Winnen!!! DVD What To Expect When You're Expecting!

De hilarische film What To Expect When You''re Expecting is nu verkrijgbaar op DVD en Blu-ray. Verwachtingen worden verbrijzeld, relaties worden getest en liefde wordt gevonden in deze heerlijke komedie over ''ouder'' worden.


Synopsis
Een kind op de wereld zetten gaat niet vanzelf en is voor iedereen een ander avontuur. Zo staat het leven van TV fitness goeroe Jules (Cameron Diaz) en haar Dancing With The Stars-partner nogal op z''n kop als bekend raakt dat ze zwanger is. Wendy (Elizabeth Banks) is gek van baby''s en brengt net haar eerste babyboekje uit als ze het zelf mee gaat maken...en ze voor heel wat verrassingen komt te staan. Zoals haar schoonvader Ramsey (Dennis Quaid), die aankondigt dat zijn piepjonge vriendin Skyler (Brooklyn Decker) óók in verwachting is. Fotograaf Holly (Jennifer Lopez) wil dolgraag een kindje adopteren, maar haar man Alex heeft geen idee of hij er klaar voor is. Om niet in paniek te raken sluit Alex zich aan bij een groep kersverse vaders; hopelijk kunnen zij hem klaarstomen. Tenslotte volgen we Rosie (Anna Kendrick), die zwanger raakt na een one night stand. Lukt het haar om alsnog een relatie op te bouwen met vader Marco (Chace Crawford)? 
 
   
Links
- Gebaseerd op het gelijknamige boek van Heidi Murkoff

Winnen!
Chicklit.nl mag 5x de DVD van What To Expect When You''re Expecting weggeven! Kans maken?

Log in en beantwoord de vraag. Laat ook meteen je naam en adresgegevens achter in het invulveld. Meedoen kan tot 23 oktober 2012!

What To Expect When You're Expecting

 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (22 stemmen)
 • Omschrijving:

  Een kind op de wereld zetten gaat niet vanzelf en is voor iedereen een ander avontuur. Zo staat het leven van TV fitness goeroe Jules (Cameron Diaz) en haar Dancing With The Stars-partner nogal op z'n kop als bekend raakt dat ze zwanger is. Wendy (Elizabeth Banks) is gek van baby's en brengt net haar eerste babyboekje uit als ze het zelf mee gaat maken...en ze voor heel wat verrassingen komt te staan. Zoals haar schoonvader Ramsey (Dennis Quaid), die aankondigt dat zijn piepjonge vriendin Skyler (Brooklyn Decker) óók in verwachting is. Fotograaf Holly (Jennifer Lopez) wil dolgraag een kindje adopteren, maar haar man Alex heeft geen idee of hij er klaar voor is. Om niet in paniek te raken sluit Alex zich aan bij een groep kersverse vaders; hopelijk kunnen zij hem klaarstomen. Tenslotte volgen we Rosie (Anna Kendrick), die zwanger raakt na een one night stand. Lukt het haar om alsnog een relatie op te bouwen met vader Marco (Chace Crawford)? Verwachtingen worden verbrijzeld, relaties worden getest en liefde wordt gevonden in deze heerlijke komedie over 'ouder' worden.

Meer info
 • Extra Informatie:

  - Verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray
  - Bekijk hier de trailer:

Nieuwste artikelen

 • Vrij uitzicht - Anya Niewierra

 • De makkelijke keuken - Karin Luiten

 • Dit doen de kindacteurs uit Harry Potter nu

 • Zo sorteer je je boeken op een andere manier dan alfabetische volgorde 

 • Zo zouden dieren uit Disneyfilms eruit zien als ze mens waren

Gerelateerde artikelen

 • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

 • De 10 leukste winterfilms

 • Winnen: 10x kaartjes Wolfcon ter waarde van 100 euro per stuk!

 • Boek van het Jaar 2012: stem op jouw favoriet!

 • Win kaartjes voor de wereldpremière van 'The Letter for the King'

Zoek in artikelen