Winnen: S.E.C.R.E.T. {afgelopen}

Vorige maand verscheen het zinderende boek S.E.C.R.E.T. van L. Marie Adeline in de Nederlandse boekhandels. Een verhaal over een geheime genootschap van vrouwen die andere vrouwen helpen hun diepste en meest intieme seksuele verlangens werkelijkheid te laten worden. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder. Chicklit.nl geeft een aantal exemplaren van het boek weg!

In S.E.C.R.E.T. zijn GEEN OORDELEN. GEEN GRENZEN. GEEN SCHAAMTE.

Cassie Robichaud slijt haar dagen in eenzaamheid sinds de dood van haar man. Ze werkt als serveerster in Café Rose in New Orleans en haar avonden brengt ze thuis door, met haar kat en een pot thee. Maar als ze een notitieboekje vindt dat een mysterieuze vrouw in het café heeft laten liggen, verandert Cassies wereld voorgoed. De expliciete ontboezemingen in het boekje choqueren en fascineren Cassie, en voeren haar uiteindelijk naar S.E.C.R.E.T., een geheim genootschap van vrouwen dat zich tot doel stelt andere vrouwen te helpen hun wildste, intiemste seksuele fantasieën tot werkelijkheid te maken. Cassie begint aan een opwindende reis van tien stappen door een reeks ontmoetingen met adembenemende mannen, die haar wakker schudden en haar als nooit tevoren bevredigen. Zodra ze haar remmingen loslaat, vindt ze een nieuw zelfvertrouwen dat haar de moed geeft om een hartstochtelijk leven te gaan leiden. Zowel erotisch als bevrijdend, is S.E.C.R.E.T. een wereld waar fantasie werkelijkheid wordt.


 
Winnen
Sta jij te springen om dit erotische verhaal te lezen? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Chicklit.nl mag namelijk 5 exemplaren van S.E.C.R.E.T weggeven!

Kans maken? Log in en beantwoord onderstaande vraag. Vergeet ook niet om je naam en adresgegevens achter te laten in het afgeschermde invulveld. Meedoen kan tot 25 juni 2013!

S.E.C.R.E.T.

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (15 stemmen)
 • Omschrijving:

  In S.E.C.R.E.T. zijn GEEN OORDELEN. GEEN GRENZEN. GEEN SCHAAMTE. Cassie Robichaud slijt haar dagen in eenzaamheid sinds de dood van haar man. Ze werkt als serveerster in Café Rose in New Orleans en haar avonden brengt ze thuis door, met haar kat en een pot thee. Maar als ze een notitieboekje vindt dat een mysterieuze vrouw in het café heeft laten liggen, verandert Cassies wereld voorgoed. De expliciete ontboezemingen in het boekje choqueren en fascineren Cassie, en voeren haar uiteindelijk naar S.E.C.R.E.T., een geheim genootschap van vrouwen dat zich tot doel stelt andere vrouwen te helpen hun wildste, intiemste seksuele fantasieën tot werkelijkheid te maken. Cassie begint aan een opwindende reis van tien stappen door een reeks ontmoetingen met adembenemende mannen, die haar wakker schudden en haar als nooit tevoren bevredigen. Zodra ze haar remmingen loslaat, vindt ze een nieuw zelfvertrouwen dat haar de moed geeft om een hartstochtelijk leven te gaan leiden. Zowel erotisch als bevrijdend, is S.E.C.R.E.T. een wereld waar fantasie werkelijkheid wordt.

Meer info

Toegevoegd door:

Nieuwste artikelen

 • De beste Young Adult liefdes

 • Recensie: De Sims 4: Fashion Street Kit & Incheon Kit | 2 hartjes

 • Labyrint - Inge Verbruggen

 • Ik zie, ik zie... - Ellie Marney

 • Recensie: No Time to Die

Gerelateerde artikelen

 • Erotische boeken die je gelezen moet hebben

 • Winnen: 5x Zomeravond van Suzanne Vermeer

 • Boeken top-5: een tikkeltje stout

 • Winnen: Bridgerton deel 1 t/m 5

 • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

Zoek in artikelen