Onze aanraders voor Netflix in maart

Nieuwe maand, nieuwe films en series! We weten inmiddels welke nieuwe titels in maart op Netflix zullen verschijnen, maar niet alles is even interessant voor iedereen en waarschiijnlijk heb je geen tijd om alles te bekijken. Wil jij nu weten wat je echt niet mag missen van het nieuwe aanbod op Netflix in maart? Voor onze lezers hebben wij onze aanraders op een rijtje gezet. Wel zo makkelijk, toch?

Sex/Life - seizoen 2 (2 maart)
In Sex/Life volg je het leven van Billie Connelly. Ze heeft twee kinderen en een geweldig huis, samen met haar knappe en succesvolle man. Toch mist Billie iets in haar leven, iets dat ze wel gevonden had met haar sexy ex Brad. Billie noteert haar seksdromen in een dagboek, maar haar man vindt het uiteindelijk. Lees HIER onze recensie van het eerste seizoen van Sex/Life. 

Bron: Netflix

Next in Fashion - seizoen 2 (3 maart)
Getalenteerde ontwerpers uit de hele wereld strijden om 250.000 dollar en de kans om te worden gekroond tot het volgende grote modetalent. Dit is al het tweede seizoen van Next in Fashion, lees HIER onze recensie van het eerste seizoen. In dit tweede seizoen zijn er gastjuryleden uit alle hoeken van de stijlwereld, waaronder Hailey Bieber, Emma Chamberlain, Bella Hadid en Donatella Versace.

Bron: Netflix

Shadow and Bone - seizoen 2 (6 maart)
Alina Starkov is op de vlucht. Sommigen denken dat Alina alles zal redden en anderen vinden haar een verrader. Zelf wil ze de Shadow Fold vernietigen en Ravka redden, maar generaal Kirigan is teruggekeerd. En hij staat er niet alleen voor: Kirigan heeft een nieuw leger van onverwoestbare schaduwmonsters en Grisha-rekruten. Alina, Mal en hun vrienden moeten hun krachten bundelen om hem te verslaan. Ze roepen versterking van twee mythische wezens die Alina's krachten kunnen versterken, maar daarvoor moeten ze eerst een lange reis maken. In Ketterdam smeden de Crows nieuwe allianties en vechten ze tegen oude rivalen. Als ze oog in oog staan met een dodelijke overval komen ze weer in aanraking met de legendarische Sun Sommoner. Lees HIER onze recensie van het eerste deel van Shadow and Bone. 

Bron: Netflix

Minions: The Rise of Gru (9 maart)
In Minions: The Rise of Gru zien we hoe Gru als twaaljarige jongen de grootste superschurk ooit wordt. Zijn gele handlangers zijn natuurlijk ook weer van de partij! 

Bron: Universal Pictures

Luther: The Fallen Sun (10 maart)
De briljante Londense rechercheur John Luther kan een onopgeloste moord niet uit zijn hoofd zetten en ontsnapt uit de gevangenis om een sadistische seriemoordenaar op te sporen.


Bron: Netflix

The Magician's Elephant (17 maart)
De weesjongen Peter gaat op zoek naar zijn vermiste zusje. Hij vraagt aan een waarzegger of ze nog leeft. Ze raadt hem aan een goochelaar met een olifant te zoeken. Peter moet dan drie moeilijke taken uitvoeren.

Bron: Netflix

Luizenmoeder (28 maart)
Hallo allemaal, wat fijn dat je er weer bent... Juf Ank en de andere welbekende gezichten van basisschool De Klimop zijn terug in hun eerste bioscoopfilm! Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega's de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, de corona-crisis heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Een film vol humoristische- en herkenbare situaties op- en rondom het schoolplein van Nederlands bekendste basisschool. Lees HIER onze recensie van Luizenmoeder. 

Bron: Dutch Filmworks

Murder Mystery 2 (31 maart)
Vier jaar na het oplossen van hun eerste moord proberen Audrey en Nick hun eigen detectivebureau van de grond te krijgen. Als ze worden uitgenodigd voor een bruiloft op het privé-eiland van hun vriend de Maharadja (Adeel Akhtar), komen de Spitzen weer in de problemen wanneer de bruidegom ineens wordt ontvoerd voor losgeld. Opeens is iedere gast, ieder familielid en zelfs de bruid een verdachte.

Bron: Netflix

Lees ook: Grote films die uitkomen in 2023

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • All-In!

  • De Longlist BookSpot Literatuurprijs fictie en non-fictie 2019 is bekend

  • Recensie: Rebel (Reboot 2)

Zoek in artikelen