Winnen: Hemsley + Hemsley, de kunst om goed te eten {afgelopen}

Houd jij ook zo van lekker eten, maar moet het ook gezond zijn?  Dan is deze gezondheidsbijbel de perfecte oplossing: “Hemsley + Hemsley , de kunst om goed te eten”. De Engelse zussen hebben hun leven gewijd aan gezond eten en je goed voelen hierdoor. Niet zo gek dus dat dit boek gelijk in de bestsellerlijsten is verschenen. En als Francesca Burns van de Engelse Vogue zegt dat ze zich nog nooit beter heeft gevoeld met hun eten, kunnen wij bij Chicklit natuurlijk niet wachten om het uit te proberen! Natuurlijk willen wij dit met jullie delen en daarom geven wij 5 stuks weg! Lees snel verder om te zien hoe je dit kan winnen.
 
 
Over Hemsley + Hemsley, de kunst om goed te eten:
 
Melissa en Jasmine Hemsley koken vol overgave, gezond en recht door zee. Hun frisse en inventieve recepten zijn inmiddels een begrip in heel Londen. In De kunst om goed te eten richten de zusjes Hemsley zich op voedzame en biologische voeding en het vermijden van gluten, geraffineerde suikers en koolhydraten. Hun down to earth-methode is aanstekelijk voor iedereen die gezond, uitgebalanceerd en fantasievol wil eten. De kunst om goed te eten is ook heel praktisch: het boek bevat talrijke tips en adviezen over ingrediënten, technieken, plannen en ideeën voor lunches en snacks die passen bij een drukke levensstijl. Afvallen voor fijnproevers!
 
Hemsley + Hemsley staat voor Jasmine en Melissa Hemsley. Vijf jaar geleden begonnen de zussen als privéchef-koks en kookten ze bij mensen thuis die gezonder en energieker wilden leven. Daarnaast gaven ze hun klanten ook kooklessen en adviezen om gezonder te koken. Drie jaar geleden begonnen ze een blog voor de Britse Vogue. Hun manier van koken is gebaseerd op tien jaar zelfstudie en hun ervaringen als privékok en is gericht op het eten van natuurlijke, onbewerkte voedingsmiddelen. De kunst om goed te eten is hun eerste kookboek.
 
ISBN 978 90 5956 586 9 / Prijs €29,95 / Titel: Hemsley + Hemsley / Fontaine Uitgevers
 
Klik HIER voor de beoordelingen bij het boek en om het boek gelijk te bestellen!
 
Of bestel het HIER
 
Wat moet je doen om kans te maken op dit unieke kookboek?
· Log in op je profiel op Chicklit.nl
· Volg Chicklit op Facebook, Twitter, Instagram. Volg je ons al? Deel dan het artikel via je social media kanalen via de linkerbalk.
· Vul in het onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") je naam en adresgegevens in. 
 
Meedoen kan tot 18 maart 2015 en de winnaars krijgen bericht.
 

Nieuwste artikelen

  • De vuurdraak - Alastair Chisholm

  • Canary Islands - Charles van Haverbeke

  • Baba Jaga legde een ei - Dubravka Ugrešić

  • Rozen & revolutie - Sarah Maclean

  • De lijst van Violet Sopjes - David Vlietstra

Gerelateerde artikelen

  • Top 10 BBQ boeken

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

  • Winnen: 5x Zomeravond van Suzanne Vermeer

  • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

Zoek in artikelen