. Dat wordt een dolle boel!

 

Bron: Netflix Animation

My Little Pony: Een nieuwe generatie

Kinderen zullen volop genieten en meezingen met deze vrolijke vriendjes! Met onder andere Vanessa Hudgens die de stem heeft ingesproken voor Sunny Starscout. In deze film reizen kinderen mee naar het betoverende land Equestria, waar eenhoorn Twilight Sparkle en haar vriendjes de grootste avonturen beleven en waardevolle lessen over vriendschap krijgen. Een enthousiaste heldin gelooft dat Aardepony's, Pegasi en Eenhoorns vrienden moeten zijn en ze doet er in dit muzikale avontuur alles aan om dat te bewijzen. 

Bron:Netflix

Jungle Beat: The Movie

Reis mee met je nieuwe dierenvriendjes en help een eenzame alien wanneer die op aarde, in de kleurrijke Afrikaanse Jungle crasht. Samen met de pratende dieren probeert hij weer terug naar huis te komen en leert hij belangrijke lessen over vriendschap. Daarnaast moeten ze ook nog samen de wereld zien te redden!

Bron: Sunrise Productions

Vivo

Zing erop los met de eerste musical-avonturen film van Sony Pictures Animation! De film neemt kinderen mee op een groots avontuur naar prachtige, levendige locaties die nog nooit eerder in een animatiefilm zijn gezien! Een muziekminnende kinkajoe probeert zijn levendoel te vervullen en een liefdeslied te bezorgen voor een oude vriend en gaat daarbij op een sensationele reis. 

Bron: Columbia Pictures

De Wensdraak

Van deze grote vriendelijke draak worden de kids ongetwijfeld vrolijk en bovendien bevat de film wijze lessen! In dit Chinese animatieavontuur is Din erop gebrand zijn jeugdvriendinnetje terug te vinden. Wanneer hij een draak ontmoet die wensen kan vervullen, leert hij dat kansen een vorm van magie zijn. 

Bron: Base Animation

Pets united

Gegarandeerd anderhalf uur lang lachen, gieren, brullen met deze brutale dieren! Wanneer de hypermoderne stad Robo City wordt overgenomen door de boosaardige burgemeester en zijn robotleger, komen een bijdehante straathond en verwende kat in actie met hun groep onwaarschijnlijke helden om de stad te redden! 

Bron: China Film

Klaus

Onder andere Jason Schwartzman, J.K. Simmons en Joan Cusack leenden hun stem voor deze gezellige komedie. Een kleine goede daad doet wonderen, zelfs in een bevroren wereld ver weg. Wanneer Jesper, de nieuwe postbode van Smeerensburg, vrienden wordt met speelgoedmaker Klaus, brengen ze samen blijdschap in een koude donkere stad met hun slee vol kersttradities. 

Bron: Netflix Animation

Fei Fei en de Maan

Met de herinneringen aan haar moeder in gedachten, bouwt de vindingrijke Fei Fei in deze geanimeerde musical een raket om naar de maan te reizen. Daar is ze vastbesloten het bestaan van de legendarische maangodin te bewijzen. De prachtige nummers uit de film blijven ongetwijfeld nog lang in ieders hoofd ronddolen!

Bron: Netflix Animation

 

 

Lees ook: Top 10 Dreamworks films die nog steeds geweldig zijn

Nieuwste artikelen

  • Deze series zijn wereldwijd het populairst op Netflix

  • 8 aanraders voor Young Adult tv series die je nu kan streamen

  • De 10 grappigste Disney personages!

  • Waar is de Once Upon a Time cast nu?

  • Doni en de kracht van de blauwe veer - Dwight van van de Vijver

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Netflix codes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • Pikante films op Netflix

Zoek in artikelen