Sneak Peek Belofte maakt schuld: hoofdstuk 5 {afgelopen}

Chicklit.nl is onlangs gestart met het nieuwe selfpublishing platform Mijnchicklit.nl. Het platform biedt een mooi podium voor (beginnende) auteurs om zelf op professionele wijze hun eigen boek uit te geven. Een daarvan is het jonge schrijftalent Sandra Heijkamp. Op Chicklit.nl geeft zij jou een uniek kijkje in haar debuutroman, Belofte maakt schuld

Meet Sandra:
Waar ze de inspiratie vandaan haalt, weet ze zelf eigenlijk ook niet. Als Sandra Heijkamp eenmaal begint met schrijven volgen de woorden vanzelf. Dan slaat haar fantasie op hol. Als kind was haar favoriete hobby dagdromen. Die dromen kan ze nu waar maken met schrijven. ‘Het heerlijke aan schrijven is dat ik mag verzinnen wat iedereen zegt en doet,’ zegt Sandra zelf. ‘Ik kan iemand een roze hoedje op zetten. Ook al is haar panty pareltjes geel en heeft ze een knalgroen zomerjurkje aan.’ In haar jeugd begon Sandra met het schrijven van verhalen. Na het volgen van diverse schrijfcursussen werd het tijd eens een echt boek te schrijven. En met succes: haar eerste chicklit is een feit. Belofte maakt schuld is haar debuutroman, welke door Mijnchicklit.nl wordt uitgegeven. Het boek gaat over Babs, zij is op zoek naar de toekomstige vader van haar kind. Het liefst knap. En lief. Oh ja, en trouw.

Sneak Peek:
Ter introductie van het nieuwe platform Mijnchicklit.nl, is het aan Sandra de eer om haar debuutroman met jullie te delen. De komende zes weken zal er elke week een hoofdstuk uit Belofte maakt schuld worden gepubliceerd op Chicklit.nl. En het leuke is: elke week geven we ook een gratis e-book weg van Belofte maakt schuld, onder wie de weekvraag hieronder beantwoord. 

Lees hoofdstuk 5: Heb je vorige week hoofdstuk 4 gemist? Lees hem dan op Chicklit.nl nog terug.

Winnen
Heb je de preview gelezen en wil je meer? Beantwoord dan onderstaande vraag om kans te maken op een e-book van Belofte maakt schuld. Meedoen kan tot 24 mei 2013. 

Kun je niet wachten tot volgende week? Bestel het boek dan direct via Mijnchicklit.nl of Bol.com

Belofte maakt schuld

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Als Lars, Zoë en Babs op een koude decemberavond hun innigste wens op papier zetten en begraven voor de toekomst, beloven ze elkaar plechtig over twintig jaar terug te komen om te kijken wat er van terecht is gekomen. Jaren later zijn hun levens nog steeds met elkaar verwikkeld. Babs heeft een eigen zaak en is naarstig op zoek naar een man om haar liefste wens in vervulling te laten gaan, namelijk het krijgen van een kind. Lars is, na diverse omzwervingen, terug in Nederland en van plan zich te settelen. Zal Lars een geschikte kandidaat zijn als vader voor het kind van Babs? Hoe zit het met de verliefdheid die ze stiekem al die jaren voor hem heeft gevoeld? Dan zijn er nog de afspraken die ze met zijn drieën aan elkaar gedaan hebben, twintig jaar geleden. En belofte maakt schuld, toch?

Meer info

Toegevoegd door:

Nieuwste artikelen

 • Film & Serie top 6: maart 2024

 • The Finish Line - Kate Stewart

 • Fictie top 6: maart 2024

 • Young adult top 6: maart 2024

 • Tunnel van botten - V.E. Schwab

Gerelateerde artikelen

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • 10 jaar Chicklit.nl: dat is FEEST!

 • Zo lang duurde het om 's werelds beroemdste boeken te schrijven

 • Doe mee aan de schrijfwedstrijd van Mijnchicklit.nl!

 • Mijn gemuts

Zoek in artikelen