Winnen!!! DVD-box van Girls seizoen 2! {afgelopen}

Na het zien van seizoen één waren we op de redactie meteen fan van de serie Girls. Deze serie over vier vriendinnen in New York City is anders dan alle andere. Girls is wat ‘rauwer’ en de meiden lopen tegen realistische problemen aan. Het is niet zo geromantiseerd, what you see is what you get. En ondanks dat dit betekent dat het niet altijd een feelgood serie is, vinden wij het heerlijk om met Hanna, Jessa, Shoshanna en Marnie mee te leven. Jij ook? Goed nieuws! Seizoen twee is vanaf vandaag verkrijgbaar op DVD. En… bij Chicklit.nl kun je hem winnen!


Synopsis
In het tweede seizoen van Girls werkt Hanna Horvath (Lena Dunham) gedreven verder aan haar droom bestsellerauteur te worden en begint ze een nieuwe relatie. Haar enthousiasme wordt enigszins getemperd door de verantwoordelijkheid die ze nog voelt tegenover haar ex Adam, die nog herstellende is van het ongeval. Marnie (Allison Williams) wordt ontslagen en moet bedenken wat ze met haar leven wil doen. Intussen keert de getrouwde Jessa (Jemima Kirke) terug van haar huwelijksreis en plant ze Hannah enkele interessante ideeën in het hoofd. Shoshanna (Zosia Mamet) ontpopt zich tot een seksueel actieve vrouw, al ziet Ray (Alex Karpovsky) hun relatie toch heel anders. De meiden beleven elk hun eigen ups en downs en de rauwe zeggingskracht en tintelende humor van Girls blijven ook in seizoen twee onaangetast.

Winnen!!!
Chicklit.nl mag 2 DVD-boxen van seizoen twee van Girls weggeven! Maar we warn you… de serie werkt zéér verslavend.

Wil je toch graag kans maken? Log in en beantwoord de vraag. Laat ook je naam en adresgegevens achter in het afgeschermde invulveld. Meedoen kan tot 11 september 2013!

Girls - seizoen 2

 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (2 stemmen)
 • Omschrijving:

  In het tweede seizoen van Girls werkt Hanna Horvath gedreven verder aan haar droom bestsellerauteur te worden en begint ze een nieuwe relatie. Haar enthousiasme wordt enigszins getemperd door de verantwoordelijkheid die ze nog voelt tegenover haar ex Adam, die nog herstellende is van het ongeval. Marnie (Allison Williams) wordt ontslagen en moet bedenken wat ze met haar leven wil doen. Intussen keert de getrouwde Jessa (Jemima Kirke) terug van haar huwelijksreis en plant ze Hannah enkele interessante ideeën in het hoofd. Shoshanna (Zosia Mamet) ontpopt zich tot een seksueel actieve vrouw, al ziet Ray (Alex Karpovsky) hun relatie toch heel anders. De meiden beleven elk hun eigen ups en downs en de rauwe zeggingskracht en tintelende humor van Girls blijven ook in seizoen twee onaangetast.

Meer info
 • Extra Informatie:

  - 2-disc DVD-box
  - Bekijk hier de trailer van Girls seizoen 2:

Toegevoegd door:

Nieuwste artikelen

 • Chicklit.nl fictie boek van het jaar 2021: dit is de top 3

 • Chicklit.nl young adult boek van het jaar 2021: dit is de top 3

 • Recensie: The Princess Switch 3: Romancing the Star

 • Chicklit.nl feelgood boek van het jaar 2021: dit is de top 3

 • Schreeuw om middernacht - Benjamin Read en Laura Trinder

Gerelateerde artikelen

 • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

 • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

 • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

 • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

 • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

Zoek in artikelen