Winnen: 5 x Megan Shepherd - The Cage {afgelopen}

Niet mee kunnen doen met De Leesclub leest 'The Cage'? Niet getreurd, want wij geven 5 exemplaren weg. The Cage van Megan Shepherd is een mix tussen Young adult en fantasy en een echte must read om te lezen. Lees verder om te zien hoe je mee kan doen.
 
 
Over het boek:
Wat doe je als je wakker wordt en de wereld zoals je die kent is verdwenen?
 
Vijf tieners, drie jongens en twee meisjes, worden wakker in een omgeving die ze niet kennen. Niemand weet waar ze zich bevinden en hoe ze er zijn gekomen. Samen proberen ze erachter te komen waar ze zijn en vooral hoe ze er weg kunnen komen. Maar wegkomen blijkt onmogelijk. Vanachter de zwarte ramen die zich overal in het landschap bevinden worden ze geobserveerd door de Kindred; buitenaardse wezens die hen vertellen dat de aarde niet meer bestaat. De vijf jongeren zijn de laatste overlevenden en hun belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat de mensheid niet uitsterft. Maar is dat wel de echte reden van hun verblijf in de Cage? Moeten ze ontsnappen uit deze buitenaardse gevangenis of berusten in hun lot en hier een nieuw leven opbouwen? En wat als ze ontsnappen? Welke wereld ligt er buiten de muren? Langzaam maar zeker ontdekken ze meer over de Kindred en hun bedoelingen en ondertussen lopen de spanningen tussen de bewoners van de Cage steeds hoger op...
Zorgvuldig heeft Ayaan de beroving uitgewerkt: de locatie, het tijdstip, de vluchtauto, de vluchtroute en een alibi. Er kan niets fout gaan. Maar dan gaat het toch gruwelijk mis…
 
Wat moet je doen om kans te maken?
 
· Log in op je profiel op Chicklit.nl.
· Volg Chicklit op Facebook, Twitter en Instagram. Volg je ons al? Deel dan het artikel via jouw social media kanalen via de linkerbalk.
·  Vul in het onderstaand tekstvakje je naam en adresgegevens in (niet in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder "win").
 
Meedoen kan tot en met 5 november 2015 en de winnaars krijgen bericht.
 
Ben jij ook nieuwsgierig naar dit boek en wil je het graag winnen?

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

  • Winnen: 5x Zomeravond van Suzanne Vermeer

  • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

  • Winnen: Moederdag boekenpakket

Zoek in artikelen