Winnen: Paper Towns pakket met het boek en de film! {afgelopen}

Eindelijk! Vandaag oftewel 25 November komt Paper Towns uit op DVD en Blu-ray. De verfilming van het boek van John Green was een echte hit in de bioscopen. Vanaf morgen kun je deze heerlijke film, onder het genot van een grote kop thee, vanuit je eigen huiskamer bekijken. Om dit te vieren hebben wij een hele mooie winactie voor jullie. Want 5 lezeressen maken kans op een Paper Towns pakket met het boek en de dvd! Dan kan je weer even vooruit. Lees snel verder om te winnen.

 

Over de film:

In Paper Towns zien we Cara Delevigne als Margo, een mysterieus meisje die het leven van haar buurjongen Quentin (Nat Wolff) op stelten zet. Quentin is smoorverliefd op Margo en twijfelt dan ook geen moment wanneer hij hoort van haar verdwijning. Samen met zijn vrienden doet hij er alles aan om haar te vinden. Margo laat overal sporen achter, gericht aan Quentin, die naar haar zouden moeten lijden. Het belooft een onvergetelijke reis te worden, vol lessen over vriendschap en liefde.

Speciaal voor de fans is er een platform opgericht: http://www.mypapertown.nl Hierop kun je je jouw eigen Paper Town aangeven op de kaart. Een speciale plek waar jij, met of zonder geliefde, graag komt en tijd doorbrengt. Dit doe je door via Twitter, Facebook of Instagram jouw Paper Town te noemen met de hashtag #mypapertown #chicklitnl. Deel jouw Paper Town en misschien ben jij dan wel de gelukkige winnaar!

 

Om kans te maken op één van de vijf Paper Towns pakketten (bestaande uit de Paper Towns dvd en het boek van John Green) moet je iets heel leuks doen. We vieren dat Paper Towns 25 november op dvd en Blu-ray uitkomt met de lancering van het MyPapertown.nl platform! Als fan van de film kun je met #mypapertown #chicklitnl jouw Paper Town doorgeven en daarmee winnen.

 

Dus wat is jouw 'vlucht plek' waar je graag naartoe gaat met je vriend(in)? Met andere woorden: wat is jouw Paper Town? Om mee te doen met de winactie deel je jouw Paper Town met #mypapertown op Instagram en Twitter en vergeet niet om daarbij #chicklitnl (of @chicklit_nl op Twitter) te benoemen of te taggen. Chicklit kijkt vervolgens naar welke Paper Towns origineel en leuk zijn en daaruit worden vijf winnaars gekozen die het Paper Towns pakket krijgen! En heb je niet gewonnen? Dan maak je nog kans om te winnen via MyPapertown.nl. 

Een voorbeeld van Chicklits Andrea:

Pluk de nacht filmfestival om samen met je geliefden onder de sterrenhemel films te kijken  #mypapertown #Chicklitnl

Bekijk de trailer hier:
 

 

Wat moet je doen om kans te maken?

· Volg Chicklit op Facebook, Twitter en Instagram. 

· Deel een foto van jouw Paper Town (favoriete plek) op Instagram of Twitter. Gebruik de hashtag #mypapertown plus mention en/of tag #chicklitnl (@chicklit_nl op Twitter) bij de foto zodat we jouw Paper Town kunnen vinden.

 

Niet gewonnen, maar wil je jezelf of iemand anders de film op dvd of Blu-ray cadeau doen? Bestel 'm dan hier!

 

Deze prijs wordt vestuurd door een externe partij. Wij zijn niet aansprakelijk voor de verzending.

Nieuwste artikelen

  • The Witcher seizoen 3 komt eraan en nieuwe trailer onthuld

  • Spannende Stranger Things seizoen 4 teaser onthult een spookhuis

  • Bridgerton seizoen 2 teaser: Anthony Bridgerton ontmoet liefdesinteresse Kate Sharma

  • De schaduwkoningin - Marianne en Theo Hoogstraaten

  • Later als ik groot ben - Marian Keyes

Gerelateerde artikelen

  • Winnen: Bridgerton deel 1 t/m 5

  • Winnen: 5x Zomeravond van Suzanne Vermeer

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Winnen: De beproevingen van Apollo-serie van Rick Riordan

  • Winnen: Moederdag boekenpakket

Zoek in artikelen