Onze aanraders voor Netflix in april

In april komen er weer heel veel leuke nieuwe films en series op Netflix te staan. Maar welke mag je nu echt niet missen? Wij helpen je een handje! Wij hebben onze aanraders voor Netflix in april voor je klaargezet. Denk aan het tweede seizoen van Sweet Tooth of de film Woman King! Deze films en series wil je in april gezien hebben.

BEEF (6 april)
BEEF volgt de nasleep van een verkeersongeval tussen twee vreemden. Danny Cho, een falende aannemer met een chip op zijn schouder, neemt het op tegen Amy Lau, een selfmade ondernemer met een pittoresk leven. De toenemende inzet van hun vete ontrafelt hun leven en relaties in deze duister komische en diep ontroerende serie.

Bron: Netflix

Chupa (7 april)
De verlegen 13-jarige Alex vliegt van Kansas City naar Mexico om zijn uitgebreide familie voor het eerst te ontmoeten. Daar ontmoet hij zijn grootvader en voormalig lucha libre-kampioen Chava, energieke, door worstelen geobsedeerde neef Memo en onverschrokken, hippe neef Luna. Maar net als Alex zich begint te oriënteren, ontdekt hij een mythisch wezen dat onder de schuur van zijn grootvader leeft: een jonge chupacabra-welp, die hij herkent uit verhalen over de gevreesde, volwassen chupacabra, die volgens de legende zich voedde met vee van boeren. Alex komt er al snel achter dat zijn nieuwe vriend "Chupa" een geheime geschiedenis heeft met zijn familie, en dat de hardnekkige, gevaarlijke wetenschapper Richard Quinn (Christian Slater) op het onbegrepen wezen jaagt om te proberen zijn krachten te benutten. Om Chupa te beschermen tegen dreigend gevaar, vertrekt Alex op het avontuur van zijn leven, een avontuur dat de banden van zijn nieuwe familie tot het uiterste zal drijven en hem eraan zal herinneren dat de lasten van het leven lichter zijn als je ze niet alleen hoeft te dragen.

Bron: Netflix

Kwestie van Geduld (7 april)
Chef-kok Monica heeft een dikke punt gezet achter haar jeugd in het Limburgse dorp Noorbeek. Als ze samen met haar vriend een nieuw restaurant wil openen, moet ze noodgedwongen terug naar haar roots om de laatste banden door te snijden.

Bron: Dutch FilmWorks

Transatlantic (7 april)
Marseille 1940-1941. Transatlantic is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van Varian Fry, Mary Jayne Gold en het Emergency Rescue Committee. Twee Amerikanen en hun bondgenoten organiseren in 1940 een slordige reddingsoperatie in Marseille om kunstenaars, schrijvers en andere vluchtelingen te helpen die tijdens de Tweede Wereldoorlog Europa ontvluchtten. 

Bron: Netflix

Hunger (8 april)
Aoy, een vrouw van in de twintig, runt het lokale roergebakken noedelsrestaurant van haar familie in de oude wijk van Bangkok. Op een dag krijgt ze een uitnodiging om het familiebedrijf te verlaten en lid te worden van team 'Hunger', Thailand's nummer één luxe Chef's table-team onder leiding van de beroemde ingenieuze en beruchte smerige chef-kok Paul.

Bron: Netflix

The Woman King (13 april)
The Woman King is geïnspireerd op de ware gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden in het Koninkrijk van Dahomey. In de 18de en 19de eeuw was dit één van de krachtigste staten in Afrika. In de film volgen we het verhaal van Nanisca (Viola Davis), generaal van de vrouwelijke militaire eenheid (ook wel bekend als de Amazones), en haar dochter Nawi (Lupita Nyong’o) die samen vechten tegen de andere stammen die hun eer beschamen en hun volk tot slaven willen maken!

Bron: Sony Pictures

Sweet Tooth (27 april)
In Sweet Tooth maken we kennis met Gus. Hij is deels hert en deels een jongen. Hij verlaat zijn thuis in het bos om de rest van de wereld te redden van een apocalyptische gebeurtenis. Hij komt terecht bij een groep mensen waar hij kennis maakt met kinderen die net als gus een hybride zijn van een mens en dier.Hij gaat op zoek naar antwoorden over de nieuwe wereld waarin hij terecht is gekomen en zoekt hij naar antwoorden over het bestaan van de mysterieuze hybride soort.

Bron: Netflix

Lees ook: Deze films zijn het meest bekeken op Netflix

Nieuwste artikelen

  • Filmpjes van bekende films met bad lip reading!

  • Eddie Albert en de bonte beestenbende - Paul O'Grady

  • De slechte karakters in goede series

  • De stad in je hoofd - Tessa de Loo

  • Geloof mij nooit - Loes den Hollander

Gerelateerde artikelen

  • Recensie: Het meisje zonder naam

  • Recensie: Pole position

  • Recensie: Fishermans friends

Zoek in artikelen