Deze films en series worden in augustus van Netflix verwijderd

Iedere maand komt er genoeg nieuw op Netflix om te bekijken. In augustus mogen we bijvoorbeeld genieten van het derde seizoen van Locke and Key en de spannende film The Next 365 Days. Helaas zijn er ook titels die weg moeten, zoals The Smurfs en Downton Abbey! Het Britste kostuumdrama krijgt een nieuw onderkomen, het verhuist namelijk naar HBO Max. 

Waar gaat Downton Abbey over? 
Het is april 1912. Robert Crawley (Hugh Bonneville) is de Graaf van Grantham, en daarmee ook de beheerder van de Downton Abbey, het grote landhuis en grondgebied dat bij de titel hoort. Robert is getrouwd met de rijke Amerikaanse Cora Levinson (Elizabeth McGovern). De titels en bezittingen kunnen alleen op een mannelijke erfgenaam worden overgedragen, maar Robert en Cora hebben alleen drie dochters. De serie begint met het nieuws dat de twee meest directe mannelijke erfgenamen zijn gezonken met de Titanic. Hierdoor komt verre verwant Matthew Crawley (Dan Stevens) in beeld, een middenstander. Hoewel het landgoed al vele generaties de thuishaven is van de adellijke Crawleys, is het immers ook de plek waar de bedienden - binnen een strikte hiërarchie - hun leven doorbrengen, met al hun grote dromen.

Waarom verdwijnen deze titels van Netflix?
Iedere maand verdwijnen een aantal titels van Netflix. Dit kan komen doordat de rechten niet verlengd worden voor de streamingdienst of omdat er heel weinig kijkers voor de film of serie zijn. Zitten er titels tussen die je echt niet kan missen? Wil jij weten wat er naast Downton Abbey nog meer verdwijnt van Netflix in augustus? Lees dan snel verder, wij zetten de titels voor je op een rijtje.  

Cocaine Coast - (10 afleveringen) - 3 augustus

Bron: Netflix

The Governor - (13 afleveringen) - 7 augustus

The Smurfs - (57 afleveringen) - 11 augustus

Dérè: An African Tale - (6 afleveringen) - 14 augustus 

Downton Abbey - (6 seizoenen) - 14 augustus

Bron: Netflix

Battlebots - (2 seizoenen) - 16 augustus

QB1: Beyond the Lights - (10 afleveringen) - 16 augustus

Bron: Netflix

The Real Housewives of Beverly Hills - (2 seizoenen) - 16 augustus

Lees ook: 11 Series zoals Bridgerton

Nieuwste artikelen

  • Spelen met vuur - Lina Bengtsdotter

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • Broer, moordenaar - Ellen Heijmerikx

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

Gerelateerde artikelen

  • 9 interessante Netflix documentaires

  • Recensie: Heel veel veg!

  • Naar de zee - Hellen Kellock

Zoek in artikelen