MainStreet fans opgelet: dans op je helden met Just Dance! {afgelopen}

MainStreet-fans opgelet: vanaf 19 december is de single My Main Girl beschikbaar als downloadable content (DLC) voor de videogame Just Dance 2014! Voor het nummer is er een speciale Just Dance-choreografie bedacht en zijn er visuals van MainStreet en lyrics van My Main Girl toegevoegd, zodat het een echte MainStreet beleving is. Om te vieren dat je vanaf nu ook kunt dansen op deze Nederlandse helden, geven we geheel in stijl een tof MainStreet-pakket weg! En dat is nog niet alles...


Just Dance
In 2009 schreef de videogame Just Dance muziek- en gamegeschiedenis als dé verrassingshit van het jaar. En met de nieuwe 2014-editie is de aanstekelijke game ambitieuzer, flitsender en dansbaarder dan ooit! De funfactor en het speelgemak zijn vertrouwd, maar Just Dance 2014 voert ook een aantal vernieuwingen door, zoals: de 'Sweat Modus' voor de calorieverbranding, de 'Karaoke Modus' voor een wervelende show en niet te vergeten de kans om als MainStreet fan nu volledig de show te stelen! De Just Dance 20014-tracklist bestaat uit verschillende nummers in de meest dansbare genres: pop, rap/hiphop en dance. Met Just Dance bouw je gegarandeerd een feestje!

MainStreet
De Nederlandse boyband MainStreet is momenteel onwijs populair! Het afgelopen jaar schreven ze geschiedenis door als eerste boyband met hun debuutalbum Breaking the Rules op nummer één binnen te komen in de Nederlandse album charts, in het voorprogramma te staan van Justin Bieber in het Gelredome en door op te treden voor volle zalen tijdens een eigen uitverkochte clubtour. MainStreet mag met recht dé muzieksensatie van 2013 worden genoemd.

Vanaf donderdag 19 december kun je met Just Dance dus niet alleen maar uit je dak gaan op nummers van internationale grootheden als Lady Gaga, Katy Perry en David Guetta, maar kun je ook dansen op de Nederlandse helden van MainStreet!

Links:
- Kijk voor meer informatie op: www.justdancegame.com
- De downloadable content kost € 2,99 en is te downloaden via: Nintendo E-shop, Xbox Live & PlayStation Network.Winnen!!!
Ben of ken jij MainStreet's grootste fan? Laat je dan nu horen! Chicklit.nl mag namelijk super leuke MainStreet-prijzen weggeven, namelijk een MainStreet/Just Dance-pakket met daarin:
- 2x het album Breaking the Rules van MainStreet
- 2 Just Dance armbanden
- 2 Just Dance zonnebrillen
- 2 gesigneerde Autograph Cards van MainStreet

Daarnaast mag je samen met een vriendinnetje/vriendje/zusje/broertje naar het exclusieve Just Dance-event in Amsterdam op 14 december, om samen met alle MainStreet-fans te dansen op het nieuwe Just Dance-nummer My Main Girl.

Meedoen? Laat ons in het afgeschermde invulveld weten waarom JIJ deze gave MainStreet-prijzen moet winnen. Laat ook je naam en adresgegevens achter. Meedoen kan tot 10 december 2013!

Let op: doe alleen aan deze actie mee als je daadwerkelijk in staat bent om op zaterdag 14 december om 18.00 uur in Amsterdam te zijn!

Nieuwste artikelen

  • 13 series die je kan kijken als je The Vampire Diaries mist

  • De 10 grootste boekwinkels ter wereld!

  • De monsterdokter 2: De beestachtige bedreiging - John Kelly

  • De grote race - Ruby Coene 

  • Het Zwarte Koninkrijk - Szczepan Twardoch 

Gerelateerde artikelen

  • Winnen: Bridgerton deel 1 t/m 5

  • Winnen: 5x Zomeravond van Suzanne Vermeer

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Winnen: Moederdag boekenpakket

  • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

Zoek in artikelen