Onze aanraders voor Netflix in oktober

We weten inmiddels waar we allemaal van kunnen genieten in oktober, maar welke films en series mag je zeker niet missen? Wij plannen alvast een aantal Netflix-avondjes in, bijvoorbeeld voor de nieuwe fantasy-film The School for Good and Evil en Clueless! Weet je niet wat je moet kijken in oktober? In dit artikel zetten we onze aanraders voor oktober voor je op een rijtje. Wel zo makkelijk, toch?

Jumping from High Places 
Om de laatste wens van haar beste vriendin te eren moet een jonge vrouw haar angsten confronteren. Op deze manier hoopt ze haar leven terug te kunnen winnen en mischien zelfs liefde te vinden. 

Bron: Netflix

The School for Good and Evil
Sophie (Sophia Anne Caurso) is een liefheber van sprookjes, terwijl Agatha (Sofia Wylie) meer lijkt op een echte heks. Een kracht neemt hen mee naar de School voor Goed en Kwaad, maar iets gaat mis. Sophie vindt zichzelf in de School voor Kwaad, terwijl Agatha in de School voor Goed is gedropt! Met nakomelingen van Assepoester en Kapitein Haak moeten de meiden naar hun lessen gaan. Volgens het schoolhoofd kan alleen de kus van ware liefde de meisjes naar hun rechtmatige school brengen. 

Bekijk hier The School for Good and Evil trailer: 

Uncharted
Uncharted is gebasseerd op een van de succesvolste en best gewaardeerde gameseries aller tijden. Filmkijkers maken nu ook kennis met de jonge, handige schatzoeker Nathan Drake (Tom Holland) tijdens het eerste avontuur met zijn partner, grappenmaker Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg). In dit spectaculaire actie-avontuur maken zij een gevaarlijke reis om de wereld op zoek naar ‘de grootste schat die nooit is gevonden’ en komen zo tegelijkertijd op het spoor van Nathans vermiste broer.

Bekijk hier de Uncharted trailer: 

Luckiest Girl Alive
Ani (Mila Kunis) heeft de baan én de man van haar dromen. Ze is heel gelukkig met haar leven, maar doet er alles aan om haar traumatische verleden te verbergen. Wanneer er een documentaire wordt gemaakt over een incident uit haar schooltijd, lijkt haar perfecte leven in duigen te vallen.

Bekijk hier de Luckiest Girl Alive trailer: 

Just Like Heaven
David Abbott (Mark Ruffalo) een vrijgezel op zoek naar een woning in San Francisco. Na meerdere locaties bezocht te hebben valt zijn oog op een mooi appartement met een mooi uitzicht. Hij brengt zijn avonden door met het kijken naar de televisie en zich volgooien met bier. Tijdens één van deze avonden staat ineens de mooie Elizabeth (Reese Witherspoon) voor zijn neus. Zij beschuldigt hem van inbraak en vraagt hem snel weg te gaan. Het blijkt al snel dat Elizabeth een geest is en dat zij een auto-ongeluk heeft gehad. Elizabeth kan zich dit niet meer herinneren en samen met David, de enige die haar kan zien, gaat ze op onderzoek uit naar haar verleden.

Bekijk hier de Just Like Heaven trailer: 

Clueless
Het is niet makkelijk om het meest populaire meisje van Beverly Hills te zijn. Toch weet de 15-jarige Cher (Alicia Silverstone) zich er doorheen te slaan en weet ze bovendien nog tijd vrij te maken voor een paar buitenschoolse activiteiten. Haar opgeruimde wereldje verandert in een chaos als er twee ontzettende "Baldwins" (spetters) op het toneel verschijnen; de sexy stijlvolle nieuwe klasgenoot (Justin Walker) en Cher's degelijke, maar leuke "ex-stiefbroer" (Paul Rudd). Dan merkt ze dat als het om liefde gaat, ze....euh....radeloos is.

Bekijk hier de Clueless trailer: 

Sing
Buster Moon is een zingende koala die een ooit enorm succesvol, maar nu gevallen theater runt. Buster is een eeuwige, beetje schurkachtige optimist die het meest van zijn theater houdt en alle doet om deze te behouden. Hij krijgt echter nog een kans om zijn levenswerk nieuw leven in te blazen. Hij organiseert 's werelds grootste zangwedstrijd. Vijf grote zangers melden zich: een muis, een jonge olifant, een overbelaste big, een gangster gorilla en een punk-rock stekelvarken.

Bekijk hier de Sing trailer:

Mr. Harrigan's Phone
De eenzame tiener Craig (Jaeden Martell) is bevriend met de rijke kluizenaar Mr. Harrigan (Donald Sutherland). Hij geeft de oude man een telefoon om contact met hem te houden. Wanneer Mr. Harrigan overlijdt, belt Craig hem op om zijn stem weer te horen, maar tot zijn grote schok wordt hij daarna teruggebeld door zijn overleden vriend.

Bekijk hier de Mr. Harrigan's Phone trailer: 

Wendell & Wild
Kat Elliot is een tienermeisje dat haar eigen demonen onder ogen moet komen. De meeste van ons hebben wel schuldgevoelens en spijt, maar Kat's demonen hebben namen. Ze heten Wendell en Wild. Deze demonenbroers sluiten een bondgenootschap met de gothic-tiener om hun aartsvijand te kunnen verslaan. De aartsvijand is Sister Helley, een non die demonen vernietigd. 

Bekijk hier de Wendell & Wild trailer: 

Lees ook: 12 romantische fantasy series

Nieuwste artikelen

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

Gerelateerde artikelen

  • Lisette

  • Netflix series voor thriller fans

  • De Duivelsdief – Lisa Maxwell

Zoek in artikelen