Top 5 thriller series op Netflix

Er worden ontzettend veel series gemaakt en het aanbod op Netflix is natuurlijk enorm. Series heb je in allerlei vormen en maten, van komedie tot romantiek en van spanning tot fantasy. Ben je op zoek naar een thriller serie? Pak dan maar alvast de popcorn, wij hebben namelijk voor onze lezers een lijst gemaakt met de top 5 thriller series op Netflix! Dit zijn de echte must-sees! 

5. Elite
We beginnen deze lijst met top 5 thriller series op Netflix met Elite. In Elite kijken we mee over de schouders van drie arbeiderskinderen die naar de meest exclusieve school van Spanje gaan. Dit is een gedwongen keuze, want nadat hun eigen school is verwoest door een aardbeving moeten ze ergens anders naar school. Het leidt tot een confrontatie tussen de arme en rijke studenten. De locatie waar de dramaserie zich hoofdzakelijk zal afspelen is de meest exclusieve school van Spanje: Las Encinas. De school wordt opgeschrikt door een moord van één van de studenten in een zwembad. Lees hier onze recensie van het eerste seizoen! 

Bron: Netflix

4. How to get away with Murder
De advocaat Annalise Keating geeft les over de strafrechtelijke wet aan Middleston University. Ze kiest een groep studenten uit om stage te komen lopen bij haar bedrijf. Al snel worden de studenten op de proef gesteld wanneer ze verwikkeld raken in een moordcomplot en ze ontdekken hoe ver ze willen gaan om succes te bereiken. 

Bron: Netflix

3. YOU
De serie vertelt het verhaal van Joe Goldberg (gespeeld door Penn Badgley), een manager van een boekhandel. Hij wordt verliefd op de blonde schrijfster Guinevere Beck (gespeeld door Elizabeth Lail). Zijn personage lijkt in eerste instantie romantisch en lief, maar al heel snel wordt duidelijk dat hij meer een geobsedeerde stalker is. Hij doet er alles voor om te zorgen dat Beck gelukkig is, zelfs als hij daarvoor mensen uit de weg moet ruimen. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Caroline Kepnes. Lees hier onze recensie van het tweede seizoen. 

Bron: Netflix

2. La Casa de Papel
Deze bekende thriller hoort natuurlijk in deze top 5! Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl een crimineel meesterbrein de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren.

Bron: Netflix

1. Ozark
Op nummer één staat Ozark! Ozark volgt het verhaal van de familie Byrdes uit Chicago. Samen met hun kinderen Charlotte en Jonah leven Marty en Wendy een standaard leven. Marty is een financieel adviseur en staat aan het hoofd van de witwas-afdeling van een van de grootste Mexicaanse drugskartels. Als er iets fout gaat is de familie noodgedwongen Chicago te verlaten en duiken ze onder in de regio Missouri Ozarks. Lees hier onze recensie van het eerste seizoen. 

Bron: Netflix

Lees ook: Onpopulaire tv-shows die eigenlijk erg goed zijn

Nieuwste artikelen

  • Schotse liefde - Lexie Scott

  • Het appartement - Lucy Foley

  • Wat als het wel werkt - Roni Loren

  • Onder het luchtspoor - Peter Swanborn

  • De rest van ons leven - Els Beerten

Gerelateerde artikelen

  • Recensie: Geheimen van het wilde woud

  • De huwelijksval

  • Lush: fresh handmade cosmetics

Zoek in artikelen