Winnen: Wij verloten 10x een MTV goodiebag

Een DVD-box voor moeders, een nieuwe gereedschapset voor vaders en je broer werd verrast met een fantastisch spel voor de computer. En jij? Jij kreeg sokken van Sinterklaas. Niet helemaal wat jij in gedachten had. Gelukkig kun je bij ons kans maken op een fantastische goodiebag om het Sinterklaasfiasco een beetje te compenseren. 

Wie feest viert, die trakteert. Laat dit nu het geval zijn bij MTV. Na 5 jaar naar de Amerikaanse versie van Ridiculousness te hebben gekeken, komt de zender nu ook met een Nederlandse versie: Dutch Ridiculousness. In het programma worden veelal gênante video’s getoond en filmpjes die viral zijn gegaan. 

Het programma wordt gepresenteerd door Edson da Graça en hierbij wordt hij geassisteerd door co-hosts Gaby Blaaser en Joffrey Breeuwer. Dutch Ridiculousness is elke zondag te zien om 22:00, dus zorg dat je popcorn in huis hebt. Of beter: scoor één van de 10 goodiebags die wij weggeven. In de goodiebag zit een branded EHBO setje, nep tatoeages, een pet en jelly beans. 

Wat je moet doen om kans te maken? Hoe je mee kunt doen, zie je hieronder: 

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Winnen: 10x kaartjes Wolfcon ter waarde van 100 euro per stuk!

  • Boek van het Jaar 2012: stem op jouw favoriet!

  • 60 dagen elke dag kans op een boek!

  • Zoektocht naar columniste: de shortlist

  • Waan je in Fiona’s wereld & win een reis naar Wales! {afgelopen}

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen