Onze aanraders voor Netflix in februari

We weten inmiddels wat er allemaal op Netflix verschijnt in februari, maar niet alles is even interessant voor iedereen. Als je een gezin hebt is het misschien leuk om te we weten welke kinder- en familiefilms er komen, maar niet iedereen houdt van documentaires en ook die verschijnen natuurlijk weer. In dit artikel zetten wij onze aanraders voor februari voor je op een rijtje. Wel zo makkelijk, toch?

Sweet Magnolias: seizoen 2 - 4 februari

Na de gigantische cliffhanger van seizoen 1 van Sweet Magnolias willen fans heel graag het tweede seizoen zien: er was namelijk een groot auto-ongeluk aan het einde van de laatste aflevering. In het nieuwe seizoen komen we er achter wie er bij de jongen in de auto zat. Wat we verder van het nieuwe seizoen kunnen verwachten, is nog een beetje een raadsel. Maar het wordt hoe dan ook echt weer genieten om naar deze serie te kijken!

Bron: Netflix

Love Is Blind: seizoen 2 - vanaf 11 februari

Ook van Love Is Blind komt er een tweede seizoen aan! Deze reality serie zet singles tegenover elkaar en laat ze daten, maar dat alles zonder dat ze elkaar kunnen zien! De deelnemers willen namelijk liefde vinden op basis van hun karakter, en niet van hun uiterlijk. Interessante manier van daten, vind jij ook niet?

Bron: Netflix

Toy Boy: seizoen 2  - 11 februari

Het is Hugo Beltrán gelukt om zijn onschuld van de moord te bewijzen, maar hij heeft wel vijanden gemaakt die hem nu terug willen laten betalen. Een bom heeft Inferno verwoest en daarbij is Triana bijna om het leven gekomen. De Toy Boys zijn hun droom verloren en Hugo is van plan de dader te pakken... Maar wie is het?

Deze Spaanse serie is sexy en spannend en gaat verder waar het geëindigd is.

Bron: Netflix

One of Us Is Lying - 18 februari

Wanneer vijf leerlingen na moeten blijven, lijkt dat niet zo'n groot probleem. Totdat blijkt dat slechts de eerste vier die weten te ontsnappen, het zullen overleven. Wie heeft dit opgezet en wat zullen de leerlingen er voor over hebben om zelf weg te komen en de anderen aan hun lot over te laten?

Bron: Netflix

Vikings: Valhalla - 25 februari

Vikings: Valhalla is het vervolg op Vikings en speelt zich 100 jaar na dato af. De nieuwe serie focust op Leif Erikson, Freydis, Harald Hardrada en de Normandische koning Willem de Veroveraar en wat zij allemaal beleven.

Bron: Netflix

Mijn beste vriendin Anne Frank - 1 februari

Anne en Hannah zijn beste vriendinnen wanneer de Tweede Wereldoorlog uitbreekt. Doordat de familie van Anne onder moet duiken, kunnen de twee geen contact meer met elkaar hebben. In 1945 ontmoeten de meisjes elkaar in concentratiekamp Bergen-Belsen. Anne is inmiddels sterk verzwakt en Hannah besluit haar eigen leven op het spel te zetten om haar lieve vriendin te helpen.

Bron: Dutch Filmworks

jeen-yuhs: A Kanye Trilogy - wekelijks vanaf 16 februari

Deze docuserie, die bestaat uit drie afleveringen, gaat over het leven en de loopbaan van de wereldberoemde Kanye West. Al meer dan twintig jaar was deze documentaire in de maak, maar nu is het voor fans eindelijk zo ver: hij komt er binnenkort aan!

Bron: Netflix

Brooklyn Nine-Nine: Seizoen 7 - 6 februari (alleen in Nederland)

Het zevende seizoen van Brooklyn Nine-Nine komt binnenkort in Nederland op Netflix te staan! Fans zijn ontzettend benieuwd naar de nieuwe avonturen van de lompe Jake, perfectionistische Amy, bijzondere Charles en de rest van het politiebureau. Nog maar even wachten en dan kunnen we het zevende seizoen gelukkig bekijken!

Bron: Universal Pictures

Anne+: De Film - 11 februari (alleen in Nederland)

Anne+ vertelt over het leven van Anne, die met zichzelf in de knoop zit. Ze gaat op zoek naar haar doel en wat ze wil bereiken in het leven. Ze schrijft een boek, maar niet alleen haar hoofdpersonage is de weg kwijt. Anne ontmoet de non-binaire Lou en dan lukt het Anne om anders naar haar eigen leven te kijken. Als gevolg herschrijft ze haar boek en leert ze over zichzelf en over de keuzes die ze moet maken.

Bron: Dutch Filmworks

Bron: Netflix

Lees ook: Series op Netflix waar wij naar uitkijken in 2022

 

Nieuwste artikelen

  • Zusje van mij - Mikaela Bley

  • Toen de maskers kwamen - Jennifer Dugan

  • Wat vrouwen willen - Maxine Mei-Fung Chung

  • Schoon - Alia Trabucco Zerán

  • De zussen van Fjällbacka - Åsa Hellberg

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • Pikante films op Netflix

Zoek in artikelen