Winnen!!! DVD-Box van Gossip Girl - seizoen 6!

Zes seizoenen lang hebben we kunnen genieten van het drama dat de meest beruchte blogger van New York - Gossip Girl - veroorzaakte. Helaas is er nu dan toch écht een einde gekomen aan de succesvolle serie. Heb jij de ontmaskering van Gossip Girl gemist of wil je het laatste seizoen gewoon nog 10x opnieuw zien? Dat kan! Chicklit.nl mag namelijk DVD-boxen van Gossip Girl - seizoen 6 weggeven!


Synopsis
Seizoen zes van Gossip Girl begint met de zoektocht van de Upper East Siders naar Serena en zelfs Gossip Girl kan haar niet vinden. Haar vrienden vrezen het ergste, maar hadden nooit durven te denken haar uiteindelijk op deze plaats te vinden. Ondertussen opent Blair haar hart voor Chuck, maar is dat voldoende voor Chuck om zijn imperium terug te winnen? Lonely Boy Dan heeft een nieuw boek geschreven en dit boek belooft voor nog meer problemen te zorgen. Deze keer heeft hij besloten niet meer anoniem te publiceren. Nate is vastberaden de identiteit van Gossip Girl voor eens en altijd te onthullen om naam te maken voor The Spectator – en zichzelf. Lily en Rufus gaan tegen elkaar in de aanval, wanneer Rufus een verrassende nieuwe alliantie vormt die Lily en haar familie bedreigt.

Winnen!
Kun jij geen genoeg krijgen van Blair, Serena, Chuck, Nate en Dan? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Chicklit.nl mag namelijk 2x de DVD-box van Gossip Girl - seizoen 6 weggeven!

Kans maken? Log in en beantwoord de vraag. Meedoen kan tot 3 april!

Gossip Girl - seizoen 6

 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (10 stemmen)
 • Omschrijving:

  Seizoen 6 start met een zoektocht van de Upper East Siders naar iemand uit de vriendengroep. Serena is van de radar verdwenen; zelfs Gossip Girl kan haar niet meer vinden. Haar vrienden vrezen het ergste en hopen voor het beste, maar nooit hadden ze zich kunnen inbeelden waar ze haar uiteindelijk zullen vinden. Ondertussen opent Blair haar hart voor Chuck, maar is het voldoende voor Chuck om zijn imperium terug te winnen? Lonely Boy Dan heeft een nieuw boek geschreven en het lijkt ernaar dat dit boek voor nog meer problemen zal zorgen dan het eerste. Deze keer wil hij echter niet meer anoniem publiceren. Nate is vastberaden eindelijke de identiteit van Gossip Girl te onthullen om zo een naam te maken voor The Spectator – en voor zichzelf. Lily en Rufus gaan tegen elkaar in de aanval wanneer Rufus een verrassende nieuwe alliantie vormt die Lily en haar familie bedreigt. Eender waar zou dit voor té veel drama zorgen, maar dit is de Upper East Side. En wanneer Bart Bass, Jack Bass en Georgina Sparks terug opduiken, leidt dit naar een spetterende finale. Wie haalt het uiteindelijk? That's one secret I'll never tell.... XOXO, Gossip Girl.

Meer info
 • Extra Informatie:

  - 3-disc DVD-box

Nieuwste artikelen

 • 12 goede lange thriller boekenseries

 • 7x "Nep relatie wordt meer" tienerfilms

 • De beste Scifi op Disney+

 • The Originals feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

 • De 15 beste boeken uit de Reese Witherspoon Book Club

Gerelateerde artikelen

 • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

 • Co-acteurs die elkaar haten

 • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

 • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

 • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

Zoek in artikelen