Winnen: sluit je Kobo Plus abonnement af en win een Kobo Auro ONE e-reader

Yes! De vakantietijd is er weer aan en dat betekent dat wij nu al aan het uitvogelen zijn welke boeken in onze koffers passen en hoe wij alles zo praktisch mogelijk kunnen indelen. Gelukkig bestaan er ook e-readers waarop duizenden boeken kunnen staan en kun je vaak binnen no time een nieuw boek op je e-reader zetten. Bol.com en Kobo hebben helpen ons hier een handje mee. Zij hebben een nieuwe abonnementsdienst voor e-books gelanceerd namelijk Kobo Plus. Superhandig voor momenten als deze!

Wij zijn dan ook blij om te mogen vertellen dat wij het topmodel onder de Kobo's, de Kobo Aura ONE t.w.v. 229 euro, weg mogen geven, zodat je, in combinatie met het nieuwe abonnement, geen enkel boek meer hoeft thuis te laten! Dan kan je gelijk iemand anders blij maken met je oude model. Wat je moet doen om deze te winnen? Je leest het hier.

Het nieuwe abonnement werd in februari gelanceerd en heet Kobo Plus. Hiermee kun je voor slechts 9,99 per maand onbeperkt toegang krijgen tot meer dan 80.000 titels! Hierbij behoren ook de nieuwste titels van onder anderen Kluun, Saskia Noort, Rens Kroes, Lars Kepler en Nicci French. Maar ze hebben ook over de 1600 Young Adult titels, meer dan 4000 thrillers en zelf kookboeken. O, ja en nog een pluspunt: de eerste 30 dagen zijn gratis, dus uitproberen kan altijd! Je nieuwe Kobo Plus abonnement uitproberen is dan zo gedaan, dit kan op je telefoon, tablet of Kobo e-reader, maar de leukste manier om gebruik te maken van het abonnement is natuurlijk op een splinternieuwe e-reader. En laat je deze nu net bij ons kunnen winnen!

De Kobo Aura ONE is een waterdichte e-reader en heeft een extra groot scherm met een speciale schermverlichtings-techniek. Hiermee kun je zonder problemen voor het slapen gaan een boek lezen op je e-reader, zonder je nachtrust te verstoren doordat je te lang hebt gestaard naar een helverlicht beeldscherm. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat het ‘blauwe licht’ van een scherm de aanmaak van je slaaphormoon afremt, waardoor de lezer minder snel in slaap valt. De speciale lichtstand straalt nauwelijks blauw licht uit. Dus als je toch uiteindelijk je e-reader weglegt om te slapen val je lekker snel in slaap!

Ook wordt de keuze tussen zwemmen en lezen een stuk makkelijker, want met de nieuwe Kobo e-reader kun je zelfs onder water lezen! De e-reader kan 60 minuten maximaal twee meter diep onder water nog functioneren. Nu snappen wij dat je dit waarschijnlijk niet gaat doen, maar je e-reader meenemen op je luchtbedje in de zee of het zwembad klinkt ook niet verkeerd!

Ga jij het abonnement 30 dagen gratis uitproberen?

Winnen?!

Wil je kans maken op deze e-reader, neem dan een abonnement op Kobo Plus. Stuur na het afsluiten van het abonnement een mail naar koboplus@bol.com met als onderwerp 'Chicklit winactie Kobo Aura One'.

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Speciaal voor Valentijnsdag: Valentijn Blues

  • Shoptip: 10x coole e-reader covers

  • Het geheim van Chanel Nº 5

  • Exclusief: Maak de slagzin af en win een e-reader!

  • Winnen: 10 x Het Geluk van Lou van Lorraine Fouchet

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen