Win: Schrijf een memberrecensie en maak kans op een uitgebreid boekenpakket 

Als je een beetje wegwijs bent op Chicklit.nl weet je dat er regelmatig recensies van onze recensenten op de site verschijnen. Maar wist je al dat jij ook memberrecensies kunt schrijven? Inderdaad, daar hoef je helemaal geen recensent voor zijn. Wil jij ook memberrecensent worden? Lees dan snel verder.

Recensies van onze members zijn hartstikke populair en worden soms wel 900 keer gelezen. Als ledenrecensent zit je niet vast aan verplichtingen. Hoe vaak je een recensie wilt schrijven, is helemaal aan jou. Als jij een ontzettend tof boek hebt gelezen, of juist een hele slechte, en hier je mening over wilt delen, kan dat gewoon. 

Zo werkt het 
Wil jij wel een ledenrecensie schrijven? Registreer je dan eerst als member op Chicklit.nl. Dit kan door rechts bovenin onze homepage te klikken op ‘Registreren en Inloggen voor members’ en de instructies te volgen. 

Heb jij je profiel aangemaakt? Zoek bij de zoekfunctie het boek (of de film/serie) waar jij een recensie over wilt schrijven. Je komt dan op de pagina van het boek terecht en ziet hier een samenvatting. Als het goed is, zie jij boven de samenvatting het kopje ‘Schrijf een recensie’ staan. Klik hierop en volg de aanwijzingen om jouw review over het boek of de film te plaatsen. 

Winnen
Ga jij aan de slag als memberrecensent? Dan zijn we hartstikke blij met je. Daarom willen we graag een mooi pakket met vijf verrassingsboeken weggeven aan een van onze memberrecensenten. Wat je moet doen om kans te maken? Plaats voor 5 maart een ledenrecensie op de site. Welk boek of welke film je recenseert maakt niet uit. De ledenrecensie die het meest gelezen wordt, wint het boekenpakket! 

Nieuwste artikelen

  • My own worst enemy – Lily Lindon

  • De laatste verhalenverteller - Donna Barbra Higuera

  • Martin Scherstra – Hotel De jutter

  • De vrouwen van de suikerrietplantage - Ildefonso Falcones

  • De terugkeer naar Maxton Hall College - Mona Kasten

Gerelateerde artikelen

  • Winnen: Schrijf een ledenrecensie en maak kans op een boekenpakket

Zoek in artikelen