Onze aanraders voor Netflix in juni

We weten inmiddels waar we allemaal van kunnen genieten in juni, maar welke films en series mag je zeker niet missen? Ondanks het mooie weer plannen wij alvast een aantal Netflix-avondjes in, bijvoorbeeld voor het laatste seizoen van Peaky Blinders of de nieuwe serie First Kill! Weet je niet wat je moet kijken in juni? In dit artikel zetten we onze aanraders voor juni voor je op een rijtje. Wel zo makkelijk, toch?

Peaky Blinders
Het zesde en laatste seizoen van Peaky Blinders komt in juni naar Netflix! Aan het eind van seizoen 5 zien we dat Tommy Shelby wanhopig een pistool tegen zijn hoofd aanhoudt en het zesde seizoen begint op hetzelfde moment. Tommy krijgt in dit seizoen te maken met nieuwe vijanden en problemen als ze richting de Tweede Wereldoorlog gaan. 

Bron: Netflix

The Umbrella Academy 
De serie draait om de broers en zussen Hargreeves. Na de wereld (weer) gered te hebben van de apocalyps, zijn de Academy leden erin geslaagd om terug te keren naar 2019 alleen om zich in een andere tijdlijn te bevinden. De Umbrella Academy is nu de Sparrow Academy. Willen de originelen terugkeren naar hun eigen tijdlijn, of is dit hun nieuwe thuis? 

Bron: Netflix 

The Wedding Planner
Deze film uit 2001 komt in juni naar Netflix! Mary Fiore is de meest prestigieuze bruiloftsplanner van San Fransisco. Wanneer ze tijdens het vieren van een zeer lucratieve opdracht, het organiseren van de bruiloft van internet tycoon Fran Donnolly, betrokken raakt bij een ongeluk, redt de knappe Dr. Steve Edison haar leven. Ze beleven samen een fantasische avond en Mary begint voorzichtig weer te geloven in de liefde.

Bron: Sony Pictures Releasing

Interceptor 
Kapitein J.J. Collins voert het bevel over een afgelegen luchtverdedigingsbasis, onderdeel van de laatste linie van verdediging tegen een kernaanval. Als een voormalige Amerikaanse spion een vreselijk plan in werking zet, ligt het lot van ontelbare mensen in handen van Collins. Gelukkig heeft ze wel vaker voor hete vuren gestaan.

Bron: Netflix

First Kill 
Juliette (Sarah Catherine Hook) heeft haar zinnen gezet op een nieuw meisje in de stad, Cal (Imani Lewis). Haar dood moet ervoor zorgen dat Juliette een prominente plaats krijgt in de vampierenfamilie, maar dat gaat niet zo makkelijk. Cal blijkt namelijk niet zomaar een nieuw meisje te zijn; ze is een vampierenjager. Ze komt uit een familie van gevreesde doders. Als Juliette en Cal erachter komen dat ze elkaar niet makkelijk kunnen vermoorden komen ze beiden voor een verassing te staan. 

Bron: Netflix 

God's Favorite Idiot
Clark Thompson heeft in collega Amily zijn grote liefde gevonden. Als hij getroffen wordt door de bliksem en plots een vreemde gloed vertoont, begint zijn omgeving te vermoeden dat hij is uitgekozen door God, mogelijk om de Apocalyps te voorkomen. 

Bron: Netflix

Spiderhead 
Steve Abnesti heeft een hypermoderne gevangenis op een prachtig tropisch eiland laten bouwen. De gevangenen lijken mazzel te hebben want ze krijgen strafvermindering en leuke kamers wanneer ze mee willen doen aan een medisch experiment dat mensenlevens kan redden. Daarvoor moeten ze wel geestverruimende middelen innemen. 

Bron: Netflix

Hustle
Hustle volgt een Amerikaanse basketbalscout die ten onrechte wordt ontslagen. Na het ontdekken van een fantastische speler in het buitenland besluit hij de speler naar Amerika te halen om te bewijzen dat ze allebei de talenten hebben om het te maken in de NBA.

Bron: Netflix 

Halftime 
Deze nieuwe documentaire geeft een intieme blik in het leven van zangeres en actrice Jennifer Lopez (J.Lo). Ze scoorde wereldhits met o.a. Jenny from the Block, Dance Again, On the Floor, Let’s Get Loud en Ain’t Your Mama. Daarnaast is ze te zien in The Wedding Planner, Maid in Manhattan, The Back-up Plan, Monster-in-Law en What to Expect When You’re Expecting.

Bron: Netflix

Lees ook: Onbekendere series die het kijken waard zijn

Nieuwste artikelen

  • Recensie: Ehrengard: Forførelsens kunst

  • Bob Popcorn kan niet stoppen met ontploffen - Maranke Rinck

  • Hoe verjaag je een monster? - Jana Bauer

  • Toestanden - Tsitsi Dangarembga

  • Split Second - Caja Cazemier

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Netflix codes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • Pikante films op Netflix

Zoek in artikelen