Elke dag kans op Honderd zomers bij meer dan 25 graden! {afgelopen}

Deze maand heeft Chicklit.nl een hele leuke en bijzondere actie. Je kan namelijk de hele maand augustus élke dag het boek Honderd zomers van Beatriz Williams winnen! Er is echter wel één voorwaarde: de temperatuur moet die dag boven de 25 graden zijn.

Over Honders zomers
Zomer, 1938. De New Yorkse socialite Lily Dane en haar familie komen al generaties lang in het idyllische plaatsje Seaview op Rhode Island. Lily's rustige zomer wordt verstoord door de komst van Nick en Budgie Greenwald; haar voormalige beste vriendin en haar voormalige verloofde, die ze al jaren niet meer heeft gesproken. Terwijl de zomerzon schittert, borrelt de onverwachte waarheid over het huwelijk tussen Nick en Budgie langzaam naar de oppervlakte en komen er lang begraven, verpletterende familiegeheimen aan het licht.

Like & Win
Elke dag plaatst Chicklit.nl een bericht op Facebook. Je kan dan per dag zien of we een boek weggeven of niet. Via Weeronline.nl meten wij de maximale temperatuur van die dag in De Bilt. Als de maximale temperatuur boven de 25 graden wordt voorspeld, maak je kans op een boek.

Kortom: als het elke dag in augustus lekker warm wordt, verloten we dus maar liefst 31 exemplaren! Laat de weergoden ons dus goed gezind zijn. 


Wat moet je doen?
Heel simpel! Like en/of deel de afbeelding van die dag op de Facebook-pagina van Chicklit.nl om kans te maken. De uitslag wordt de volgende dag meteen bekend gemaakt. En niet getreurd; als je naast het net vist, mag je de volgende (zomerse) dag gewoon weer meedoen.

De eerste dag is het gelijk al raak! De maximum temperatuur is op 1 augustus maar liefst 32 graden (yes-yes-yes!), dus ga snel naar onze Facebook-pagina, like de foto en maak kans op Honderd zomers.N.B. Elke ochtend tussen ca. 09.00 en 11.00 uur checken we de weersvoorspelling van die dag in De Bilt via Weeronline.nl. De actie wordt op basis van die voorspelling gestart (en bij minder dan 25 graden geannuleerd). Wanneer de voorspellingen na de start van de dagactie zijn gewijzigd, kan er geen beroep worden gedaan op deze weersverandering.

Honderd zomers

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (2 stemmen)
 • Omschrijving:

  Zomer, 1938. De New Yorkse socialite Lily Dane en haar familie komen al generaties lang in het idyllische plaatsje Seaview op Rhode Island. Lily's rustige zomer wordt verstoord door de komst van Nick en Budgie Greenwald; haar voormalige veste vriendin en haar voormalige verloofde, die ze al jaren niet meer heeft gesproken. Terwijl de zomerzon schittert, borrelt de onverwachte waarheid over het huwelijk tussen Nick en Budgie langzaam naar de oppervlakte en komen er lang begraven, verpletterende familiegeheimen aan het licht.

Meer info

Toegevoegd door:

Nieuwste artikelen

 • Halloween films die niet eng zijn

 • De ergste film clichés 

 • De leukste Disney samenzweringstheorieën

 • De 12 beste LGBTQ+ boeken

 • 13 series die je kan kijken als je The Vampire Diaries mist

Gerelateerde artikelen

 • Dit was het populairste boek van het jaar waarin jij geboren werd

 • Winnen: 5x Zomeravond van Suzanne Vermeer

 • Winnen: Bridgerton deel 1 t/m 5

 • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

 • De beste zomerboeken in 2021

Zoek in artikelen