Onze aanraders voor Netflix in mei

We weten inmiddels waar we allemaal van kunnen genieten in mei, maar welke films en series mag je zeker niet missen? Ondanks het mooie weer plannen wij alvast een aantal Netflix-avondjes in, bijvoorbeeld voor het vierde seizoen van Stranger Things of de nieuwe komediefilm Senior Year! Weet je niet wat je moet kijken in mei? In dit artikel zetten we onze aanraders voor mei voor je op een rijtje. Wel zo makkelijk, toch?

Stranger Things - seizoen 4A - 27 mei 
Het vierde seizoen van Stranger Things komt er eindelijk aan! Eind mei mogen we genieten van het eerste deel van het vierde seizoen. In dit seizoen vertrekt Joyce Byers met haar zonen, Will en Jonathan, en hun vriendin Eleven naar Californië. Eleven is haar krachten nog steeds kwijt en kan zich maar met moeite aanpassen aan de middelbare school. Ze schrijft Mike dat ze enorm veel zin heeft in de vakantie; dan zien ze elkaar weer!

Bron: Netflix

Summertime - seizoen 3 - 4 mei 
Tijdens een zomer aan de Adriatische kust van Italië worden twee jongvolwassenen verliefd op elkaar. Ze hebben allebei een hele andere achtergrond, maar dat lijkt ze niet tegen te houden. De serie is gebaseerd op het boek Tre Metri Sopra Il Cielo van Federico Moccia. 

Bron: Netflix

The Circle - seizoen 4 - 4 mei  
The Circle is een realityserie. Een groep onbekende inwoners van Amerika wonen tijdelijk samen in appartement. Met één twist: ze mogen elkaar niet ontmoeten. Ze zitten allemaal in een aparte kamer en communiceren via het netwerk The Circle. 

Bron: Netflix 

The Pentaverate - seizoen 1 - 5 mei 
Wat als een geheim genootschap al sinds de Zwarte Dood allerlei wereldgebeurtenissen heeft beïnvloed? Dit scenario houdt vele mensen al lange tijd bezig. Op deze complottheorie wordt een fictieve blik geworpen, door middel van onderzoek van een Canadese journalist, die verwikkeld raakt in een missie om de waarheid hierachter te achterhalen: en het blijkt waar te zijn! Vervolgens moet hij de wereld redden van het 'Pentaveraat', zoals de vijfkoppige organisatie heet.

Bron: Netflix 

Savage Beauty - seizoen 1 - 12 mei
Een mysterieuze vrouw met een tragisch verleden zint op wraak en werkt zich naar binnen in een machtige familie met een schoonheidsimperium en duistere geheimen.

Bron: Netflix

Love, Death & Robots - volume 3 - 20 mei 
Love, Death & Robots bestaat uit een aaneenschakeling van uiteenlopende losse verhalen. Iedere aflevering speelt zich af op een andere locatie (of zelfs in een andere realiteit of periode), met steeds weer nieuwe personages in de hoofdrol.

Bron: Netflix

Along for the Ride - 6 mei 
De zomer voordat Auden naar de universiteit gaat ontmoet ze de mysterieuze Eli. Als hun dorp slaapt gaan de twee op stad om Auden te laten proeven aan het tienerleven dat ze niet wist dat ze miste. 

Bron: Netflix

Senior Year - 13 mei 
Het verhaal begint in 1997 en volgt Stephanie. Zij is het populairste meisje van de school en ook nog eens de captain van het cheerleadingteam. Alle meisjes willen haar zijn en alle jongens willen bij haar zijn. Alles zit Stephanie mee, totdat ze tijdens een cheerleadingoptreden een flinke val maakt. Ze raakt in coma en twintig jaar later wordt ze pas weer wakker. Ze besluit om terug te keren naar de middelbare school om de verloren jaren in te halen, maar zal ze haar rol als populairste van de school weer kunnen vervullen? 

Bron: Netflix

Lees ook: Top 12 beste klassieke fantasyfilms

Nieuwste artikelen

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

Gerelateerde artikelen

  • Februari 2011: De smaak te pakken

  • For girls only! Geheim dagboek

  • Hoe lang zijn geheimen houdbaar? Door Izzy Love

Zoek in artikelen