Winnen!!! DVD-pakket van The Mortal Instruments! {afgelopen}

The Mortal Instruments-fans opgelet: vandaag verschijnt de verfilming van het eerste boek van Cassandra Clare, The Mortal Instruments: City of Bonesop DVD en Blu-Ray! Eindelijk kun je vanaf je eigen bank van de verfilming van dit populaire en spannende boek genieten. Om dit te vieren geeft Chicklit.nl leuke The Mortal Instruments-pakketten weg! 


Over de film
Clary Fray (Lily Collins) is een doodgewoon meisje uit New York, totdat ze midden in een club getuige is van een moord die gepleegd wordt door een groep jongeren. Tot haar grote frustratie lijkt zij de enige te zijn die het ziet. De jongeren die de moord gepleegd hebben, blijken schaduwjagers te zijn; strijders die hun leven geven in de strijd tegen demonen. Clary komt er al snel achter waarom zij de enige is die de schaduwjagers kan zien; ze blijkt één van hen te zijn…

Terwijl Clary steeds meer over zichzelf en haar verleden ontdekt, stapt ze de wereld van de schaduwjagers binnen; een magische, maar gevaarlijke wereld, waarin Clary zonder het te weten, een zeer belangrijke rol blijkt te hebben. De film is gebaseerd op het eerste deel van de succesvolle zesdelige boekenreeks Kronieken van de onderwereld: Stad van beenderen van Cassandra Clare.

Winnen!!!
Zit jij al weken, wat zeg ik máánden, op de verschijning van deze film te wachten? Goed nieuws! Bij Chicklit.nl mogen we 5x een The Mortal Instruments-pakket weggeven, met daarin de DVD The Mortal Instruments: City of Bones en een exemplaar van The Shadowhunter’s Codex.

Kans maken? Log in en laat in het afgeschermde invulveld je naam en adresgegevens achter. Meedoen kan tot 5 maart 2014!

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 18 Young Adult boeken die waarschijnlijk verfilmd worden

  • De 10 leukste winterfilms

  • Shadowhunters krijgt geen nieuw seizoen

  • Winnen: 10x kaartjes Wolfcon ter waarde van 100 euro per stuk!

  • Boek van het Jaar 2012: stem op jouw favoriet!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen