Winnen: 5x de zomerse chicklit: Zwart op wit

Houd jij er ook van om weg te zwijmelen bij en heerlijke chicklit en kun je écht genieten van een droomachtig liefdesverhaal, met alle drama die daarbij komt kijken? Dan is vandaag jouw geluksdag, want wij geven 5 exemplaren weg van het boek Zwart op wit van Mhairi McFarlane!

Mhairi McFarlane heeft al meer dan 25 boeken op haar naam staan en met Zwart op wit toont ze haar schrijfkunsten weer op een heerlijke manier. Lees hier snel meer over de winactie en misschien ben jij binnenkort een van de gelukkige winnaars.


Over het boek
Wanneer Edie op de bruiloft van twee collega’s wordt gekust door de bruidegom, in het zicht van de bruid, weet ze één ding zeker: haar leven zal voorlopig niet meer hetzelfde zijn. Terwijl ze achtervolgd wordt door woedende bruidsmeisjes vlucht ze haar hotelkamer in. Gelukkig komt haar baas met de perfecte oplossing om haar leven in Londen achter haar te laten, ze mag in Nottingham de biografie van bekende acteur Elliot Owen gaan schrijven. Edie twijfelt geen seconde en pakt haar koffers. Dag Londen, hallo Nottingham! Zwart op wit is een heerlijke roman over jezelf zoeken en vinden het ontdekken waar je voor staat en wie je echte vrienden zijn en natuurlijk: over de liefde.

Wat moet je doen om kans te maken?

- Log in op je profiel op Chicklit.nl.
 

- Deel dit artikel op Facebook, Twitter of Instagram. 
 

- Vul in het onderstaand tekstvakje je naam, adresgegevens en onder welk profiel (FB, Twitter, Instagram) wij jou kunnen terug vinden.

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Stylish stralen met Mikado-sieraden

 • Winnen: geweldig Alice in Wonderland pakket aangeraakt door Johnny Depp himself! {afgelopen}

 • Winnen: 5 keer het boek Rivalen van Alyson Noël

 • Winnen!!! Exclusieve Step Up 5 All In-pakketten! {afgelopen}

 • LiveLaughLove

REACTIES

 • Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

 • Saar Ndangi 9 maanden geleden

  lijkt me een heel leuk ontspannend zomers boek dus kansje gewaagd! jullie geliked en actie geshared!

 • Dana Boesjes 9 maanden geleden

  Ben echt heel erg benieuwd naar het boek! Heb jullie pagina geliked en het bericht gedeeld. Mijn Facebook naam is Dana Boesjes en mijn adres gegevens zijn Dana Boesjes Ruitenborghstraat 59 7721 BC Dalfsen. Ik ga duimen dat ik er een win

 • Rooz 9 maanden geleden

  Meegedaan! Ken deze schrijfster nog niet dus ben heel benieuwd naar dit boek van haar!

 • niq 10 maanden geleden

  N

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen