Winnen: Chicklit.nl bestaat 14 jaar en wij geven 4 boekenpakketten weg!

Het is feest bij Chicklit.nl, want we bestaan vandaag alweer veertien jaar! En dat is natuurlijk een hele mijlpaal. In deze veertien jaar hebben wij hartstikke veel leuke dingen met jullie gedeeld. Van de laatste nieuwtjes tot de recensies over de mooiste boeken. Wij willen deze gelegenheid zeker niet voorbij laten gaan zonder het te vieren met onze trouwe lezers en lezeressen! We vieren het groots en daarom geven wij maar liefst vier verschillende boekenpakketten weg!

Lees hier alles over hoe blij wij zijn met deze mijlpijl en onze 14 hoogtepunten!

Natuurlijk willen wij iedereen gelukkig maken en daarom bestaan de boekenpakketten uit vier verschillende genres, namelijk: Engels, Young Adult/Teen, Roman/Chicklit en Spanning/Crime. Er is dus echt voor iedereen een fantastisch boekenpakket te winnen in je favoriete genre! Bekijk hieronder snel welke boeken er in elk boekenpakket zitten.

Engels

Young Adult/Teen


Roman/Chicklit


Spanning/Crime

Wil jij één van de vier boekenpakketten winnen? Meedoen is simpel. Log in met je Chicklit.nl-account, Like en Share en beantwoord de onderstaande twee vragen. Over twee weken krijgt de winnaar van ons persoonlijk bericht.

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • GEZOCHT: Chicklit.nl zoekt stagiaire!

  • 10 x mooie quotes uit boeken

  • Winnen: 10x kaartjes Wolfcon ter waarde van 100 euro per stuk!

  • Boek van het Jaar 2012: stem op jouw favoriet!

  • Chicklit.nl feelgood boek van het jaar 2020: stem op jouw favoriet!

Zoek in artikelen