Eet series op Netflix waar je honger van krijgt

Kijk jij ook watertandend naar series over eten? Op Netflix staan een heleboel series waar je vingerlikkend naar kan kijken en misschien wel een uitdaging in vind voor in je eigen keuken! Heb je nou geen idee welke series dit zijn? Geen zorgen, wij hebben een paar eet series op Netflix voor je op een rijtje gezet! Lees dus snel verder, met deze series kun je meteen aan de slag!

The Final Table
De eerste in het rijtje met eet series op Netflix is een Amerikaans kookwedstrijd! Deze reality tv-serie is georganiseerd door voedselschrijver en criticus Andrew Knowlton. Teams van topchefs proberen in The Final Table indruk te maken op 's werelds strengste fijnproevers. 

Bron: Netflix 

Bake Squad
Als je het hebt over eet series op Netflix, dan kun je Bake Squad niet over het hoofd zien. In deze Netflix Original-serie gaan vier bakkers met elkaar de strijd aan om klanten voor zich te winnen. Ze brengen desserts tot leven en garanderen zoetigheden op een episch niveau! 

Bron: Netflix

Is it Cake?
Briljante taartkunstenaars creëren verrukkelijke replica's van handtassen, naaimachines en meer in een verbluffende bakwedstrijd. In deze show raden juryleden of een object taart is of niet. Lukt het jou om de echte taart te herkennen?

Bron: Netflix

Somebody Feed Phil
Phillip Rosenthal reist van Bangkok naar Kopenhagen en Montreal - en weer terug naar New York. Rosenthal is de bedenker van Everybody Loves Raymond en nu volgen we hem terwijl hij de wereld rond reist en de lokale keuken en cultuur ontdekt. Hoe eten mensen verbindt staat centraal. 

Bron: Netflix

School of Chocolate
Eet series op Netflix, dan moeten we het natuurlijk ook over chocolade hebben! In School of Chocolate bestuderen acht professionals de kunst van chocolade. Dit doen ze onder begeleiding van een bekende chocolatier. Van de resultaten krijg je meteen cravings, maar er is maar één van de klas die kan winnen!

Bron: Netflix

The American barbeque show
De acht beste huis-tuin-en-keuken barbecueërs en professionele barbecueërs van het land strijden om barbecuekampioen van Amerika te worden in een fanatieke competitie. De deelnemers moeten ontmoedigende taken overwinnen die hun barbecuevaardigheden op de proef stellen. Daarnaast dienen ze veelzijdig te zijn, omdat ze alles aanpakken, van unieke stukken vlees tot beproefde kookmethoden waarmee ze indruk proberen te maken op de jury.

Bron: Netflix

Best Leftovers Ever!
Niet alleen een eet serie waar je honger van krijgt, maar waardoor je aan de slag kunt gaan met jouw restjes! Best Leftovers Ever! pakt voedselverspilling aan en tovert overgebleven ingredienten om tot een heerlijke maaltijd. Heb je inspiratie nodig? De thuischefs van Best Leftovers Ever! helpen je een handje op weg!

Bron: Netflix

Zumba's Just Desserts 
Australische amateurkoks strijden om indruk te maken op patisseriechef Adriano Zumbo met hun zoete creaties. Degenen die niet in de opdracht passen, gaan het tegen elkaar op in de 'Zumba-test' om zijn unieke desserts te repliceren.

Bron: Netflix

Sugar Rush
De laatste in het rijtje met eet series op Netflix: Sugar Rush. In de strijd tussen de teams is tijd het belangrijkste ingrediënt. Ze proberen de lekkerste zoetigheden te maken onder het oog van de jury, die bestaat uit cupcake-expert Candace Nelson, de Australische patissier Adriano Zumbo en een beroemd gastjurylid.

Bron: Netflix

Lees ook: 7x de leukste vegetarische kookboeken

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • Recensie: To All the Boys: P.S. I Still Love You

  • Wat we niet vertelden - Lara Prescott

  • Nieuw in New York

Zoek in artikelen