Winnen: Outlander pakket met alle boeken en het eerste seizoen! {afgelopen}

Kennen jullie Outlander al? Deze geweldige serie is sinds oktober te bewonderen op DVD & Blu-Ray en is gebasseerd op de Outlander boeken van Diana Gabaldon. In deze serie word je meegenomen naar het prachtige Schotland van de achttiende eeuw, en daar valt genoeg te beleven. Wij zijn fan! Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Mooi, want wij mogen een geweldig prijzenpakket weggeven met onder andere alle acht boeken én het eerste seizoen op DVD of Blu-Ray! Lees snel verder om te winnen.

Over de serie:

De Engelse verpleegster Claire Randall wordt na haar terugkomst van de slagvelden in WOII herenigd met haar man. Tijdens haar tweede huwelijksreis loopt ze door één van de oude steenkringen op de oude Britse eilanden en komt ineens in het Schotland van 1743 terecht, dat door een oorlog en gevechten tussen de wilde Highlandclans wordt verscheurd. Terug in de tijd geworpen door krachten die ze niet begrijpt, komt Claire in een wereld van gevaarlijke intriges terecht en wordt ze van spionage beschuldigd. Door omstandigheden wordt ze gedwongen te trouwen met een vogelvrij verklaarde Highlander. Ze wordt verliefd op hem en ziet zich ineens verscheurd tussen twee mannen in totaal verschillende tijdperiodes, waardoor haar leven en haar hart in gevaar komen

Copyright: © 2014 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved. 

Al enthousiast? Wij in ieder geval wel! Om alvast in de stemming te komen, lees je natuurlijk eerst de set van 8 boeken van de Outlander serie, geschreven door Diana Gabaldon. En dan is het tijd voor die heerlijke serie, waarvan je van ons het eerste seizoen (volume 1 & 2) krijgt. Ben je fan geworden? Dan ben je vast blij met de tote bag die bij het prachtige prijzenpakket inbegrepen zit. Woehoe!

Bekijk hier de trailer:

 

 
Nog even op een rijtje wat je allemaal kan winnen: 

- 1x set van 8 boeken van de Outlander series van Diana Gabaldon

- 1x Outlander – Seizoen 1 op DVD of Blu-ray (Volume 1 & 2)

- 1x Outlander tote bag

En zo kan je meedoen:

 • - Volg ons op Twitter, Facebook en Instagram
 • - Laat ons op Twitter of Instagram (met een foto) weten welke bijzondere plek jij in Schotland zou willen zien en gebruik hiervoor de hashtags #chicklitnl en #outlander, en vergeet ons niet te taggen in het bericht (Chicklit_nl voor Twitter en Chicklitnl voor Instagram). Uit deze foto's kiezen wij de gelukkige winnaar. 

 

Dit is een betaalde winactie, aangeboden door Sony Pictures Home Entertainment Benelux & boekhandel Scheltema. De actie loopt tot 22 december 2015.

 

Nieuwste artikelen

 • Nieuwe serie van de makers van Downton Abbey aangekondigd

 • Eternals komt naar Disney+

 • Het Sanatorium - Sarah Pearse

 • Recensie: A Boy Called Christmas 

 • De huilende molenaar - Arto Paasilinna

Gerelateerde artikelen

 • Moederdag: boeken top-5

 • Top 10 BBQ boeken

 • De 10 populairste chicklit schrijfsters

 • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

 • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

Zoek in artikelen