Winnen: boekenpakket van Lisa Kleypas {afgelopen}

Lisa Kleypas is een veelvuldig bekroond auteur van ruim twintig romans, die verschenen in veertien talen. Haar gehele Friday Harbor-trilogie is nu uit in Nederland en om dit te vieren geeft Chicklit drie boekenpakketten weg met daarin de gehele trilogie. Dan kan je ze lekker achter elkaar weg lezen. Lees snel verder waar de boeken over gaan…
 
 
Zus

Beleef een romantisch leesavontuur met dit eerste deel van de Friday Harbor-trilogie – een verhaal vol liefde, verdriet, hoop en de kracht van magie. 

Glaskunstenares Lucy Marinn woont in het kuststadje Friday Har- bor, in het noordwesten van de Amerikaanse staat Washington. Ze worstelt met haar bovennatuurlijke gaven, die tot uiting komen in de bijzondere glasobjecten die ze creëert. Als Kevin, haar ver- meende soulmate, haar verlaat voor haar eigen zus Alice, raakt Lucy verbitterd en blikt ze wanhopig terug op de vele verkeerde keuzes in haar (liefdes)leven. Ondertussen vraagt Kevin zijn vriend Sam Nolan, een wijnboer op het nabijgelegen San Juan Island, om Lucy het hof te maken zodat ze – hoopt hij - makkelijker over zijn verraad heen kan stappen. En terwijl er echte vonken overspringen tussen Lucy en Sam, vraagt Lucy zich af of we wel in staat is haar hart nog eens in de waagschaal te stellen. Lucy ziet dat je sommige stukgemaakte dingen in het leven weer kunt opbouwen tot iets moois. Maar alleen door te ontdekken wie je werkelijk bent kun je degene vinden die jou verdient. 
 
Klik HIER voor de recensie.
 
 
 
Geest
 
De broers Sam en Mark Nolan geloven in de liefde; het risico van de pijn is de kans op geluk meer dan waard. De derde Nolan-broer in Friday Harbor is Alex, cynisch en verbitterd; hij bestrijdt zijn demonen met whisky en leeft in zijn eigen vorm van hel. En dan verschijnt er een geest die alleen hij kan zien. Is hij nu daadwerkelijk gek aan het worden? Zoë Hoffman is de vriendelijkheid en romantiek zelve. Als ze de knappe Alex Nolan ontmoet wil ze instinctief eerst hard wegrennen. Maar de aantrekkingskracht is sterker… Ze zijn als olie en water, ijs en vuur, zon en schaduw. Zoë dwingt hem zijn leven met een heldere blik te bezien en leert hem dat de liefde niet alleen voor dwazen is. De geest weet niet wie hij is en waart al jaren rond in het Victoriaanse huis van de Nolans. Hij weet alleen dat hij ooit een meisje liefhad en dat Alex en Zoë de sleutel hebben tot het mysterie dat hem gevangenhoudt.
 
Klik HIER voor de recensie.
 
 
Storm
 
Na de eerder verschenen delen Zus en Geest vormt Storm het sluitstuk van de Friday Harbor-trilogie, drie verhalen vol liefde, verdriet, hoop en de kracht van magie. Een unieke combinatie van het dorpse ons-kent-ons van soaps als GTST met een bovennatuurlijk vleugje Storybrooke uit de hitserie Once Upon A Time.
 
Bij haar geboorte sprak haar moeder een toverspreuk over Justine Hoffman uit, om haar te beschermen tegen de pijn van een gebroken hart. Met als resultaat dat Justine niet in staat is verliefd te worden. Uiteindelijk neemt haar niet te onderdrukken nieuwsgierigheid – en haar vurige wens een normaal leven te kunnen leiden – de overhand en lukt het haar de betovering tijdelijk te blokkeren. Maar dan ontmoet ze de mysterieuze Jason Black en ontketent ze een storm van verlangen en gevaar. Ze ontdekt de magische kracht van liefde en tegelijk de bedreiging voor alles wat haar lief is…
 
Klik HIER voor de recensie.
 
Wat moet je doen om kans te maken?
 
· Log in op je profiel op Chicklit.nl.
· Volg Chicklit op Facebook, Twitter en Instagram. Volg je ons al? Deel dan het artikel via jouw social media kanalen via de linkerbalk.
·  Vul in het onderstaand tekstvakje je naam en adresgegevens in (niet in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder "win").
 
Meedoen kan tot 30 mei 2015 en de winnaars krijgen bericht.
 
 
Wist je dat al Lisa haar boeken verbonden zijn met elkaar door een plaats, handeling of personage. Natuurlijk zijn ze allemaal apart te lezen. 
 
Doe jij mee om deze trilogie te winnen?
 
 

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

  • Toespijs - Judith Cyrus

Gerelateerde artikelen

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

  • Winnen: 5x Zomeravond van Suzanne Vermeer

  • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

  • Winnen: Moederdag boekenpakket

Zoek in artikelen