Onze aanraders voor Netflix in juli

We weten inmiddels waar we allemaal van kunnen genieten in juli, maar welke films en series mag je zeker niet missen? Ondanks het mooie weer plannen wij alvast een aantal Netflix-avondjes in, bijvoorbeeld voor de nieuwe afleveringen van Stranger Things en de nieuwe verfilming van Persuasion! Weet je niet wat je moet kijken in juli? In dit artikel zetten we onze aanraders voor juli voor je op een rijtje. Wel zo makkelijk, toch?

Stranger Things
Het tweede deel van het vierde seizoen van Stranger Things komt in juli op Netflix! Zes maanden na The Battle of Starcourt uit het derde seizoen begint Stranger Things 4. De vriendengroep is uit elkaar gevallen en worstellen met misschien wel het engste tot nu toe: de middelbare school. Als er een bovennatuurlijke dreiging verschijnt moeten ze toch samen zien te werken om voor eens en altijd af te rekenen met de Upside Down. In de Stranger Things seizoen 4 part two zien we de Hawkingsgroep in een busje, klaar om tegen Vecna te vechten. Verder zijn we heel veel actie en moeten meerdere leden van de groep gevechten proberen te winnen.

Bron: Netflix

Persuasion
Het verhaal van Persuasion gaat over de 27-jarige Anne Elliot (Dakota Johnson). Ze is een progressieve vrouw, die met haar snobistische familie op de rand van faillissement balanceert. Maar dan komt marine-officier Frederick Wentworth opnieuw haar leven ingewandeld. Op haar negentiende heeft ze hem afgewezen, maar nu is hij rijk en heeft hij een aanzienlijke reputatie. Nu hij terug is in haar leven moet Anne een keuze maken: laat ze haar verleden achter zich, of luistert ze naar haar hart als het aankomt op tweede kansen?

Bron: Netflix

Virgin River
In seizoen 4 van Virgin River weet Mel niet of haar baby van haar overleden man, Mark, of van Jack is. Jarenlang heeft ze ernaar verlangd moeder te worden en haar droom is een stap dichter bij de realiteit. Terwijl Jack haar steunt en enthousiast is, blijft de vraag van het vaderschap aan hem knagen. De zaken worden nog ingewikkelder door de komst van een knappe nieuwe arts, die in de markt is om zelf een gezin te stichten.

Bron: Netflix

Dangerous Liaisons
De zeventienjarige Célène is idealistisch, gelooft in absolute liefde en is meer geïnteresseerd in lezen dan sociale netwerken. Ze bereidt zich voor om een tijdje gescheiden te leven van haar verloofde Pierre, en vertrekt van Parijs naar Biarritz.

Bron: Netflix

Hello, Goodbye, and Everything in Between
High School sweethearts Clare en Aiden moeten besluiten of ze bij elkaar blijven of ieder hun eigen weg gaan als ze klaar zijn op de middelbare school. Ze gaan allebei naar andere universiteiten en laten hun kleine dorpje, en misschien elkaar, achter in Chicago.

Bron: Netflix

Uncoupled
Michael (Neil Patrick Harris) heeft het perfecte leventje. Maar als zijn man hem verlaat, is hij ineens na zeventien jaar plots weer single. Van de ene dag op de andere moet hij twee nachtmerries doorstaan.

Bron: Netflix

The Gray Man 
Ryan Gosling speelt de rol van een mysterieuze CIA-agent, die geheime informatie ontdekt en daarna zijn leven niet meer zeker is. Deze Gray Man wordt achternagezeten door een psychopathische huurmoordenaar (Chris Evans), die heel ver gaat om zijn doel te bereiken.

Bron: Netflix

Lees ook: Onbekendere series die het kijken waard zijn

Nieuwste artikelen

  • Eeuwig licht - Francis Spufford

  • Hotel op de Rots : Hotel in de Wolken - Mel Hartman

  • Grimwoud - Nadia Shireen

  • Oostende is niet ver meer - Katrien van Hecke

  • Tante Poldi 4: Tante Poldi en de Zwarte Madonna - Mario Giordano

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Netflix codes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Pikante films op Netflix

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

Zoek in artikelen