Onze aanraders voor Netflix in juni

In juni komen een heleboel films en series naar Netflix! Bijvoorbeeld nieuwe afleveringen van The Witcher en Never Have I Ever! Die afleveringen mag je natuurlijk echt niet missen. Wil je weten voor welke films en series je ook een avondje vrij moet houden? Lees dan snel verder! Wij hebben onze aanraders voor Netflix in juni voor jullie op een rijtje gezet. Ideaal, toch? 

Lees HIER wat er allemaal op Netflix verschijnt in juni. 

Valeria - seizoen 3 (2 juni)
Valeria wordt ook wel de Spaanse Sex and the City genoemd! De eerste twee seizoenen staan al op Netflix en in juni wordt daar het derde seizoen aan toegevoegd. Schrijfster Valeria zit vast in een ongelukkig huwelijk, maar vindt steun bij haar drie hartsvriendinnen. Veel romantiek, goede outfits en humor dus! De serie is gebaseerd op de romans van Elísabet Benavent

Bron: Netflix

Barracuda Queens (5 juni)
1995. Het begin van het opwindende 'girl power'-tijdperk. Lollo, Klara, Frida en Mia zijn vier bevoorrechte meisjes uit Djursholm, die zichzelf de "Barracuda Queens" noemen door hun dagen vol met feesten op het strand van Barracuda. In een moment van wanhoop, wanneer ze worden getroffen door een hoge feestrekening, bedenken de meisjes een roekeloos plan om het huis van hun nieuwe buurvrouw Amina te beroven. Het gaat niet precies zoals gepland, maar gelukkig is Amina meer geïnteresseerd om zich bij de bende aan te sluiten dan om aangifte te doen. Samen raken de meisjes betrokken bij een escalerende campagne van woninginbraken gericht op hun irritante rijke buren. Overdag zijn het goed presterende studenten en dochters, maar 's nachts zijn het meedogenloze dieven - op zoek naar spanning, bevrijding en wraak op mannen die hen onrecht hebben aangedaan. En niemand zal ze ooit verdenken... toch?

Bron: Netflix

Never Have I Ever - seizoen 4 (8 juni)
In het eerste seizoen leerde we Devi kennen. Na een traumatisch jaar wil deze Indiaas-Amerikaanse tiener populair worden. Maar vrienden, familie en gevoelens maken het haar niet makkelijk. In het vierde seizoen van Never Have I Ever keert Devi voor een laatste keer terug naar school, klaar voor haar senior year. 

Bron: Netflix

Oei, ik groei! (9 juni)
In de komedie Oei, ik groei! (The Wonder Weeks) ontmoeten we drie koppels. Eerst maken we kennis met de succesvolle carrièregerichte Anne, die zich na haar zwangerschapsverlof realiseert dat het leven veel verandert met een baby. Dit zet haar relatie met haar man Barry onder druk. Ze sluit zich aan bij de Mama voor Mama's club, een vereniging voor moeders opgericht door Kim. Kim is getrouwd met Roos, en samen voeden ze twee kinderen op die ze kregen met de hulp van hun goede vriend Kaj. Het gaat echter niet erg soepel met hen. Ook Ilse en haar man Sabri hebben hun uitdagingen. Ze worstelen met hoe ze hun kind moeten opvoeden omdat ze uit verschillende culturen komen. Dit zorgt voor wrijving binnen hun relatie, vooral wanneer Sabri's moeder bij hen intrekt om te helpen.

Bron: Netflix

Extraction 2 (16 juni)
Na het redden van Ovi uit de handen van zijn ontvoerders en het verslaan van zijn vijanden, leek het lot van Tyler Rake (Chris Hemsworth) onzeker. Maar na de gebeurtenissen uit de eerste film ternauwernood overleefd te hebben, moet Rake opnieuw aan de slag. De Australische Black Ops huursoldaat heeft weer een dodelijke missie: het redden van de familie van een meedogenloze Georgische gangster, uit de gevangenis.

Bron: Netflix

The Perfect Find (23 juni)
Na een rommelige openbare breuk en een spraakmakend ontslag keert Jenna terug naar New York om haar modecarrière nieuw leven in te blazen. Wetende dat ze maar één kans krijgt om haar reputatie weer op te bouwen, slikt Jenna haar trots in en gaat ze werken voor de moordende mogul Darcy. Maar haar comebackpoging wordt ingewikkeld als ze valt voor haar charmante, veel jongere collega Eric - die toevallig de zoon van Darcy is. Nadat ze alles op het spel heeft gezet voor haar carrière, moet Jenna beslissen of ze alles op het spel zet voor een geheime romance, en uitzoeken of ze ondanks hun generatiekloof een toekomst met Eric kan hebben.

Bron: Netflix

The Witcher- seizoen 3 (29 juni)
In het derde seizoen duikt Geralt onder met Ciri, terwijl de vorsten, magiërs en beesten van het continent met elkaar strijden om haar te vangen. Geralt is vastbesloten om zijn familie te beschermen en Yennefer krijgt de verantwoordelijkheid om Ciri te helpen met het beheersen van haar magische krachten. Zo komen ze terecht bij het beschermde fort van Aretuza. Hier hopen ze te kunnen ontdekken wat de oorzaak en achtergrond is van Ciri's krachten. 

Bron: Netflix

Lees ook: 11 Series zoals Bridgerton

Nieuwste artikelen

  • Het geheim van het familiehuis - Kate Morton

  • Dromen in Bretagne - Marcella Kleine

  • De prins van Trots (Koninkrijk der Zonden 2) - Kerri Manisalco

  • Juice - Heleen van Royen

  • De Hawthorne-broers - Jennifer Lynn Barnes

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Netflix codes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • Pikante films op Netflix

Zoek in artikelen