Winnen: Grey - E.L. James {afgelopen}

'Grey' is het boek van de maand augustus bij Chicklit en om dit te vieren kan je bij ons dit boek winnen! Iedereen kent natuurlijk wel de populaire serie 'Fifty Shades of Grey' van E.L. James en daar is nu zowaar een vervolg op gekomen. 'Grey' wordt verteld vanuit Christian Grey en op deze manier beleef je 'Fifty Shades of Grey' door Christian zijn ogen. Wil jij dit boek winnen? Wij geven er maar liefst 10 weg! Kijk snel hieronder! 

 

Over Grey

Bekijk de wereld van Vijftig tinten grijs opnieuw, door de ogen van Christian Grey. In Christians eigen woorden, en door zijn gedachten, overpeinzingen en dromen, geeft E L James een verfrissend ander perspectief op de liefdesgeschiedenis die wereldwijd miljoenen lezers betoverde.Christian Grey lijkt een man van totale controle; zijn wereld is duidelijk, gedisciplineerd en volstrekt leeg tot de dag dat de jonge literatuurstudente Anastasia Steele zijn kantoor binnen valt. Hij probeert haar uit zijn hoofd te zetten, maar raakt meer en meer bevangen door gevoelens waar hij maar geen vat op krijgt. In tegenstelling tot andere vrouwen lijkt Ana dwars door zijn afstandelijke houding heen te kunnen kijken, voorbij zijn zakelijke successen en luxe levensstijl, recht in zijn gehavende ziel. Zal zijn samenzijn met Ana hem verlossen van de gruwelijke jeugdherinneringen die Christian elke nacht wakker houden? Of zullen zijn duistere seksuele verlangens, zijn dwangmatige behoefte tot controle en zijn zelfhaat deze jonge vrouw van hem wegdrijven en de broze hoop vernietigen die zij hem biedt?
 
Wat moet je doen om kans te maken?
 
· Log in op je profiel op Chicklit.nl.
· Volg Chicklit op Facebook, Twitter en Instagram. Volg je ons al? Deel dan het artikel via jouw social media kanalen via de linkerbalk.
·  Vul in het onderstaand tekstvakje je naam en adresgegevens in (niet in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder "win").
 
Meedoen kan tot en met 21 agustus 2015 en de winnaars krijgen bericht.
 
Ben jij ook nieuwsgierig naar dit boek en wil je het graag winnen?

Nieuwste artikelen

  • Deze titels verdwijnen binnenkort van Netflix

  • Young adult top 6: december 2021

  • Snelle Sam: De klapper - Olav Mol

  • Lekker gelukkig - Carolina van Dorenmalen

  • Zwarte zwaan - Gideon Samson

Gerelateerde artikelen

  • Pikante films op Netflix

  • 10 Fifty Shades of Grey geheimen

  • Om deze redenen zien seks scènes in films er altijd perfect uit

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • Top 12 erotische speelfilms

Zoek in artikelen